Meizu 16 Ve 16 Plus Tanıtıldı (Xiaomi Bakta Feyz Al)
-
DrKill bunu yazdıxylgn_ bunu yazdı
Bu devirde sifir telefon alan aptaldir.
Asıl bu devirde ikinci el telefon alan aptaldır. Senden önceki bylock maylok bir yazılım kullanırsa göte gelirsin vallaha.
O var birde steril değil. Adam tuvalette sıçarken donuna koyduğu telefonu alıyoruz. Bi ara bende ikinci el hep aldımda sıfır telefon bir başka şey. Kutunun jelatinini yırtmak, telefonun ekranındaki fabrikadan gelen jelatinin sökülerkenki çatırdaması, sim kart ilk takanın sen olması vs.
-
DrKill bunu yazdıxylgn_ bunu yazdı
Asıl bu devirde ikinci el telefon alan aptaldır. Senden önceki bylock maylok bir yazılım kullanırsa göte gelirsin vallaha.
peki bu telefonlarda bylock yüklenip yüklenilmediğini görebiliyor muyuz
-
Advanced bunu yazdıDrKill bunu yazdıxylgn_ bunu yazdı
peki bu telefonlarda bylock yüklenip yüklenilmediğini görebiliyor muyuz
göremezsin. %50 şansla alıyorsun
-
mkyb bunu yazdıDrKill bunu yazdıxylgn_ bunu yazdı
O var birde steril değil. Adam tuvalette sıçarken donuna koyduğu telefonu alıyoruz. Bi ara bende ikinci el hep aldımda sıfır telefon bir başka şey. Kutunun jelatinini yırtmak, telefonun ekranındaki fabrikadan gelen jelatinin sökülerkenki çatırdaması, sim kart ilk takanın sen olması vs.
-
1 yuan 1 tl
artık çinden alacağınız ürünlerin hesabı kolay
256gb olan 4000 CNY ise dolara euroya bakmaya gerek yok, 4000tl demek
-
muaythaist bunu yazdı
1 yuan 1 tl
artık çinden alacağınız ürünlerin hesabı kolay
256gb olan 4000 CNY ise dolara euroya bakmaya gerek yok, 4000tl demek
Birde Reis'i beğenmezler. Adam hep bizi düşünüyor.
-
bu ne zaman trye gelir acaba aklımı kurcalıyor
-
Döviz sorunları olmasa harika telefon - al 3 sene kullan en az. son teknoloji.
ama marka takıntım var abi bnm elma olcak 48 ay ödeyeceğim.
-
One plus 5t aldım satacam s8 alacaktım son anda vazgectim telefon hor kullanan biriyim s8 mübarek her yeri cam bilerek yapıyorlar anlıyorum ve almıyorum meizu Xiaomi felan aynı aldık gördük ne olduğunu en iyisi gene elma ama onunda alasım gelmiyor nedense yani bu Çinliler basaramiyor hep birşeyler eksik en iyi sensör kullanıyorlar ama kamera kötü çekiyor
-
Telefonun Yunanistan'da satışına başlandı. Ay sonunda Türkiye'de başlanacak. Snapdragon 845 kullanan en uygun fiyatlı telefon olacak TR pazarında.