Metamask Eğitimi Yayında
-
x Hannibal_King bunu yazdıx rappermcs bunu yazdıKodu uygula diyince Kupon kodu geçersiz diyor bende ama bir şeyleri yanlış mı yapıyorum
Hocam programlamaya giriş in sitesine gitmişsin.
kriptopara101.com dan kursa kaydol diyeceksin orada kupon kodu bölümü var.
kriptopara101 ile programlamayagiris ayri siteler.
Sadece reklam olsun diye yukari navbar a link koydum
Nasıl ezbere tıkladıysam :)
eyv hocam bu arada eğitim içeriğinde atıyourm backend için solano, ethereum-solidity (remix IDE) yanında önyüz için web3.js gibi development örnekleri var mı?
-
x rappermcs bunu yazdıx Hannibal_King bunu yazdıx rappermcs bunu yazdıKodu uygula diyince Kupon kodu geçersiz diyor bende ama bir şeyleri yanlış mı yapıyorum
Hocam programlamaya giriş in sitesine gitmişsin.
kriptopara101.com dan kursa kaydol diyeceksin orada kupon kodu bölümü var.
kriptopara101 ile programlamayagiris ayri siteler.
Sadece reklam olsun diye yukari navbar a link koydum
Nasıl ezbere tıkladıysam :)
eyv hocam bu arada eğitim içeriğinde atıyourm backend için solano, ethereum-solidity (remix IDE) yanında önyüz için web3.js gibi development örnekleri var mı?
Yok hocam bu yazılım eğitimi değil.
Yoldan geçen adama kripto para alıp sattirma eğitimi. Merkeziyetsiz borsalarda işlem yaptırma ve kripto cüzdani kullandırma eğitimi.
-
Konuyu görmeyenler için up olsun
-
Emeğine sağlık hocam.
-
Tebrikler hocam, emeğine sağlık.
Eğitimin ilk videosunu "Bu eğitim neyin eğitimi?" olanı ya da direk giriş kısmını public yayınlayabilsen bence daha çok alıcıya ulaşır. Misal ben bir eğitim alacak olsam genel anlatımı, diksiyonu, içeriği görmek için bi örnek video ararım. Udemy'de de trailer videolar oluyor seçimi yeri geliyor ona göre yapıyoruz. Bence satışlarına artı olur gibi. Diğer türlü ne olduğunu bilmeden kumar gibi çıkabiliyor (söz meclisten dışarı).
-
x antichrist bunu yazdı
Tebrikler hocam, emeğine sağlık.
Eğitimin ilk videosunu "Bu eğitim neyin eğitimi?" olanı ya da direk giriş kısmını public yayınlayabilsen bence daha çok alıcıya ulaşır. Misal ben bir eğitim alacak olsam genel anlatımı, diksiyonu, içeriği görmek için bi örnek video ararım. Udemy'de de trailer videolar oluyor seçimi yeri geliyor ona göre yapıyoruz. Bence satışlarına artı olur gibi. Diğer türlü ne olduğunu bilmeden kumar gibi çıkabiliyor (söz meclisten dışarı).
Haklısın hocam. Unutmuşum ben onu. Şimdi ilk 3 dersi herkese açık yaptım.
Bu eğitimden para kazancı amacım yok. Kendi çevrem izlesin diye oluşturduğum bir eğitim bu. Amacım 200-300 kişilik kemik kadro oluşturmak. Yakın gelecekte eğitim odakli bir token çıkarmayı planlıyorum. O token için kitle oluşturmaya çalışıyorum şimdiden.
-
O programlamaya giriş öyle uygun fiyatliydi ki ilk ciktiginda, hayat kosturmacalarina ve projelere para ayirmaktan onu kacirdik.
Neyse seneye bahar gelsin de parasi neyse basip alaçam destek amaçlı, aksilik ve ölüm olmaz ise.
-
x LaNCeLoT bunu yazdı
O programlamaya giriş öyle uygun fiyatliydi ki ilk ciktiginda, hayat kosturmacalarina ve projelere para ayirmaktan onu kacirdik.
Neyse seneye bahar gelsin de parasi neyse basip alaçam destek amaçlı, aksilik ve ölüm olmaz ise.
Çok yakında token(kripto para) çıkartıcam. Bu token benim eğitimlerimde geçerli olacak ve çok büyük oranda bir indirim sağlayacak. Ayrıca gelecekte çıkartacağım yazılım eğitimlerinde de geçerli olacak. Ve yine onlarda da çok büyük oranda bir indirim sağlayacak.
Tek kullanım alanı eğitimler olmayacak elbette. Detayları token çıktığı zaman paylaşacağım zaten.
İlk yatırımcılar daha alırken kazanmış olacak. Daha ilk aşamadan itibaren tokenın bir kullanım alanı, karşılığı olacak. -
Cenk hocamın anlatımı olsun, bilgisi olsun gerçekten başarılı. Programlamaya giriş kursunu almıştım.
-
kaydoldum teşekkür ederim.