Lost Or Kurtlar Vadisi (:
-
lost amerikada
kurtlar vadisi türkiyede aynı gün aynı saatte yayınlanıyor :)
sizce hangisi daha çok izlenir ?
-
Kurtlar Vadisi Bence :)
-
türkiye için söylüyorsan tabiki kurtlarvadisi zaten soru yanlış çünkü kurtlarvadisi pusu yayımlandığı tarihten bugüne kadar herzaman perşembe günleri kendi saatinde birinci olmuştur :) bugüne kadar geçen veya yaklaşan olmadı.
-
Kurtlar Vadisi amerikada da yayınlansa orda da 1. olur :)
-
Eğer bunu bütün dünyaya sorarsan kurtları kim takar,
gelip türkiyeye sorarsan lostu kim takar...
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------Eğer bunu bütün dünyaya sorarsan kurtları kim takar,
-----------------------------Belkide Lost türkçe ve uydu değilde Star Kanal D ATV gibi bir kanalda yayınlansa k.v 'ye yaklaşabilir çünkü son zamanlarda popüler kesim k.v karşıtı oldu.(Not:Ben
daha hiç lost'u izlemedim."Lost ne lan!" cıyım=).
-
lostun meraklısı türkiyede çokda amerikada kv yi sallayan varmıdır bilinmez ...
-
eğer lost her evde ilk sıralarda bulunan kannallar vardır ya onlardan birinde çıksa izlenme rekorları neym kırar ki tnt çıktı meydane veryor birçok diziyi ancakk kurtlar vadisi nin ingilizce altyazılı olarak türkiye dışında bence pek şansı yok bu arada daha hiç izlemedim kv ama lost çuyum :)
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------Eğer bunu bütün dünyaya sorarsan kurtları kim takar,
-----------------------------turkiyede lostu taktigin icin konusuyorsun, benim gordugum kadariyla amerikada lostu cok takan yok sadece az bir kisim. kurtlari vadisini izliyenlerde sadece bazi turkler. kisacasi turkiye yuzdesi olarak tahminimce kurtlar vadisi, amerikanin lost izleme oranina gore onde, ancak toplam insan sayisi olarak tahminimce daha cok kisi lostu izliyordur.
-
lost rulzzzz
-
Tabikide Lost