folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Komşularla Aranız Nasıl?

Komşularla Aranız Nasıl?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

CyberAngel bunu yazdı:
    -----------------------------

Komşu alma müstakil ev al...

Yok abi, ben müstakil evde oturuyorum zırt pırt bir sokak aşağıdaki komşu olacak karı müsvettesi telefon açıyor şu köpeğinizi susturun diye. Her seferinde bizi arayacağına polisi ara, nasıl olsa sen dedin diye susturmayacağım köpeği diyorum, iki gün sonra yine bizi arıyor. Artık ayin gibi bir şey oldu bu aramızda.

while (1<2)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jawsap67
    jawsap67's avatar
    Erkek

fakir bir mahallede orta halliyiz.

komşuluk yok denecek kadar az paso angutluk var

Düzen hayatından memnun, düzülen ne zaman değişecek
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ANNE
    irwa
    irwa's avatar
    Dişi

kokorecci bunu yazdı:
    irwa bunu yazdı:

kokorecci bunu yazdı:
    irwa bunu yazdı:

yeni taşındığımız ewde yan komşum ewin yerleşiminin bitmesini sabırsızlıkla bekliodu sonunda bugün beni uyandırana kadar kapıyı çaldı baktı yerleşmişiz güm dedi girdi daha yeni geldik direk ağzımı arıo yakında seni istemeye gelirler pek hamaratsın maşşallah yok teyze dedim düşünmüorum ewlenmeyi yok yok seni çok bırakmazlar hatta yakın zamanda karşına helal süt emmiş biri çıkar dedi dedim teyze gelme bize :D bizim bu apartmandaki komşuluğumuz bu olcaksa wala istemiorum böle komşuluk :D

evlenmeyip rimpapaya kardeş mi kalacan :)

aman yok yok son 2 yıldan sonra töbe etmeyi planlıorum :D sewmek sewilmek güzel şey eminim ama yok tek sen olunca tek senin derdin biriyle olunca onun derdiyle uraşmaktan kendi derdine zamanın kalmıo böle ii mutluyum huzurluyum :D  olmadı tuğyanımı ewlat edinirim :D demokraside çareler tükenmio :D

haha bunları okuyunca bi arkadasım geldı aklıma... aynen böyle soylerdi 6 ay sonra söz - nişan, 1 sene sonra evllendiler (Allah bozmasın) Sana da 1 bilemedin 1,5 sene mühlet... davetiyeyi burda görmek istiyoruz. Tüm müridler nikahında oluruz söz ahaha :):)

anaam deme öle istemiommm :DD yok böle iiyim ben :D ama cidden dediğin gibi kaza bela bişi olursa tabiki tbt ailesinin hepsini görmek isterim ama öle bişi olmıcak :D ben o komşudan uzak durcam hep :D anasını satim öle bi apartmana düştümki tüm dairelerin oğlu war kızı olan 2 daire war hepsi ewli onuda teyze söledi saolsun tırstım hatundan :D

dewdim dewrildim geldim
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pixel
    pixel's avatar
    Erkek
    bizim evin bitişiğindeki komşularla içli dışlı değiliz yolda görüyor selam vermiyor tanımıyor belkide öyle yani ben eskiden bakardım şimdi umursamıyorum bende bayramdan bayrama görüşürüz :D evin 300 500 metre açığındaki komşularla aramız süper bizim evde ailecek bi akşam geçirdiğimiz nadir olur sürekli biz gidiyoruz ya onlar geliyor Trabzonda şehir dışı sayılabilecek biyerdeyim

revolution-
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AnaMuhalefet
    AnaMuhalefet's avatar
    Erkek
    Senin tabirinle Fakir Muhitlerde komşuluk daha gelişmiştir, en azından bir tanıma-göz aşinalığı-selam alıp verme vardır.
    Zengin semtlerde bayram günü gitsen kapı açılmaz a.q :) (Bayramda evde durmak yerine tatile giderler zaten de onlar ayrı bu konudan)
    Katlarda kimse kimseyi tanımaz, anca yan komşuyu ya da karşı komşuyu bilirler ve genelde çatlak denilebilecek bir yönetici vardır.

Bir işi: " BİLMEYEN " ELEŞTİRİR, " AZ BİLEN " AKIL VERİR, " YAPAMAYAN " ÇAMUR ATAR, " BİLEN " YAPAR.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Allura
    Allura's avatar
    Erkek

müstakil ev styla :D ama şöle diyim bizim evin anahtarı 20 komşuda fln var zaten kapılar kitli degil çevirmeli sistem isteyen giriyor vs iyi yane :D

"
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

karavan rulezz, komşular paso değişiyor.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tengri
    Tengri's avatar
    Erkek

Biz Edirnede öğrenciykene anahtarı bigün kapının üstünde unutmuşum. Üst kat komşumuz yürütmüş anahtarı 70 yasında bi kadın. Öğrenci adamın parası yokya bizde kilidi değiştirmedik evde kaybolmustur dedik. Komsu biz İstanbuldayken eve girmiş karşı komşuda görmüş ihbar etmiş. Yakaladılar kadını bizde Edirneye geldik karakol felan komiser şikayetçi olmayın dedi. Kadının hastalıkları felan varmış yaşlı ya. Biz olmadık şikayetçi. Bazı komşular böle. Bide alt komşumuz bize hep aşure felan getirirdi. Bende anneminkinden baskasını yemediğim için alır ama tuvalete dökerdim. Ayip olmasın diye alıyorum yani. Bide böle komşular var.

Ben Fight Clubı izledin mi? derken utanıyorum, adam İzlemedim. derken utanmıyor. Bi de nasıl güzel mi, diyo... Bi bitmediniz amk.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KingOfTheAngel
    KingOfTheAngel's avatar
    Erkek

üst katta kalanlar kapılarını yağlamadıkları için perili ev modelinde takılıyorum gacır gucur sinir hastası oldum yan taraftada dersane var zaten sabahın köründe uyanıyorum zil sesiyle sıkıntı bu öğrencilik sıkıntııı 

BENDEN NE KÖY OLUR NE KASABA BENDEN OLSA OLSA MEMLEKET OLUR MEMLEKET...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anarsist_manyaq
    anarsist_manyaq's avatar
    Erkek

ev sahibi avusturyada oturuyo. çalışıyo mu napıyosa artık. alt kat komşu da arada bi görüyom selamın mk felan. zaten evde olduğum sürelerde ya uyuyorum. yada birşeylerle muhattapım. öyle bu akşam size gelelim yarın siz bize gelin. öbürsü gün merdivenle toplaşalım muhabbeti yok. ev sahibine kirayı bankadan veriyoz. rahatız :D apartman olmadığı için aidat vs yok. komşunun güzel bi kızıda yok ki komşularla kaynaşayım :D var bi tane imam hatibe gidiyo bana ters hacııı :D böyle işte bizim bura :D

İğneyi Çalan Hırsız Ülkeyi Çalan Hükümdar Olur...
Toplam Hit: 6928 Toplam Mesaj: 53