Linux Dersleri Görsel Eğitim

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    narkozMRT
    narkozMRT's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Ne Olursan Ol Beni Bul ; https://www.facebook.com/izmirliyimmm
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    c0nnect
    c0nnect's avatar
    Erkek
    zuhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RevengeX
    RevengeX's avatar
    Erkek

ahah :D

yaw oLdum oLası sevmemişimdir şu Linux'u opensuse11 kurdum ubuntu kurdum pardus kurdum windows gibi oLamaz hiçbiri xpye aLıştıımdan değiL zaten çoğu kişinin Linuxu kuLLanma nedeni kde beryL,compiz vs.. bi program kurucaksın 50 tane şeyi değiştirmen gerekiyor direk öyLe yok setup'a tıkLıyimda kuruLsun fiLan :) hem öyLe her istediğin programıda kuLLanamıyosun örneğin adobe photoshop Linuxda geneLde gimp var paint bozması bişi..

Sonuç oLarak Windows RuLz..Linux Sucks :P

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Emrow
    Emrow's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    bu ne allaha-siz boş adamlar
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

RevengeX bunu yazdı:
    -----------------------------

yaw oLdum oLası sevmemişimdir şu Linux'u opensuse11 kurdum ubuntu kurdum pardus kurdum windows gibi oLamaz hiçbiri xpye aLıştıımdan değiL zaten çoğu kişinin Linuxu kuLLanma nedeni kde beryL,compiz vs.. bi program kurucaksın 50 tane şeyi değiştirmen gerekiyor direk öyLe yok setup'a tıkLıyimda kuruLsun fiLan :) hem öyLe her istediğin programıda kuLLanamıyosun örneğin adobe photoshop Linuxda geneLde gimp var paint bozması bişi..

var ya nasılda böyle tahrik ediyorsnuz insanı.,

Windows yüklüyorum aa oda ne flasj, java, winampi zarti zurti rar falan yüklemem lazım.İki saat uğraşıyorum.Bittimi ? Hayır sürücüleride yüklemem lazım.Bitti mi ? Hayır sistmein mna koyan antivirüste yüklemem lazım.Çünkü tehlikeli.Bitti mi ? Yine bitmedi 8 ay içinde acayip yavaşlayacağı için bir format, terar aynı işlemler.Hey yavrum hey...

Her istediğin programı ve fazlasını kullanabilirsin.Autocad dahil olmak üzre bi ton şey var.Linux bir şirket olmadığı, aman her eve gireyim demediği için görselliğe pek önem vermiyor.PErformansı önemli.Hea windowsta performanslı mı ?

O halde ben ve yılda 2-3 format atmak zorunda kalan herkes aptal ?

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    İnce Memed
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    zumsuk bilisim e baksi acini yesinler...

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Imba
    Imba's avatar
    Erkek
    windows u orjinal alırken domalmıyomusunuz?

Kibar ve sertimdir, çok iyi dans ve ısrar ederim..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    süper hocam ama en sonda bo.almayı unutmuşsun

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    B0LDPiL0T
    B0LDPiL0T's avatar
    Erkek

Alpn bunu yazdı:
    windows u orjinal alırken domalmıyomusunuz?

:))) aynen hocam ben yazcaktım.

Kendine özgü fikir ve görüşü olmayıp, sadece başkalarının ağızlarının içine bakarak yorum yapabilmek nasıl bir duruştur, nasıl bir kişilik profilidir hiç anlayamamışımdır.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JUSTICE
    JUSTICE's avatar
    Erkek
    RevengeX bunu yazdı:

http://www.whylinuxisbetter.net/ 

şu siteye bi göz at derim  adamlar windowsu ezmişler :)

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RevengeX
    RevengeX's avatar
    Erkek

zumsuk bunu yazdı:
    var ya nasılda böyle tahrik ediyorsnuz insanı.,

Windows yüklüyorum aa oda ne flasj, java, winampi zarti zurti rar falan yüklemem lazım.İki saat uğraşıyorum.Bittimi ? Hayır sürücüleride yüklemem lazım.Bitti mi ? Hayır sistmein mna koyan antivirüste yüklemem lazım.Çünkü tehlikeli.Bitti mi ? Yine bitmedi 8 ay içinde acayip yavaşlayacağı için bir format, terar aynı işlemler.Hey yavrum hey...

Her istediğin programı ve fazlasını kullanabilirsin.Autocad dahil olmak üzre bi ton şey var.Linux bir şirket olmadığı, aman her eve gireyim demediği için görselliğe pek önem vermiyor.PErformansı önemli.Hea windowsta performanslı mı ?

O halde ben ve yılda 2-3 format atmak zorunda kalan herkes aptal ?

Hoca ne fLashı ne javası ne winamp'ından bahsediosun sen? Sadece 1 kere kuruLum cd'sine entegre ettinmi bunLarı indirmene gerek yok(ayrıca bunLar her Linux cdsindede entegre zaten) ayrıca driverLar içinde aynısı geçerLi anti-virüs içinde. 8 ay değiL 3 yıL kuLLanayım yine ben istediğim performansı aLırım çayLakLar her sorunda format atar yok sistem şişti yok yavaşLadı vs ben bu sorunLarı en fazLa 2 programLa yine haLLederim ayrıca onLarıda kuruLum cd'me entegre ederim ;)

Her istediğin programıda çaLıştırabiLirsin demişsin meseLa photoshop'u hiç bir girdiyi dos ekranından bişey yazmadan direk setup'u iLe kurabiLir misin :) ?Hadi bak programdan geçtim çoğu pc kuLLanıcısının isteği oLan oyunLarı meseLa nfs carbon,pro street,cod4,most wanted,Assasin's Creed,race driver:grid vs.. bu oyunLarı direk kurarak çaLıştırabiLir misin :) ? Ben Windowsta sorunsuz bir şekiLde çaLıştırabiLiyorum çünkü..

Hadi bunLarıda geçtim Dünya'da pazar payı en yüksek oLan işLetim sistemi hangisidir tabiki Windows..Bukadar kişi yanıLıyor sadece LinuxcuLar ve sen gibi microsoft düşmanLarı hakLı öyLemi.. Hey Yavrum Heyy :)

Toplam Hit: 5094 Toplam Mesaj: 37