LG G5 Türkiye Satışı Başladı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tayga
    Tayga's avatar
    Erkek

G4 ün neyini beğenmiyonuz daha belanızı mı istiyonuz .)

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

Katlanabili ekranlar hala deneme aşamasında. Rahat 1-2 yılları var. Zaten Samsung ufak ufak Edge telefonlarında kullanmaya başladı. Ancak videodaki gibi telefonlar olursa bilemiyorum yani rahatsız edici olurdu. Kulağa koyuyorsun ekran şekilden şekile giriyor vs.

bence hocam ilk aşama düşürdüğünde camı patlamayan alt ve üst kısımda sert bölteleri bulunan tarzda bişiler çıkabilir.direk elastik değilde.

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MhmdAlmz
    MhmdAlmz's avatar
    Erkek

Hep merak etmişimdir. Neden pc Toplama oluyor da Telefon olmuyor ? 

Toplama telefon alsak ? yemiyor mu :/ 

S7 gibi bi telefonu  1000 Liraya hatta daha aşağı fiyata toplayabiliriz bence.. Şu Telefonda Sim Kart özelliğini kaldırıp farklı bir yöntem getirilmeye çalışılıyor zaten. Eğer böyle birşey olabilirse ilerde. Tablet falan kullanırım hocam. Saçmalık abidesi 6-7 binleri bulur bu telefon piyasası . Eskiden "Babanın maaşı kadar telefon alıyorsun "diyorlardı artık "Babanın maaşını telefonun taksidine yetmiyor gitmiş telefonu almışsın " derler sanırm.

Andolsun kuşluk vaktine ve dindiği zaman o geceye ki, Rabbin sana veda etmedi ve darılmadı! Ve kesinlikle senin için sonu önünden (ahiret dünyadan) daha hayırlıdır. ileride Rabbin sana verecek de hoşnut olacaksın! O, seni bir yetim iken barındırmadı mı? Seni, yol bilmez iken (doğru) yola koymadı mı? Seni bir yoksul iken zengin etmedi mi? Öyle ise, sakın yetime kahretme (onu horlama)! El açıp isteyeni de azarlama! Fakat Rabbinin nimetini anlat da anlat!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    MhmdAlmz bunu yazdı

S7 gibi bi telefonu  1000 Liraya hatta daha aşağı fiyata toplayabiliriz bence.. Şu Telefonda Sim Kart özelliğini kaldırıp farklı bir yöntem getirilmeye çalışılıyor zaten. Eğer böyle birşey olabilirse ilerde. Tablet falan kullanırım hocam. Saçmalık abidesi 6-7 binleri bulur bu telefon piyasası . Eskiden "Babanın maaşı kadar telefon alıyorsun "diyorlardı artık "Babanın maaşını telefonun taksidine yetmiyor gitmiş telefonu almışsın " derler sanırm.

hocam bilgisayar sektöründe anakartın tüm bileşenleri tak çıakrt , teknik servisler bile cep telefonlarında anakartın üzerindeki her hangibi bir problemde mecbur değişim veriyor 

öncelikle ya anakart modüler olacak yada telefon modüler olacak google ın kamera lensi ekranı işlemcisi değiştirilebilir telefon prototipleri var ancak zor o iş 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SkynetX
    SkynetX's avatar
    Erkek

Ne fark eder ki? Toplamk istediğin herhangi bir özellikte zaten bir telefon vardır. 

Önemli olan ülkenin koyduğu vergileri makul seviyeye çekmesi.

Türkiye çoğu üründe, üreten şirketten daha fazla kazanmış gibi oluyor vergiler sebebiyle.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    Ekerci bunu yazdı
    mkyb bunu yazdı

Katlanabili ekranlar hala deneme aşamasında. Rahat 1-2 yılları var. Zaten Samsung ufak ufak Edge telefonlarında kullanmaya başladı. Ancak videodaki gibi telefonlar olursa bilemiyorum yani rahatsız edici olurdu. Kulağa koyuyorsun ekran şekilden şekile giriyor vs.

bence hocam ilk aşama düşürdüğünde camı patlamayan alt ve üst kısımda sert bölteleri bulunan tarzda bişiler çıkabilir.direk elastik değilde.

Sen böyle bir şey diyorsun hocam. Hatta aramalar karşıdan gelen ses cam üstünden özel bir yöntem ile aktarılıyor diye biliyorum.

------------------------------

Firmalar tıkandı. Zira şuan mobil teknolojinin sınırılarındayız. Eskidendi Galaxy S2, iPhone 4S zamanlarında ki teknolojik devrimler. Hatırlıyorumda S2'yi ilk kullandığımda bundan ötesi olamaz demiştim. 

