Linux Dersleri Görsel Eğitim
-
-
zuhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
-
ahah :D
yaw oLdum oLası sevmemişimdir şu Linux'u opensuse11 kurdum ubuntu kurdum pardus kurdum windows gibi oLamaz hiçbiri xpye aLıştıımdan değiL zaten çoğu kişinin Linuxu kuLLanma nedeni kde beryL,compiz vs.. bi program kurucaksın 50 tane şeyi değiştirmen gerekiyor direk öyLe yok setup'a tıkLıyimda kuruLsun fiLan :) hem öyLe her istediğin programıda kuLLanamıyosun örneğin adobe photoshop Linuxda geneLde gimp var paint bozması bişi..
Sonuç oLarak Windows RuLz..Linux Sucks :P
-
bu ne allaha-siz boş adamlar
-
RevengeX bunu yazdı:
-----------------------------ahah :D
yaw oLdum oLası sevmemişimdir şu Linux'u opensuse11 kurdum ubuntu kurdum pardus kurdum windows gibi oLamaz hiçbiri xpye aLıştıımdan değiL zaten çoğu kişinin Linuxu kuLLanma nedeni kde beryL,compiz vs.. bi program kurucaksın 50 tane şeyi değiştirmen gerekiyor direk öyLe yok setup'a tıkLıyimda kuruLsun fiLan :) hem öyLe her istediğin programıda kuLLanamıyosun örneğin adobe photoshop Linuxda geneLde gimp var paint bozması bişi..
-----------------------------var ya nasılda böyle tahrik ediyorsnuz insanı.,
Windows yüklüyorum aa oda ne flasj, java, winampi zarti zurti rar falan yüklemem lazım.İki saat uğraşıyorum.Bittimi ? Hayır sürücüleride yüklemem lazım.Bitti mi ? Hayır sistmein mna koyan antivirüste yüklemem lazım.Çünkü tehlikeli.Bitti mi ? Yine bitmedi 8 ay içinde acayip yavaşlayacağı için bir format, terar aynı işlemler.Hey yavrum hey...
Her istediğin programı ve fazlasını kullanabilirsin.Autocad dahil olmak üzre bi ton şey var.Linux bir şirket olmadığı, aman her eve gireyim demediği için görselliğe pek önem vermiyor.PErformansı önemli.Hea windowsta performanslı mı ?
O halde ben ve yılda 2-3 format atmak zorunda kalan herkes aptal ?
-
zumsuk bilisim e baksi acini yesinler...
-
windows u orjinal alırken domalmıyomusunuz?
-
süper hocam ama en sonda bo.almayı unutmuşsun
-
Alpn bunu yazdı:
-----------------------------
windows u orjinal alırken domalmıyomusunuz?
-----------------------------:))) aynen hocam ben yazcaktım.
-
RevengeX bunu yazdı:
-----------------------------ahah :D
http://www.whylinuxisbetter.net/şu siteye bi göz at derim adamlar windowsu ezmişler :)
-
zumsuk bunu yazdı:
var ya nasılda böyle tahrik ediyorsnuz insanı.,Windows yüklüyorum aa oda ne flasj, java, winampi zarti zurti rar falan yüklemem lazım.İki saat uğraşıyorum.Bittimi ? Hayır sürücüleride yüklemem lazım.Bitti mi ? Hayır sistmein mna koyan antivirüste yüklemem lazım.Çünkü tehlikeli.Bitti mi ? Yine bitmedi 8 ay içinde acayip yavaşlayacağı için bir format, terar aynı işlemler.Hey yavrum hey...
Her istediğin programı ve fazlasını kullanabilirsin.Autocad dahil olmak üzre bi ton şey var.Linux bir şirket olmadığı, aman her eve gireyim demediği için görselliğe pek önem vermiyor.PErformansı önemli.Hea windowsta performanslı mı ?
O halde ben ve yılda 2-3 format atmak zorunda kalan herkes aptal ?
-----------------------------Hoca ne fLashı ne javası ne winamp'ından bahsediosun sen? Sadece 1 kere kuruLum cd'sine entegre ettinmi bunLarı indirmene gerek yok(ayrıca bunLar her Linux cdsindede entegre zaten) ayrıca driverLar içinde aynısı geçerLi anti-virüs içinde. 8 ay değiL 3 yıL kuLLanayım yine ben istediğim performansı aLırım çayLakLar her sorunda format atar yok sistem şişti yok yavaşLadı vs ben bu sorunLarı en fazLa 2 programLa yine haLLederim ayrıca onLarıda kuruLum cd'me entegre ederim ;)
Her istediğin programıda çaLıştırabiLirsin demişsin meseLa photoshop'u hiç bir girdiyi dos ekranından bişey yazmadan direk setup'u iLe kurabiLir misin :) ?Hadi bak programdan geçtim çoğu pc kuLLanıcısının isteği oLan oyunLarı meseLa nfs carbon,pro street,cod4,most wanted,Assasin's Creed,race driver:grid vs.. bu oyunLarı direk kurarak çaLıştırabiLir misin :) ? Ben Windowsta sorunsuz bir şekiLde çaLıştırabiLiyorum çünkü..
Hadi bunLarıda geçtim Dünya'da pazar payı en yüksek oLan işLetim sistemi hangisidir tabiki Windows..Bukadar kişi yanıLıyor sadece LinuxcuLar ve sen gibi microsoft düşmanLarı hakLı öyLemi.. Hey Yavrum Heyy :)