Metamask Eğitimi Yayında
-
Eğitimin tam adı "Yeni çıkan kripto paraları satın alma eğitimi". Başlık dikkat çekici olsun diye metamask eğitimi yazdım.
Eğitim henüz tamamlanmadı. Şu anda 9 saatlik(43 ders) bir içerik var. Eğitim tamamlandığında yaklaşık 20 saatlik bir içerik olacağını düşünüyorum.Eğitim içerisinde TBT tokenın nasıl alındığını da anlatıyoruz.
TBTEYLUL kupon koduyla eğitime ücretsiz olarak kaydolabilirsiniz. Kaydolma sayfasında kupon kodu girme bölümü var.
Kaydolduktan sonra 6 ay boyunca derslere erişebilirsiniz.
Normalde ücretsiz kupon vermek pek benim tarzım değildir. Bu defa başlangıç aşamasında belirli sayıda ücretsiz kupon dağıtacağım. Zaten bu eğitimi oluşturma motivasyonum da kendi çevremdeki kişiler(Lise, üniversite, yakın çevre, akraba vs.).
Dersleri izlerken "Ben zaten bu konuyu biliyorum" diye düşünmeyin. Dersleri sırayla eksiksiz olarak izleyin. Bizim ders anlatış şeklimiz, tarzımız bambaşka.
Eğitim boyunca sistematik olarak ilerliyoruz. Müfredatı siteden inceleyebilirsiniz. Bu defa hazır LMS(Teachable) kullandım. Sitenin altyapısını ben yazmadım.
Başka forum sitelerinde vs. konusunu açmayın. Çünkü başka platformlarda adetli olarak kupon vermeyi planlıyorum. Ama çevrenizde kripto dünyasına ilgi duyan kişiler varsa kupon kodunu paylaşabilirsiniz.
Blockchainler, cüzdan yazılımı kullanımı, merkeziyetsiz borsa siteleri, likidite havuzları vb. pek çok konuyu detaylı olarak ele alıyoruz.
Bazen bizim yazılım eğitimleri için "Diğer eğitimlerden ne farkı var?" diye soranlar oluyor. İşte bu eğitimi izlerseniz az çok kafanızda canlanır bizim eğitimlerin kalitesi. Şu da var; yazılım eğitimi hazırlamak, kurgulamak, dersleri çekmek vs. aylarca sürüyor. Kripto para eğitimi yazılım eğitimleri kadar titiz davrandığım bir eğitim değil. Ancak yine de eğitim kalitesi olarak kafanızda fikir oluşur.Daha önce açtığım bir konu vardı. Ancak başlıkta metamask geçsin diye yeniden konu açtım.
-
Udemy'e yüklemeyi düşünüyor musun reis?
-
EnableTurk bunu yazdı
Udemy'e yüklemeyi düşünüyor musun reis?
Hayatımın geri kalan kısmında Udemy'ye bir şey yüklemeyi düşünmüyorum.
-
hocam hayırlı olsun kendi adıma çok faydası olacağından şüphem yok, ellerine sağlık. 🙏
-
elinize sağlık hocam, teşekkürler
-
az önce kayıt oldum teşekkür ederim umarım bilal oğlana alatır gibi bir eğitim olmuştur. TBT token için kaç defa alayım dedim herseferinde bir engel çıktı umarım bundan sonra alcam
-
Kayıt oldum ilk fırsatta bakacam hocam
-
erdem358 bunu yazdı
az önce kayıt oldum teşekkür ederim umarım bilal oğlana alatır gibi bir eğitim olmuştur. TBT token için kaç defa alayım dedim herseferinde bir engel çıktı umarım bundan sonra alcam
Hocam senin yorumun ayrıca önemli. Özellikle hiç bilmeyen kişilere yönelik hazırladım eğitimi. Ama tabii ki bilgisayar kullanmayı bilmek gerekiyor.
İzledikten sonra geri bildirim verirsen sevinirim.
-
Ellerine sağlık hocam. Kayıt oldum.
-
Kodu uygula diyince Kupon kodu geçersiz diyor bende ama bir şeyleri yanlış mı yapıyorumrappermcs tarafından 06/Eyl/24 15:17 tarihinde düzenlenmiştir
-
rappermcs bunu yazdıKodu uygula diyince Kupon kodu geçersiz diyor bende ama bir şeyleri yanlış mı yapıyorum
Hocam programlamaya giriş in sitesine gitmişsin.
kriptopara101.com dan kursa kaydol diyeceksin orada kupon kodu bölümü var.
kriptopara101 ile programlamayagiris ayri siteler.
Sadece reklam olsun diye yukari navbar a link koydum