Laptop Önerisi
-
Öncelikle selamlar,
Lenovo legion y520 kullanıyorum fakat artık yetmemeye başladı biraz daha üst segment hem iş(Mimarım) hem de oyun için kullanabileceğim laptopları araştırmaya başladım semruk s7 serisi hoşuma gitti açıkçası ama donanımdan falan çok anlamıyorum tavsiyelerinizi önemsiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim. Kısacası 3ds max ve bütün oyunları açsın yeter...
Limitim şuan için 35.000 tl fakat biraz da yukarı çekebilirim
İyi akşamlar.
-
şu an dell g315 kullanıyorum i7 10.nesil 500gb ssd 6gb 1660ti ekran kartlı tavsiye ederim. Ben çalıştırmam diyeceği bir şey yok
-
Hayaller hayaller :)
https://www.amazon.com/GS66-Stealth-10SGS-031-i9-10980HK-Windows/dp/B086PV8VS4?th=1
Yakın zamanda yurt dışına çıkma ya da getirtme imkanın varsa değerlendirebilirsin hocam. Donanımları mükemmel :)
Öte yandan Thinkpad P53 (Quadro 5000rtx ekran kartlı) bir modeli de tercih edebilirsin. Thinkpad'ler ömür bakımından mükemmel cihazlardır.
-
-
x sRcN bunu yazdı
şu an dell g315 kullanıyorum i7 10.nesil 500gb ssd 6gb 1660ti ekran kartlı tavsiye ederim. Ben çalıştırmam diyeceği bir şey yok
bende 2018 in g315 sistemi var 8750h işlemcili 1050ti
fanında ses geliyor koçsistem e versemmi vermesemmi diye düşünüyorum :| yada kendim mi açıp yapsam
5 ay felan var garanti bitmesine
2010 daki felan dell servisi olsa gözüm kapalı öneririmde koçsistem işi bozdu
-
x wert bunu yazdıx sRcN bunu yazdı
fanında ses geliyor koçsistem e versemmi vermesemmi diye düşünüyorum :| yada kendim mi açıp yapsam
Koçsistem 2003 yılından beri Dell'in yetkili servisi zaten. Koçsistem kendi başka firmalara yetkili servislik veriyordu
-
x Lazmania61 bunu yazdı
Öncelikle selamlar,
Lenovo legion y520 kullanıyorum fakat artık yetmemeye başladı biraz daha üst segment hem iş(Mimarım) hem de oyun için kullanabileceğim laptopları araştırmaya başladım semruk s7 serisi hoşuma gitti açıkçası ama donanımdan falan çok anlamıyorum tavsiyelerinizi önemsiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim. Kısacası 3ds max ve bütün oyunları açsın yeter...
Limitim şuan için 35.000 tl fakat biraz da yukarı çekebilirim
İyi akşamlar.
Hocam o para güzel bi masa üstü toplamanı tavsiye ederim. Bende 3ds Max ile Mimari görselleştirmeler yapıyorum bi zaman sonra tıkanır diye düşünüyorum ama, taşımak için vs sıkıntı olmaz ise al derim.
-
x engin01288 bunu yazdıx wert bunu yazdıx sRcN bunu yazdı
Koçsistem 2003 yılından beri Dell'in yetkili servisi zaten. Koçsistem kendi başka firmalara yetkili servislik veriyordu
onu bilmem
monitörüm bozulduğunda bir telefon ve mail(sadece fatura ve arızanın fotoğraflarını yolladım) ile evime gelip arızalı monitörü alıp yerine yeni monitör bırakan
yada öğrenci iken eve gelip arkadaşın bozulduğunu düşündüğümüz laptop hdd sini değiştiren dell servisi ile koçsistem bence ikisi farklı
he dersin ozaamnda koçsistemin adamları geliyordu şunu diyeyim öyleyse
o zamanki koçsistemle bu zamanki koçsistem aynı değil
büdüt he şunuda söyleyeyim belki şimdi dell xps serisi yada workstation modellerinde bahsettiğim tarz yerinde servis imkanı vardır onu bilmiyorum
wert tarafından 19/Eyl/20 00:33 tarihinde düzenlenmiştir -
-
x netWire bunu yazdı
https://www.amazon.com/GS66-Stealth-10SGS-031-i9-10980HK-Windows/dp/B086PV8VS4?th=1
Yakın zamanda yurt dışına çıkma ya da getirtme imkanın varsa değerlendirebilirsin hocam. Donanımları mükemmel :)
Öte yandan Thinkpad P53 (Quadro 5000rtx ekran kartlı) bir modeli de tercih edebilirsin. Thinkpad'ler ömür bakımından mükemmel cihazlardır.
Fiyat iyimiş he bende yurtdışına çıkarken alır öyle giderim diyordum. Gider oradan alırım artık. Bakmamıştım yurtdışı fiyatlarına millet pc de pek fiyat değişmiyor diyordu, yalancı ibneler.
-
x netWire bunu yazdı
Sen 32 çiko ram koy ama 2666 mhz yap, olacak iş mi