Kızların Erkeklerde İlk Dikkat Ettikleri Şeyler ?
-
dil ve karizma...
-
Bu farklı bir anlayış , kişiden kişiye değişiyor sanırım..
Bugün sınıftan bi hatun Ben muhabbeti kuramadğım için ( utangaçlık vs.) , cebinde metelik olmayan , karizması olmayan ,
paspal kılıklı , sadece ağzı laf yapan bir çocukla şakalaşıyordu.. -
güç ve para . bknz : imza.
-
Kizlara sormak lazim.
-
Nefes alsın yeter diyorlardır herhalde.
-
Hocam tip bi derece önemlidir ama önemli laftadır herşey :) kendimden biliyorum pekte yakışıklı sayılmam ama arkadaş ortamında çok sevilirim espri yeteneğimde biras vardır. Daha Lisedeyken çok güzel bir kızı sırf lafla muhabbetle ayarladığımı biliyorum. Biras şans işidir yani ama en önemlisi paranın olmasıdır ne yazıkki bu gerçek paran yoksa yapıcak bi aktivite olmucaktır hergünde park park gezilmez elbet bir yerde paraya ihtiyacın olucaktır... En iyisi hiç bulaşmamak :) Şuanlık Bende Öle Yapıyorum Öğrenciyiz Zor geçiniyoruz zaten
-
1 ağızın laf yapacak 2 paran olcak 3 tipin olcak
ne kızlar görüyoz yanında şaftı kayık adamlarla dolaşıyolar... :S
-
biraz tipi olsun gerisi para.çek altına bir süper araba bak gör ne kızlar geliyor.
-
irwa bunu yazdı:
-----------------------------
hocam bu kızların yaşıyla doğru orantılı
10-20yaş arası yakışıklı ol popüler ol cebinde para olmasada olur
20-30 yaş arası onu ortama girdiğinde rezil etmicek kadar dawranışların olsun cebinde paran olsun yakışılı ol ama olmazsanda çenen kuwwetli olsun güldürebil yeri gelsin arabayla gezdir yeri gelsin sürprizler yap
30-40 yaş arası kadının beyni dank eder der tip bi işe yaramıo demek bu sefer tipi geçer kariyere bakar kültüre bakar
bu yaş değerleri görebilen kişiler için oynamalar yapabilio tabiki tüm bayanlar için geçerli deil
30'uma kadar sapım oley :)
Edit: tekrar baktımda 20 dekilerde de fena değilmişim. demekki bende bi sorun var :D -
Bilinmeyen bunu yazdı:
3-2-4-1
-----------------------------başka birşey soran ?