Günümüzde ise 2K ekran var amiral gemilerinde. Sony 4K için kasıyor şu ara. Zaten piyasayada bir model sürdüler premium adı altında. 2017'de 4K ekran olur diyorum pahalı telefonlar. Batarya konusunda hiç bir atılım yok. Sadece hızlı şarj olayı geldi. Hızlı boşalan batarya hızlı doluyor. Açıkçası 1080p'den fazla ekranı cep telefonunda gereksiz buluyorum. Şimdi aradaki farkı insan gözü algılamaz demeyeceğim merak etmeyin :)

İnsan gözü aradaki farkı anlar ancak gereksiz. Altı üstü telefon yani. 2K ekran ile telefon şarjı içiyor. Apple bunun farkında ve telefonlarında yüksek ekran çözünürlüğü yerine yazılımsal olarka renk paletinden yürüyor. Mac bilgisayarlara bakın elektonik markette ekranlar baskı yapılmış kağıt gibidir tertemiz. Çok beğenirsiniz. O bilgisayar Windows yükleyin hop ekran normal bilgisayar gibi oldu. 

Zaten grafikerler genelde Mac kullanır bu renk kalitesinden dolayı.

Snadragon 830 haberleri sitelere düşmeye başladı 2017 için. Giriş seviyesi 4 GB, orta seviye 6 GB, üst seviye 8 GB ram olacakmış.

Affedersin ama sayın amına koduğumun firmaları bu ne lan ? Şuan bu yazıyı girdiğim pc'de bile 8 GB ram var ve kasma yok.

Sürekli rakamlara yükleniyorsunuz. Bak Apple'a adamlar 2 GB ram ile şiir gibi telefon yapmışlar.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MhmdAlmz
    MhmdAlmz's avatar
    Erkek
    PanxeR bunu yazdı
    MhmdAlmz bunu yazdı

hocam bilgisayar sektöründe anakartın tüm bileşenleri tak çıakrt , teknik servisler bile cep telefonlarında anakartın üzerindeki her hangibi bir problemde mecbur değişim veriyor 

öncelikle ya anakart modüler olacak yada telefon modüler olacak google ın kamera lensi ekranı işlemcisi değiştirilebilir telefon prototipleri var ancak zor o iş 

O kadar çok bilgim yok Donanım tarafım zayıftır. ama çok fazla be o kadar ücret. Şahsen ben Android Developerim adam Normal işci sadece kendiyyy kıraş oynuyor ama elindeki telefon Samsun Es 7 Plas Eyç . Kime daha çok gerekli hızlı telefon tartışılması bile saçma. her neyse. umarım bi gün toplama telefon muhabbeti olur da bizde kurtuluruz. He birde 200000 Megapixel bir kameranın hala kaliteli bir fotoğraf çekemediğini kimseye anlatamazsın. Adamlara göre Megapixel ne kadar yüksekse o kadar sağlam fotoğraf çeker. Halbüki işleyişten habersizler.

@SkynetX

Hocam, Konuşsak siyasete girecek salla gitsin.

Andolsun kuşluk vaktine ve dindiği zaman o geceye ki, Rabbin sana veda etmedi ve darılmadı! Ve kesinlikle senin için sonu önünden (ahiret dünyadan) daha hayırlıdır. ileride Rabbin sana verecek de hoşnut olacaksın! O, seni bir yetim iken barındırmadı mı? Seni, yol bilmez iken (doğru) yola koymadı mı? Seni bir yoksul iken zengin etmedi mi? Öyle ise, sakın yetime kahretme (onu horlama)! El açıp isteyeni de azarlama! Fakat Rabbinin nimetini anlat da anlat!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

12 MP yeterlidir. Sony 22 MP telefon üretiyor falan gereksiz. Hayvan gibi parazit basıyor fotoğraflara.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adamhakli
    adamhakli's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı
    adamhakli bunu yazdı

Aman ALLAH'ım 2800 TL mi yazıyor yoksa ben mi yanlış görüyorum.. :S
    Abi biri bu telefon fiyatlarına el atsın ne oluyoruz yaa.. 

Dolar ve firmaların Türkiye temsilcilerinin doyumsuzluğu. Paralel ithalat getiren adamda kazanıyor, resmi firmada. Üstelik resmi firma hemen değişim veriyor zira nasıl olsa ana şirketten ürünün yenisini çekebiliyor.

Böyle giderse seneye 4.000 liralara telefon görürüz demedi demeyin.

Vay bea :))
    Şu an karar verdim telefon şirketi kuruyorum. :D İsim bile hazır :))
    TURKO MOBILE ;)

Hayat savaştır, ölümden korkan YAŞAMASIN. https://www.tahribat.com/forum/cekilis-2020-bal-satisi-basladi---siparisler-ali-247037
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

bu telefon piyasası çok fazla abartılmış durumda ve durma noktasına doğru ilerliyor. bende gittim aldım 3bin tl ye de noluo amk 3bin tl. Yani bi telefonların edeceği en fazla 2bindir.üstü sırf kar.

2 binde etmez demeyin çünkü telefon sadece telefon değil, bunun desteği var servisi var developer'ı var, var oğlu var. samsung'a gir direk canlı destek var. bu adamların maaşı fln çıkması lazım

Bana kalırsa bu telefon fiyatları abartılmış bir balon.3bin tlye on numara laptop var. Ama kıç kadar şeye gidip 3bin bayılıyoruz. Eski kullandığım telefon s3tü. 4 sene fln kullandım sanırım. artık bişi açamaz olmuştum gittim aldım s7yi.bi 4 senede bunu kullansam tamamdır.

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
Toplam Hit: 12295 Toplam Mesaj: 105
lg lg g5