Laptop Önerisi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    engin01288
    engin01288's avatar
    Erkek

HP'nin kurumsal cihazları kullanıcı cihazlarına göre daha iyidir. Omen serisi ise özel seridir. Onun ilgisi daha fazla.

Ama destek konusunda da iyidir. Gerekirse uzaktan bağlanıp destek oluyor.

Ama AMD işlemci ve ekran kartlı olan cihazlarından uzak durun

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sRcN
    sRcN's avatar
    Erkek
    e2 bunu yazdı
    sRcN bunu yazdı

şu an dell g315 kullanıyorum i7 10.nesil 500gb ssd 6gb 1660ti ekran kartlı tavsiye ederim. Ben çalıştırmam diyeceği bir şey yok

Ne zamandır kullanıyosun hocam? Uzun süre gidecek f/p cihaz bakıyorum. Oyunda vs nasıl?

yaklaşık 2 aydır kullanıyorum. Ben hiç oyun oynayan biri değilim ancak benim ufaklık GTA 5 falan oynuyor bilmiyorum oyun perfomansını ancak f/p cihazı diyebilirim sağlamlık konusunda da baya başarılı Asus K serisi kullanıyordum ve ben her gün pcmi taşıyan biriyim ve pc haftada sadece 1 kere kapanır taşımadığım zamanlarda da bunların hepsine dayanacak gibi görünüyor. 

Wordpress - SEO & Digital Marketing
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Homo
    engin01288 bunu yazdı

HP'nin kurumsal cihazları kullanıcı cihazlarına göre daha iyidir. Omen serisi ise özel seridir. Onun ilgisi daha fazla.

Ama destek konusunda da iyidir. Gerekirse uzaktan bağlanıp destek oluyor.

Ama AMD işlemci ve ekran kartlı olan cihazlarından uzak durun

1 yıl hp kurumsal cihazların desteğinde çalıştım. lenovo/dell varken alınmaz. ha çok ucuza falan denk gelir anca öyle. aletler çok sorunlu, doğru düzgün driver bulamazsınız. 20k ya laptop alırsınız bluetoothu olmaz, dvd yuvasına hdd takayım dersiniz bi bakarsınız dvd yuvası sata1 de çalışıyodur.sıkıntı çıkar ararsın yerinde destek göndermeden önce çok uğraştırır vs vs. ha pavilionla vs karşılaştırınca iyidir tabi ama ütü masası da paviliondan iyi :P 

29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheM4D
    TheM4D's avatar
    Erkek
    LynXMaSTeR bunu yazdı
    TheM4D bunu yazdı

laptopun orası burası dökülmesin uzun ömürlü istiyorsan thinkpad

ben sorun istiyorum dersen msi alabilirsin

+ olarak, bir laptopa 15.000 20.000 den fazla vermeni önermem

not: bir msi laptop kullanıcısı

Hangi ürün vardı, ne gibi sorunlar çıkardı?

MSI GE63VR-7RF var yurtdışından alınma, ilk aldığımda hoparlör arızalıydı kulaklık takılıyken bile rastgele zamanlarda hışırtı/patlama arası ses veriyordu servise gitti hoparlör değişti düzeldi. Bir süre sonra klavyenin bir tuşu yerinden çıktı ve klavyenin ledlerinin (kullanmıyorum) yeşil ledleri öldü. Servis tarafından garanti kapsamı dahilinde üst panel komple değişim yapıldı. Ancak sonra tekrar bazı yeşil ledler yanmamaya başladı. Bu yaşanan olaylar aldığım ilk 9 ayda başından geçenler. Daha sonra 2. yılı dolduğunda, laptop kapağının hassas olduğunu bilip çok az kapak aç kapa yapıyordum hatta neredeyse masada sürekli aynı yerinde duruyordu laptop, yine de menteşe kısmından kırıldı. Arka kapak metal ama plastiğe monte etmişler menteşeyi, o plastik kısım kırıldı. Zaten cihaz çok sesli çalışıyor fanları da düzgün çalışmıyor, bir daha bu kadar para verip MSI alacağımı düşünmüyorum.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kanakan
    Kanakan's avatar
    Erkek

arkadaslar bu Gaming laptoplarla sadece oyunmu oynaniyor yoksa günlük bilgisayar islermizide yapabilirmiyiz?

