Küpe Takan Müridler..
-
ZyreX bunu yazdı:
-----------------------------
Küpeyi takan,takmayanların yorumlarını takıyor mu hayır..Takmayanlar takanların fikirlerini takıyor mu takmıyor.Bu durumda kim kime takıyor belli değil.En iyisi mi herkes kafasına göre takılsın :D
-----------------------------afferim lem :)
solda 2 sağda 1 tane var bnmde.. sağdaki kapandi tamamen..
kulak deliği eğer uzun sure acık kalmıssa(1-2 sene misal) bidaha kapanmaz.. bikac bildigim insan var gencliginde takmış.. adam simdi 50li yaşlarda ama kulak deliği acık..
küpesizlik modası die bişe olmaz:) hee moda için yapanın ayrıca mq :)
dipnot: küpeyi erkeklik meselesi haline getiren arkadaslar içinde EMO die tabir edilen arkadaşları takdim ediyorum..;)
-
noneyim seksten sora en çok hit alıcak konulardan birine değinmişsin tebrik ederim. :)
-
küpe hiç takmadım
ama merak ediyorum,
küpe takanların cinselliği ile ilgili yorumlar yapanlar kaç küpeli erkekle yatmış ki biliyor onların tercihini?
-
sadece sola taşsız küpe ben bir denizciyim çoğumuz takar artı o ilk steril küpeyi 1 hafta çıkarma ondan sonraki hergün gece çıkar birde hastanelerde kullanılan medical çelikten yapılan küpeler var ondan kullan
-
Sol kulakta 2 tane var..
-
bu konu uzar gider banlar havada ucar :) [ zamanında sol kulagıma takmıştım ]
-
hersey okay ama delik olmasa
-
yascakucuk bunu yazdı:
-----------------------------n2 bunu yazdı:
-----------------------------homofobi, bastırılan bir homoseksüellik belirtisidir. yolda yolakta her küpeli, uzun saçlı ya da kibar bir erkeğe "top, ibne, yuvarlak" vs diye dalga geçen, gülen, bağıran, çağıran, laf atan, yada hiç bunları yapmasa bile kendi kendine sinir yapan adam kendi içindeki bastırdığı homoseksüelliğine gıcık oluyordur aslında. bu tüm psikoloji çevrelerince kabul edilmiş, bilinen ve doğruluğu su götürmez bir gerçektir.
erkekliğinden şüphesi olmayan adam, bırak böyle küpeyi kılı tüyü, bizzat homo olduğunu bildiği birine bile gıcık olmaz, saygısızlık etmez, kısacası ilgilenmez. böyle saçma sapan şeylerden erkeklik ispatlamaya çalışan adamın erkeklik sorunu vardır kendi içinde.
ben açıklayayım da darısı homofobik arkadaşlarımızın başına, başlarını iki avuçları arasına alıp yüzleşsinler bence kendileriyle:D
küpe takacaksan da özenmeyi falan filan boşver, git dürüstçe değerlendir kendini, aklı başında arkadaşlarına sor, yakışadabilir, yakışmayadabilir, giysi gibi bişey yani aksesuar sonuçta. yakışırsa takarsın, henüz tek hücreliden insana evrilememiş bazı ara formların yaşadığı şehirlerde çıkartırsın, sinirin bozulmasın boştan yere. e yakışmıyosa da hiç gereği yok zaten öyle bi kalabalığın.
-----------------------------küpe takmayan kısmın en az yüzde ellisi homofobik yani ?
-----------------------------öyle bişey demedim oranını bilemem. homofobikse gizli homodur dedim. bu kadar açık bişey bu. inanmayan gitsin sorsun psikiyatristine:)
nerde böyle bastıra bastıra "toppp" diyen adam var gidin izleyin, samimi arkadaşlarıyla genelde birbirlerini parmaklayarak şakalaşırlar:D
-
n2 bunu yazdı:
-----------------------------öyle bişey demedim oranını bilemem. homofobikse gizli homodur dedim. bu kadar açık bişey bu. inanmayan gitsin sorsun psikiyatristine:)
nerde böyle bastıra bastıra "toppp" diyen adam var gidin izleyin, samimi arkadaşlarıyla genelde birbirlerini parmaklayarak şakalaşırlar:D
-----------------------------tamam..
-
kızlar küpe takar diye bir gelenek var, küpe kızların kişiliğine yakıştığı ve yapıştığı için, küpe takan erkeklerde de o tarafa doğru bir kayıntı olduğu düşüncesinden kaynaklanıyordur öyle yorumlar.
ama küpe takmayan bi kıza : ::: erkek kızmış denir mi :D denmez. demekki bu benzetme yersiz.