folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Küpe Takan Müridler..

Küpe Takan Müridler..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kara_Mc
    Kara_Mc's avatar
    Erkek

ZyreX bunu yazdı:
    -----------------------------
    Küpeyi takan,takmayanların yorumlarını takıyor mu hayır..Takmayanlar takanların fikirlerini takıyor mu takmıyor.Bu durumda kim kime takıyor belli değil.En iyisi mi herkes kafasına göre takılsın :D

afferim lem :)

solda 2 sağda 1 tane var bnmde.. sağdaki kapandi tamamen..

kulak deliği eğer uzun sure acık kalmıssa(1-2 sene misal) bidaha kapanmaz.. bikac bildigim insan var gencliginde takmış.. adam simdi 50li yaşlarda ama kulak deliği acık..

küpesizlik modası die bişe olmaz:) hee moda için yapanın ayrıca mq :)

dipnot: küpeyi erkeklik meselesi haline getiren arkadaslar içinde EMO die tabir edilen arkadaşları takdim ediyorum..;)

Kahpe Dostun Olacağına Delikanlı Düşmanın Olsun....
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PyramiD
    PyramiD's avatar
    Erkek
    noneyim seksten sora en çok hit alıcak konulardan birine değinmişsin tebrik ederim. :)

Merhabaaaaa
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Homo

küpe hiç takmadım

ama merak ediyorum,

küpe takanların cinselliği ile ilgili yorumlar yapanlar kaç  küpeli erkekle yatmış ki biliyor onların tercihini?

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XmV
    XmV's avatar
    Erkek
    sadece sola taşsız küpe ben bir denizciyim çoğumuz takar artı o ilk steril küpeyi 1 hafta çıkarma ondan sonraki hergün gece çıkar birde hastanelerde kullanılan medical çelikten yapılan küpeler var ondan kullan
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

Sol kulakta 2 tane var..

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    caves
    caves's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    bu konu uzar gider banlar havada ucar :)  [ zamanında sol kulagıma takmıştım ]

www.tahribat.com
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tramp1907
    tramp1907's avatar
    Erkek
    hersey okay ama delik olmasa

İKİ TAŞ BİR KALE EDER, BİR DE TOP OLSA YETER! HAKEMİN OLMADIĞI YERDE SOKAK KURALLARI GEÇER.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    n2n2
    n2n2's avatar
    Erkek

yascakucuk bunu yazdı:

n2 bunu yazdı:

homofobi, bastırılan bir homoseksüellik belirtisidir. yolda yolakta her küpeli, uzun saçlı ya da kibar bir erkeğe "top, ibne, yuvarlak" vs diye dalga geçen, gülen, bağıran, çağıran, laf atan, yada hiç bunları yapmasa bile kendi kendine sinir yapan adam kendi içindeki bastırdığı homoseksüelliğine gıcık oluyordur aslında. bu tüm psikoloji çevrelerince kabul edilmiş, bilinen ve doğruluğu su götürmez bir gerçektir.

erkekliğinden şüphesi olmayan adam, bırak böyle küpeyi kılı tüyü, bizzat homo olduğunu bildiği birine bile gıcık olmaz, saygısızlık etmez, kısacası ilgilenmez. böyle saçma sapan şeylerden erkeklik ispatlamaya çalışan adamın erkeklik sorunu vardır kendi içinde.

ben açıklayayım da darısı homofobik arkadaşlarımızın başına, başlarını iki avuçları arasına alıp yüzleşsinler bence kendileriyle:D

küpe takacaksan da özenmeyi falan filan boşver, git dürüstçe değerlendir kendini, aklı başında arkadaşlarına sor, yakışadabilir, yakışmayadabilir, giysi gibi bişey yani aksesuar sonuçta. yakışırsa takarsın, henüz tek hücreliden insana evrilememiş bazı ara formların yaşadığı şehirlerde çıkartırsın, sinirin bozulmasın boştan yere. e yakışmıyosa da hiç gereği yok zaten öyle bi kalabalığın.

küpe takmayan kısmın en az yüzde ellisi homofobik yani ? 

öyle bişey demedim oranını bilemem. homofobikse gizli homodur dedim. bu kadar açık bişey bu. inanmayan gitsin sorsun psikiyatristine:)

nerde böyle bastıra bastıra "toppp" diyen adam var gidin izleyin, samimi arkadaşlarıyla genelde birbirlerini parmaklayarak şakalaşırlar:D

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    afrasiab
    afrasiab's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

n2 bunu yazdı:

öyle bişey demedim oranını bilemem. homofobikse gizli homodur dedim. bu kadar açık bişey bu. inanmayan gitsin sorsun psikiyatristine:)

nerde böyle bastıra bastıra "toppp" diyen adam var gidin izleyin, samimi arkadaşlarıyla genelde birbirlerini parmaklayarak şakalaşırlar:D

tamam.. 

Acı veriyorsa geçmiş, geçmemiş demektir...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baron_27
    baron_27's avatar
    Erkek

kızlar küpe takar diye bir gelenek var, küpe kızların kişiliğine yakıştığı ve yapıştığı için, küpe takan erkeklerde de o tarafa doğru bir kayıntı olduğu düşüncesinden kaynaklanıyordur öyle yorumlar.

ama küpe takmayan bi kıza : ::: erkek kızmış denir mi :D denmez. demekki bu benzetme yersiz.

///______________
Toplam Hit: 22835 Toplam Mesaj: 139