Video editing, office uygulamalariyla yapilan isler v.s?

Bilmedigim icin soruyorum.

tesekkürlr

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek
    Kanakan bunu yazdı

arkadaslar bu Gaming laptoplarla sadece oyunmu oynaniyor yoksa günlük bilgisayar islermizide yapabilirmiyiz?

Video editing, office uygulamalariyla yapilan isler v.s?

Bilmedigim icin soruyorum.

tesekkürlr

Hocam bildiğin laptop, tamamen pazarlama için adı gaming. Ekran kartları daha iyi oluyor genelde, her türlü işte kullanılır.

goo.gl/qBNZmW
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek
    TheM4D bunu yazdı
    LynXMaSTeR bunu yazdı
    TheM4D bunu yazdı

MSI GE63VR-7RF var yurtdışından alınma, ilk aldığımda hoparlör arızalıydı kulaklık takılıyken bile rastgele zamanlarda hışırtı/patlama arası ses veriyordu servise gitti hoparlör değişti düzeldi. Bir süre sonra klavyenin bir tuşu yerinden çıktı ve klavyenin ledlerinin (kullanmıyorum) yeşil ledleri öldü. Servis tarafından garanti kapsamı dahilinde üst panel komple değişim yapıldı. Ancak sonra tekrar bazı yeşil ledler yanmamaya başladı. Bu yaşanan olaylar aldığım ilk 9 ayda başından geçenler. Daha sonra 2. yılı dolduğunda, laptop kapağının hassas olduğunu bilip çok az kapak aç kapa yapıyordum hatta neredeyse masada sürekli aynı yerinde duruyordu laptop, yine de menteşe kısmından kırıldı. Arka kapak metal ama plastiğe monte etmişler menteşeyi, o plastik kısım kırıldı. Zaten cihaz çok sesli çalışıyor fanları da düzgün çalışmıyor, bir daha bu kadar para verip MSI alacağımı düşünmüyorum.

Msi nın kasa olarak kalitesiz olduğunu birçok yerde okudum, plastik kasa olduğu için sanırım. Ama bu kadar donanımsal arıza çıkarıyorsa pek alınacak bi model değilmiş.

goo.gl/qBNZmW
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheM4D
    TheM4D's avatar
    Erkek
    LynXMaSTeR bunu yazdı
    TheM4D bunu yazdı
    LynXMaSTeR bunu yazdı
    TheM4D bunu yazdı

Msi nın kasa olarak kalitesiz olduğunu birçok yerde okudum, plastik kasa olduğu için sanırım. Ama bu kadar donanımsal arıza çıkarıyorsa pek alınacak bi model değilmiş.

üst kapak ve base metal aslında. ama genel olarak kalitesiz.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enginkar
    enginkar's avatar
    Erkek

Laptopumu sattım ve buradan devam etmek istedim. Yardımcı olursanız memnun olurum.  HP pavilion nun ryzen ve İntel işlemcili laptoplar var. İkisindede 1650 ekran kartı var. Hangisi daha performanslı, soğutma yönünden daha iyi ve kullanışlıdır? 

enginkar tarafından 24/Eyl/20 13:11 tarihinde düzenlenmiştir
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek
    enginkar bunu yazdı

Laptopumu sattım ve buradan devam etmek istedim. Yardımcı olursanız memnun olurum.  HP pavilion nun ryzen ve İntel işlemcili laptoplar var. İkisindede 1650 ekran kartı var. Hangisi daha performanslı, soğutma yönünden daha iyi ve kullanışlıdır? 

hocam laptopta işlemci olarak intel daha üstün diye biliyorum.

goo.gl/qBNZmW
Toplam Hit: 6276 Toplam Mesaj: 43
monster laptop tavsiye semruk