Metamask Eğitimi Yayında

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rappermcs
    rappermcs's avatar
    Erkek
    x Hannibal_King bunu yazdı
    x rappermcs bunu yazdı

Kodu uygula diyince Kupon kodu geçersiz diyor bende ama bir şeyleri yanlış mı yapıyorum

https://imgur.com/xWH99rH

Hocam programlamaya giriş in sitesine gitmişsin. 

kriptopara101.com dan kursa kaydol diyeceksin orada kupon kodu bölümü var.

kriptopara101 ile programlamayagiris ayri siteler.

Sadece reklam olsun diye yukari navbar a link koydum

Nasıl ezbere tıkladıysam :) 

eyv hocam bu arada eğitim içeriğinde atıyourm backend için solano, ethereum-solidity (remix IDE) yanında önyüz için web3.js gibi development örnekleri var mı?

rappermcs tarafından 06/Eyl/24 16:12 tarihinde düzenlenmiştir

Paslanmış bir uygulama geliştirici.. #AnalistŞart
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hannibal_King
    Hannibal_King's avatar
    Erkek
    x rappermcs bunu yazdı
    x Hannibal_King bunu yazdı
    x rappermcs bunu yazdı

Kodu uygula diyince Kupon kodu geçersiz diyor bende ama bir şeyleri yanlış mı yapıyorum

https://imgur.com/xWH99rH

Hocam programlamaya giriş in sitesine gitmişsin. 

kriptopara101.com dan kursa kaydol diyeceksin orada kupon kodu bölümü var.

kriptopara101 ile programlamayagiris ayri siteler.

Sadece reklam olsun diye yukari navbar a link koydum

Nasıl ezbere tıkladıysam :) 

eyv hocam bu arada eğitim içeriğinde atıyourm backend için solano, ethereum-solidity (remix IDE) yanında önyüz için web3.js gibi development örnekleri var mı?

Yok hocam bu yazılım eğitimi değil.

Yoldan geçen adama kripto para alıp sattirma eğitimi. Merkeziyetsiz borsalarda işlem yaptırma ve kripto cüzdani kullandırma eğitimi.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hannibal_King
    Hannibal_King's avatar
    Erkek

Konuyu görmeyenler için up olsun

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MhmdAlmz
    MhmdAlmz's avatar
    Erkek

Emeğine sağlık hocam. 

Andolsun kuşluk vaktine ve dindiği zaman o geceye ki, Rabbin sana veda etmedi ve darılmadı! Ve kesinlikle senin için sonu önünden (ahiret dünyadan) daha hayırlıdır. ileride Rabbin sana verecek de hoşnut olacaksın! O, seni bir yetim iken barındırmadı mı? Seni, yol bilmez iken (doğru) yola koymadı mı? Seni bir yoksul iken zengin etmedi mi? Öyle ise, sakın yetime kahretme (onu horlama)! El açıp isteyeni de azarlama! Fakat Rabbinin nimetini anlat da anlat!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antichrist
    antichrist's avatar
    Erkek

Tebrikler hocam, emeğine sağlık.

Eğitimin ilk videosunu "Bu eğitim neyin eğitimi?" olanı ya da direk giriş kısmını public yayınlayabilsen bence daha çok alıcıya ulaşır. Misal ben bir eğitim alacak olsam genel anlatımı, diksiyonu, içeriği görmek için bi örnek video ararım. Udemy'de de trailer videolar oluyor seçimi yeri geliyor ona göre yapıyoruz. Bence satışlarına artı olur gibi. Diğer türlü ne olduğunu bilmeden kumar gibi çıkabiliyor (söz meclisten dışarı). 

|~_~|
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hannibal_King
    Hannibal_King's avatar
    Erkek
    x antichrist bunu yazdı

Tebrikler hocam, emeğine sağlık.

Eğitimin ilk videosunu "Bu eğitim neyin eğitimi?" olanı ya da direk giriş kısmını public yayınlayabilsen bence daha çok alıcıya ulaşır. Misal ben bir eğitim alacak olsam genel anlatımı, diksiyonu, içeriği görmek için bi örnek video ararım. Udemy'de de trailer videolar oluyor seçimi yeri geliyor ona göre yapıyoruz. Bence satışlarına artı olur gibi. Diğer türlü ne olduğunu bilmeden kumar gibi çıkabiliyor (söz meclisten dışarı). 

Haklısın hocam. Unutmuşum ben onu. Şimdi ilk 3 dersi herkese açık yaptım.

Bu eğitimden para kazancı amacım yok. Kendi çevrem izlesin diye oluşturduğum bir eğitim bu. Amacım 200-300 kişilik kemik kadro oluşturmak. Yakın gelecekte eğitim odakli bir token çıkarmayı planlıyorum. O token için kitle oluşturmaya çalışıyorum şimdiden.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LaNCeLoT
    LaNCeLoT's avatar
    Erkek

O programlamaya giriş öyle uygun fiyatliydi ki ilk ciktiginda, hayat kosturmacalarina ve projelere para ayirmaktan onu kacirdik.

Neyse seneye bahar gelsin de parasi neyse basip alaçam destek amaçlı, aksilik ve ölüm olmaz ise.

Kurtlar tasma takmaz....
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hannibal_King
    Hannibal_King's avatar
    Erkek
    x LaNCeLoT bunu yazdı

O programlamaya giriş öyle uygun fiyatliydi ki ilk ciktiginda, hayat kosturmacalarina ve projelere para ayirmaktan onu kacirdik.

Neyse seneye bahar gelsin de parasi neyse basip alaçam destek amaçlı, aksilik ve ölüm olmaz ise.

Çok yakında token(kripto para) çıkartıcam. Bu token benim eğitimlerimde geçerli olacak ve çok büyük oranda bir indirim sağlayacak. Ayrıca gelecekte çıkartacağım yazılım eğitimlerinde de geçerli olacak. Ve yine onlarda da çok büyük oranda bir indirim sağlayacak.

Tek kullanım alanı eğitimler olmayacak elbette. Detayları token çıktığı zaman paylaşacağım zaten.

İlk yatırımcılar daha alırken kazanmış olacak. Daha ilk aşamadan itibaren tokenın bir kullanım alanı, karşılığı olacak.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mavitutku
    mavitutku's avatar
    Erkek

Cenk hocamın anlatımı olsun, bilgisi olsun gerçekten başarılı. Programlamaya giriş kursunu almıştım.

Sabahları HeRo Akşamları MeRrO
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manglerman
    manglerman's avatar
    Erkek

kaydoldum teşekkür ederim.

türk kızlarından sabun yapalım, rus kızları elini yıkasın.:)
Toplam Hit: 1900 Toplam Mesaj: 22
metamask eğitimi