LG G5 Türkiye Satışı Başladı
-
Temmuz ayı geldi...hala g3 e guncelleme gelecek :)
Ne varsa apple da var ağa..ayrı gayri yok. :)
-
THT2005 bunu yazdı
Hocam iyide zaten G3'lerin Türkiye güncellemesi geldi. Gelmediyse senin cihaz paralel ithalattır. Birleşik Arap Emirlikleri cihazı oluyor genelde onlar. LG en son onlara veriyor güncellemeyi.
-
mkyb bunu yazdıTHT2005 bunu yazdı
Hocam iyide zaten G3'lerin Türkiye güncellemesi geldi. Gelmediyse senin cihaz paralel ithalattır. Birleşik Arap Emirlikleri cihazı oluyor genelde onlar. LG en son onlara veriyor güncellemeyi.
Hocam Avea dan taahütlü aldım..benim telefon paralel ithalatmi oluyor.. Güncelleme telefon sırasından çok anlamam.
-
piiiranha9242 bunu yazdıesinti bunu yazdımkyb bunu yazdı
Sen mi cektin fotolari.
Sanki normal olan zoomlu gibi.
oha bune lan benim s3 ün bilem normal açısı daha iyi yalandır bu inanamayınız efenim
Nerede hangi şekilde çekildiğine bağlı fotoğrafın. Güneş ışığı altında hemen hemen tüm telefonlar aynı çekiyor. Önemli olan kapalı mekan ve gece çekimi. Samsung ve LG bunu iyi beceriyor.
-
@mkyb Hocam ben Arap emirlik memirlik anlamam da...
şuna bir baksan, bu merete ne zaman gelecek?
-
Fiyatı şimdiden 1900TL lere düştü paralelde. 2700 etmezdi bu telefon.
-
Tayok bunu yazdı
Fiyatı şimdiden 1900TL lere düştü paralelde. 2700 etmezdi bu telefon.
Belliydi zaten o. Bu cihazın hakkı ilk çıktığında da demiştim 2 bin liraydı. LG Türkiye çok aç gözlü.
------------
the ultra hocam telefon güncellemeyi görmüyorsa bilgisayara bağla lg'nin programıyla dene indirmesi gerek. Türkiye resmi cihaz seninki.
-
Th3Ultra bunu yazdı
@mkyb Hocam ben Arap emirlik memirlik anlamam da...
şuna bir baksan, bu merete ne zaman gelecek?
Donanim degil yazılım bilgisini koyar misin?
-
@tolgasen
O telefon Android 5 belli. Android 6'da batarya ve şebeke ikonları çok ufalıyor.
-
Lg mi bir daha tovbe.