Lost Or Kurtlar Vadisi (:
-
haciLar poLat K.V irak'ta zane'i oLdurunce amerikan gazeteLeri Türk rambo is basinda yazmisLardi...
emin oLdun izLenmez orda (: lobi yapar o seref fukaraLari ...
Ama bana da deseLer ki bugune kadar en fazLa severek izLedigin 2 dizi... Lost ve kurtLar vadisi derim (:
-
yascakucuk bunu yazdı:
-----------------------------lostu hiç izlemeden diebilirim ki entellerin kendini farklı zannedenlerin Türkleri beyenmeyen yaptığı herşeyi küçük görenlerin izlediği özenti bi dizi
kurtlar vadisini övmüyo yada lostu yermiyorum ama bu yabancı hayranlığından nefret ediyorum..
-----------------------------bende katılıyorum sana özellikle dublajsız hiçbir şeyi zaten izlemiyorum bu 1
2ise özentilik olmasa zten lost u kim izlerdi türkiyede normal kanallarda gösterilen bişi deil
=) lost rulz diyenler yada lost 4ever
lost yerine özentilik de kona bilir aynı şey
NOT: lost , kurtlar vadisi ile kıyaslana bilecek bir dizi deil sizin gibi bir avuç kişi izliyor o kadar =) hatta dalga geçmek için youtube a höst diye bir video koymuşlardı
neyse zaten zamanı gelince unutulacak bitecek ama sinama filmi türkiyede 1.3milyon kişinin izlediği bir filim olan kurtlar vadisi ( ilk 3günde 1.3milyon)
ile lost u kıyaslayamassınız
en basitinden kurtlar vadisinin bilmeyen yoktur
lostu entel dantel özentiler bilir =)
bu dorudur
-
PanxeR bunu yazdı:
-----------------------------
yascakucuk bunu yazdı:
-----------------------------lostu hiç izlemeden diebilirim ki entellerin kendini farklı zannedenlerin Türkleri beyenmeyen yaptığı herşeyi küçük görenlerin izlediği özenti bi dizi
kurtlar vadisini övmüyo yada lostu yermiyorum ama bu yabancı hayranlığından nefret ediyorum..
-----------------------------bende katılıyorum sana özellikle dublajsız hiçbir şeyi zaten izlemiyorum bu 1
2ise özentilik olmasa zten lost u kim izlerdi türkiyede normal kanallarda gösterilen bişi deil
=) lost rulz diyenler yada lost 4ever
lost yerine özentilik de kona bilir aynı şey
NOT: lost , kurtlar vadisi ile kıyaslana bilecek bir dizi deil sizin gibi bir avuç kişi izliyor o kadar =) hatta dalga geçmek için youtube a höst diye bir video koymuşlardı
neyse zaten zamanı gelince unutulacak bitecek ama sinama filmi türkiyede 1.3milyon kişinin izlediği bir filim olan kurtlar vadisi ( ilk 3günde 1.3milyon)
ile lost u kıyaslayamassınız
en basitinden kurtlar vadisinin bilmeyen yoktur
lostu entel dantel özentiler bilir =)
bu dorudur
-----------------------------
yalana gerek yok 1 bölümünü izlemedim kurtlar vadisinin ama lostun izlemediğim bölümü yok
entellik veya ozentilik hatta dantellikle lost izlemenin ne alakası var bea abartmışın olayı
-
şöle diyim
hederesa
bir arkadaşın yada türkiyede bunu kim çıardi ise o tv de görüp ( yurtdışında çok izleniyor diye ) bir siteye ye link leri koymasa bu kadar yayılmazdı
örnek : kurtlarvadisini elalem izliyo diye izlemiyorum güzel oldu için izliyorum en başından beride izlerim sinamada 3günde 1.3m izleyici yapmak kolay deil
lost ise cnbc nin diğer ucuz dizileri gibi alt yazılı ve belli kavramlar içinde olan bir dini
örnek olarak kanaldaki diğer dizilere ve programlara bakmak yeterlidir
-
Lost ve Kurtlar Vadisini karsilastirmak biraz yanlis. Simdi Lost'u dünyadaki herkez izleyebilir, zaten ilk bölümü izledikten sonra birakmak cok zor.
Kurtlar Vadisi ise Türkiyeyi anlatiyor, simdi elin Amerikalisi "banane türkiyeden, daha beter olsunlar" diyebilir.
Bana en cok sevdigin diziler hangisi diye soracak olursaniz
Kurtlar Vadisi
Lost
derim. Her ikisinide seyrediyorum ve seyretmeye devam edecegim.
Bu arada yakinda Lost'un Türkce versiyonu cikacakmis sanirim. Adi da GÖL olacakmis, bir sehir efsanesi ile konuya girilecekmis diye okumustum bir yerde. -
ikisinide internetten indirip izleek varken ne uğraşcam ole reklemlarla bi saatlik diziyi 3 saatte veriolar.peeh
-
Ben burdan lostun 4 sezonunu indirdim onlar polata öcü gözüyle bakar:D
rulz Lost.!
-
yascakucuk bunu yazdı:
-----------------------------valla hocam kendimi hiç farklı hissetmiyorum yada entellektüel vs vs de olmaya çalışmıorum.. Kurtlar Vadisinin ilkinin bütün bölümlerini izledim Pusu'yu nadiren izlerim... zati ömrümde bütün izlediğim tek dizide Kurtlar'dır.. Lost'a felan gelincede,dizi 3.sezonuna gelmşiti ben hiç seyretmemiştim.. "ne gerek var..özentilik vs " diye cümleler kura kura.. bigün oturdum bi izliyim dedim..
şimdi bizim TV lerdeki dizilere bakıp bi de Lost a Prison a bakınca geröekten insan üzülüyo.. elin oğlu neler yapıyo biz hala Ağalı Paşalı aşklı dizilerde kalmışız.. Bunun yabancı hayranlığıyla felan alakası yok.. Zerre yabancı hayranlığım yoktur ama adam gibi yapılan işide takdir etmek lazım... Kötüysede kötüdür.. Örneğin Prison'ın 1.sezon müthişti ama 3.sezonda sıkıldım resmen... Kurtları Prison'ın 3.sezonuna tercih ederim...
Ybancı hayranlığı,yerli müptelası vs gibi bi'şey yok ortada, işin özü kalitede... -
arkadaşlar konuyla alakasızama bnaa bi gncturkcel sıfresı sallarmısınız sinama için :D pm den beklıyorum. numarayla beraber yanlız :D
-
lost