Kızların Erkeklerde İlk Dikkat Ettikleri Şeyler ?
-
burda yazılanların çoğu genellenemez. hani derler ya gönül ot yemez bok yer. bakıyorsun bir ağa kızı fakir ama yakışıklı birine aşık olabiliyor. ama yürek kalb diye bişey yoksa paralıya giderler.
arkadaşlar bakın size pif nokta. kızlar ikna edilmeye müsaittirler. olmaz demeyin. ısrarlar karşısında bir gün mutlaka diz çökerler ama velakin azıcık sizdede bişeyler olması lazım. mesela yüz tipi vücut konuşma sitili gibi. para ise bunların hepsini öretebilecek kudrete sahip olsalarda kızın gönlünü değil kendisini almış olursunuz. çok paralı olupta tipten yoksun ayakları kokan biriyseniz kızı alsanızda boynuzlanma riskiniz her zaman vardır .
-
HanDsomE bunu yazdı:
-----------------------------
aq sanki ortalık bredpit kaynıyo :D ne tipi ne giyimi ne kuşamı. dilden etkilenirler sadece. Kaşarlarda paradan etkilenir bu kadar basit
-----------------------------katılıyorum.
-
djmatrax bunu yazdı:
-----------------------------
Burda bu konunun detayını ve tartışmaları gorebilirsin
-----------------------------passionnn 1 yıl öncebaska erkeklr umrumda bile deil uzun zamandir bi kisi aklimda onunda çeken nesi var bilmiyorum yakisiklida deil kro ukala bencil bazende benim için ölmeye hazir hiçkira hiçkira aglar offff off..
--
Al işte :| bana göre paradır, alternatifi çenedir, geri kalan ufak dilimde Diğer seçeneğine aittir.
-
iletisim gucu yuksek olan erkeklar veya bayanlar herzaman tercih edilirler.
-
Genellemelerden nefret ediyorum
-
Bu gün arkadaşımın coupe arabasını alıp üniye gittim ve anladım ki;
PARA!
Suratıma bakmayacak kızlar aç gibi bakıyordu.
Ama o kızlardanda hayır gelmez oda ayrı mesele.