Meizu 16 Ve 16 Plus Tanıtıldı (Xiaomi Bakta Feyz Al)
-
Şu android telefonlara ios kurmaya basaracak olan adam kesin milyonlar kazanacak :D
-
afedersiniz ama kürek gibi telefon çıkarıp bintane özellik ekledik demek bi işe yaramıyor, o telefonu insan eli tutacak, 6 inç nedir yaa, bütün markalarda görüyorum bun, birtek samsung ve xiaomi bu konuda rahat, telefon dedğin avucuna aldığında rahatlıkla sarabileceksn, öyle koca ekran olunca cepte, elde, masada sürekli dert, onu düşünmekten kullandığına pişman olur insan.. bence
-
EdepsizPenguen bunu yazdı
afedersiniz ama kürek gibi telefon çıkarıp bintane özellik ekledik demek bi işe yaramıyor, o telefonu insan eli tutacak, 6 inç nedir yaa, bütün markalarda görüyorum bun, birtek samsung ve xiaomi bu konuda rahat, telefon dedğin avucuna aldığında rahatlıkla sarabileceksn, öyle koca ekran olunca cepte, elde, masada sürekli dert, onu düşünmekten kullandığına pişman olur insan.. bence
IPhone 6s
- Yükseklik: 138,3 mm (5.44 inç)
- Genişlik: 67,1 mm (2.64 inç)
- Derinlik: 7,1 mm (0.28 inç)
- Ağırlık: 143 gram (5.04 ons)
Meizu 16
- Yükseklik: 150,5 mm
- Genişlik: 73,2 mm
- Derinlik: 7,3 mm
- Ağırlık: 152 gram
Aradaki fark 2.2 cm hocam pek de tutulamayacak bir yanı yok.
-
oncelıkle cınlı telefonlar ve cınlı tasarımcıları begnsenız de begenmezsenızde tebrık etmek gereklı
tasarımda sundan bundan kopyalasalarda gercekten cok cıddı tasarım ve yazılımlar uretebılıyorlar Meizu gorsel olarak cok guzel bır tasarıma sahıp
merak ettıgım kamerasını , hızını ınternete gırısını , teknık ve donanımsal ozelleıklerını Iphone S, Plus,XS ve Huaweı P20 ıle kıyaslama sansınız nedır ? ve de cıhazı alıp denemek deneyımını yasamakta cok onemlı
batarya bu devırde cok onemlı ama kutunun ıcınde cıkan bataryalar yapılan testler sonucunda ne yazıkkı uzun zmanalar ıcınde cıhazı tekrardan fulleyebılıyor bunun ıcın ayrıca para verıp tekrardan hızlı sarjlara yonelmenız gerekıyor cebınızden sırkete bır mıktar daha para gıdecegının farkında olmanız gerekır , Meuzı nın sarjı acaba kac saat gıder?
bırde oldu kı bozuldu Turkıye pazarınd olmadıgı ıcın garanrısınde de sorun yasayabılecegınız ve de sıze ulasımı zaman alabılecegını de kabul etmıs olmanız gerekır
teknık ozellıkler tasarım hos , fıyat baya cosmus ama rakıplerle de ıdare eder gıbı :)
son olaraktan br arkadas Oppo Fındx ı sormustu ; Amoled ekran cok guzel, kamera harıka, hız super, sarj guzel dayanıyor gec dolu ama sonucta cebınızden yıne para cıkıyor , ses sadece hoporlor nedenıyle cok az teknık ozellıkler harıka, bırde garantı Meızu ıle aynı gıbı Turkıye pazarına daha gırmemıstı ben baktımda sımdı gırmıs mı bılmıyorum deneyımı fena degıl , kamerası benım cok hosuma gıttı yanda tus var basyorsunuz ekranı kaydırıp yukarı cıkıyor ısınız bıtınce tumlesık oluyor harıka
bu arada bıze yenı bır cıhaz tanıttıgın cok ama cok sagol elıne saglık
ısternız bununda tanıtım vıdeosunu ınceleyebılırsınız
https://www.youtube.com/watch?v=Y5uIcXfir1o
-
EdepsizPenguen bunu yazdı
Sadece ekranı düşünürsen yanılırsın. Zira adamlar çerçeyi sıfırlamışlar neredeyse. Birde Samsung veya Xiaomi'nin hangi modeliyle kıyas yapıyorsun ? Zira muadili Xiaomi Mi 8'in ekranı bile 6.2 inç.
Bu arada Meizu Türkiye'de resmi olarak var. Ofisleri falanda var. Xiaomi'nin Evofone'u gibi değiller. Çinli genel merkez yönetiyor Türkiye ofisini.
mkyb tarafından 11/Eki/18 21:39 tarihinde düzenlenmiştir -
mkyb bunu yazdıEdepsizPenguen bunu yazdı
Sadece ekranı düşünürsen yanılırsın. Zira adamlar çerçeyi sıfırlamışlar neredeyse. Birde Samsung veya Xiaomi'nin hangi modeliyle kıyas yapıyorsun ? Zira muadili Xiaomi Mi 8'in ekranı bile 6.2 inç.
Bu arada Meizu Türkiye'de resmi olarak var. Ofisleri falanda var. Xiaomi'nin Evofone'u gibi değiller. Çinli genel merkez yönetiyor Türkiye ofisini.
Samsung Galaxy serisi ve Xiaomi mi5 m5s gibi modellerde 5.2 inç aşmıyorlar, galaxyde yukari dogru uzatılmış oldugundan totelde yine ele oturuyor
-
Xiaomi Mi 5S’i örnek verdin oradan devam edelim. Meizu 16 ve 5S arasında hem enden hem boydan boyut olarak 1 CM’den az fark var. Telefonu ele alınca tek bakışta 1 CM’den az boyut farkını anlıyorsan Kartal gibi gözün varmış ona bir şey diyemem.
Samsung’un S9’uyla o kadar bile fark yok. Hemen hemen aynılar.
Kaldı ki bu telefonu ekran boyutu üstünden eleştirmeni anlamsız buluyorum. Adamlar mini veya compact model olarak çıkarmadı ki bu cihazı.
mkyb tarafından 12/Eki/18 02:20 tarihinde düzenlenmiştir -
Meizu nun Kullanıcı sözleşmesi bu mu? Letgo da bu şekil paylaşılmış. Normal mi sizce?
rahmandaburda tarafından 12/Eki/18 18:00 tarihinde düzenlenmiştir -
Çok abartiyorsunuz amk şu telefon işini valla
-
Telefon müzik severler için tam bir efsane.
• Qualcomm Aqstic (WCD9341) ses işlemcisi
• Cirrius Logic (CS35L41) amplifikatör
• Stereo çift hoparlör
• 3.5mm kulaklık jak yuvası
• mEngine 2.0 etkileşim motoru
• Qualcomm Aptx ve Aptx HD desteği
• Sony LDAC kodek desteği