Komşularla Aranız Nasıl?
-
aralarında imza toplayıp evsahibine vereceklermiş, sizi apartmandan çıkaracaz fln diyorlar. apartman aile apartmanı ve son derece dindar mutasıp insanlar kağıthanenin dinibütün bir mahallesinde yaşıyoruz, dolayısı ile biz orada fazlasıyla sırıtıyoruz. özellikle 2 tane hatun ev arkadaşımın olduğu zamanlarda, neyse biri gitti onun yerine başka bir eleman geldi şimdi de geleniniz gideniniz belli değil , boyuna içiyonuz üst katta geyikleri dönüyor hatta kafalarına bira şişeleri attığımızı iddia eden bile oldu. bende dedim teyze madem git polise söyle kafana şişe atan bir adama niye atıyorsun mu dersin ? bekar evi tabi, geleni gideni oluyor kankalardan biri gece kalmış taksimde abijiiim diye gecenin 3ünde gelince ne skim işin var burda diyemiyor insan. gelen giden metalik tipler,motorcular ve onların yamuk arkadaşları + acaip kızarkadaşları , bizim kızların acaip arkadaşları vs mahalle sakinlerinin aklını aldı tabi , hadi saç uzatmış üniversiteli tıfıllardan olsak mahalle baskısı fln yapacaklar da , başlarına gelebilecekleri az çok tahmin ediyorlardır. yinede ev pek güzel pek hoş terası fln bile var ve çıkmayı düşünmüyom ondan ötürü alttan alma fazla yüzgöz olmama , asgari rahatsızlık verme politikası izliyorum, artık gittiği yere kadar diyorum.
-
komşuların aq,hepsi birer mal ve öküz.Gündüz karıları,akşam çocukları,gece kocaları susmuyor..hele alttaki kadın,az kaldı ebesini sikicem o fahişenin,bed sesine soktuğumunun kadını.
-
Komşularımın ta a.q.
Kavgaları, gürültüleri, külüstür elektirk süpürgeleri, taktak vuran terlkleri ayrı ayrı onlara girsin :)
-
mortyr bunu yazdı:
-----------------------------
Komşularımın ta a.q.
Kavgaları, gürültüleri, külüstür elektirk süpürgeleri, taktak vuran terlkleri ayrı ayrı onlara girsin :)
----------------------------- -
hacı bizde de ne olsun normal katda 3 daire olan binada oturuyoruz bizim olduğumuz taraf arka taraf olduğu için 2 daire önde bizimkisinin yanları boş amq yukarıda kalan gençler var hiç susmuyolar arkadaş nedir bu yaw bi gün sokarım dedım çıktım bağırdım çağırdım bunlara tmm abi fln ayağına susturdular beni tabi onlarda sustu öyle uyayabildim,bazende bizim peder çıkıyo azara, hele geçenlerde bi gürültü yapıo dürzüler peder yukarı çıktı bağırıyo şerfzler kapıyı açın lan felan ama açmıyolar tabi tıkırtıyı mıkırtıyıda kestiler aşşağıdan duyuyorum, kapıyı felan tekmeledi peder açtılar neyse öbür bebebelikler flnda hemen namaza fln durmuşlar kızmasın diye heralde peder öyle diyo :D , hele bide ilk binaya taşındığımızda eşyalardan biri elimizden düştü merdiven fayans olduğu için kırıldı fayansın uç tarafı yavşak yöneticide gördü bunu tabi , bune şimdi böle dedi ya kırdınız felan ben de dedim ne olmuş sank kırdıysak yapıştırırız dedim :D gülerek adamda dedi tabi dalgamı geçion fln bizimkilerde dedi tmm yaw değiştirirz fln ama halen orası öle duruo , valla genelde evi otel gibi kullanyoz ailecek hepimiz iş yerinde olduğmuz için , ama seslnyrum bizim binada otran i.pnelere bi gün açacam müziği son ses görceniz komşuluk haklarnızı heleki o g.t veren yöneticiye sesleniyorum bulacağım oğlimmm seniiiiii :D
-
10 senedir aynı apartmanda oturuyorum. 72 daire var. hiç birini tanımıyorum :)
-
Ayyy yarın günüm var şekerler ne olsun iyi tabi. Bir hafta biz birini bir hafta başka birine öteki hafta onlar bana.... Altın, alkol, eğlence tıp tıs dıp tıs çok iyi çokkk
-
geceleri gürültü yaptığımda bana uyarıya gelmeyip polise haber verecek kadar samimiyiz üst komşumla sağolsun.
-
Öğrenciyken komşularla iletişimi ben kurardım... Lazım olan araç gereçleri ben temin ederdim... Alt katta bir komlumuz vardı.. Adam dershanede müdürdü... Bir tane daha komşumuz vardı, oda dağdan inme bir tipe benziyordu. Dersane müdürü olan her ihtiyacımızı karşılardı. Diğer komşu sizden çok şikayetçi derdi bize... Sağolsun müdür hep destek çıkardı...Eve yemek bile getirirdi.. Çamaşırlarımızı yıkardı... Karşılıklı saygımız vardı birbirimize... Sonra okul bitti, memlekete döndüm... 3 katlı bir apartmanda zemin katta oturuyorum..komşularla iletişimim iyi... Bazen üst katta çok gürültü oluyor ama bende geceleri film izlerken son ses karşılık veriyorum... Buradan hepsine slm olsun... Karşıda şişman bir teyze var, Allah belasını vesin.... Bir tane daha var onunda Allah belasını versin...
-
komşularla aram bok.