folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Mideye En Fazla İyi Gelen Bitkilerin Sıralaması

Mideye En Fazla İyi Gelen Bitkilerin Sıralaması

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    salihgs
    salihgs's avatar
    Erkek

bir reflü sorunu yaşıyorum yemek borusunun mideyle birleştiği yer yanıyor,yediklerimi bir türlü düzgün şekilde hazmedemiyorum,gaz ve şişkinlik sorunları oluyor bazen hafifliyor bazen artıyor doktora gitsem mide koruyucu veriyor kullanırsan iyisin kullanmazsan sonra yine başa dönüyor. Üniversiteyi bitirdiğim yıllarda bu sorunla ilk defa karşılaşmıştım ve  Dr Ömer Coşkun diye bir adamın bitkisel mide destek setlerini kullanmıştım 3 ay boyunca her ay farklı bir set gönderiyordu o seti kullandıktan sonra nerdeyse tamamen iyileşmiştim nerdeyse 7,8 yıl hiç sorun yaşamadım ama şimdilerde yeniden olmaya başladı. 

Şimdi hep sağda solda duyuyoruz işte rezene çayı iyi geliyor diyen var sarı kantoron diyen var meyan kökü diyen var melisa diyen var bir sürü şey söyleniyor ama şimdi bunları bir önem sırasına göre sıralasak kesin olarak bu 3 çayı içmeliyiz reflü hastaları olarak diyeceğimiz hangileri en önemlisidir ? İlk 3 önem sırasına göre hangisidir ?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hypnot1c
    hypnot1c's avatar
    Erkek

Bu sorunun sebebiyle bir diyet programın var mı?

İstedğin şey, doktora gitmeden her istediğim yiyeyim ama beni hemen iyileştirecek mucizevi doğal bitkiler mi arıyorsun?

Nerde o eski minecraftçılar. Unutulmadın X3uqM4 - Tahribatın yanlışlıkla banlanmış en bahtsız müridi. Böyle bir şans nasıl olabilir ? Banlanmış bir üyenin login olmaya çalıştığındaki IP sini sen kalk 1 gün sonra tahribata girerken nasıl denk geldiyse onun IP siyle gir. Bunu bir admin görsün fark etsin ve AB ban ı al şaka gibi :|
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    insidae
    insidae's avatar
    Erkek

gece yemek yiyomusun hocam en son kaçta yemek yiyosun

Bir güldün yar sen, hep elime batan.Seni dalından kopardım, kandoldu avuçlarım..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CEO
    CEO's avatar
    Erkek

Bahsettiğiniz doktor bu mu hocam.

https://www.youtube.com/shorts/-Zz_m_M8QLM

CEO tarafından 20/Eki/24 23:37 tarihinde düzenlenmiştir
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hypnot1c
    hypnot1c's avatar
    Erkek
    x CEO bunu yazdı

Bahsettiğiniz doktor bu mu hocam.

https://www.youtube.com/shorts/-Zz_m_M8QLM

Doktor ismini aramamıştım. Bu adam 50 yaşlarına gelmeden böbrek yetmezliğinden ölen adam değil mi? Bir sürü davası vardı. 

Nerde o eski minecraftçılar. Unutulmadın X3uqM4 - Tahribatın yanlışlıkla banlanmış en bahtsız müridi. Böyle bir şans nasıl olabilir ? Banlanmış bir üyenin login olmaya çalıştığındaki IP sini sen kalk 1 gün sonra tahribata girerken nasıl denk geldiyse onun IP siyle gir. Bunu bir admin görsün fark etsin ve AB ban ı al şaka gibi :|
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    salihgs
    salihgs's avatar
    Erkek

evet bu adam başına gelenleri biliyorum

mide için gönderdiği şeyler çok sistematikti ilk ay sarı kantorunlu macun göndermişti yanında 3,4 tane bitki çayı vardı birini sabah içiyordum birini akşam bazı çaylar 12 saat soğuk suda beklemeliydi öyle içilmeliydi mesela meyan kökü çayı öyleydi akşam suya koyuyordum sabah içiyordum bir de kapsüller vardı bitkileri toz haline getirmiş koymuş kapsüllerin içine o kapsüllerde de yaban mersini tozu vs öyle şeyler vardı. İkinci ay kudret narlı macun melisalı çay damla sakızlı kapsül falan böyle kombinasyonlar uyguladı herif 3 ay boyunca 4. ay hastalıktan eser kalmadı. Ha bu 3 ayda hiç değişmeyen şey keçiboynuzu pekmeziydi o hep vardı. 

Şimdi yine böyle bir şey aramıyorum böyle bir şeyi uygulamaya zamanım da yok zaten. 

Siyah çayı azaltıp yerine koyacağımız böyle olmazsa olmaz denilen çok önemli bitki çayları ne olabilir mesela sıralayın biliyorsanız işte kanka gelip burda bana modern tıb dilinde konuşmayın :I

salihgs tarafından 21/Eki/24 00:05 tarihinde düzenlenmiştir
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hypnot1c
    hypnot1c's avatar
    Erkek

Hiç birini denemedim. Bir şey olursa mesuliyet kabul etmem.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    salihgs
    salihgs's avatar
    Erkek
    x hypnot1c bunu yazdı

Hiç birini denemedim. Bir şey olursa mesuliyet kabul etmem.

Papatya mantıklı geldi onu alacam kesin 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi

ne yemeliyim degil ne yememeliyim daha önemli sanki?

tursu, bulgur, gaz yapan fasulye nohut gibi bakliyatlar

hazmı zor yiyecekler...  aşırı baharat..

bildiklerim bu. 

birde yüksek yastik kullan

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    salihgs
    salihgs's avatar
    Erkek
    x futurist bunu yazdı

ne yemeliyim degil ne yememeliyim daha önemli sanki?

tursu, bulgur, gaz yapan fasulye nohut gibi bakliyatlar

hazmı zor yiyecekler...  aşırı baharat..

bildiklerim bu. 

birde yüksek yastik kullan

bunları yemiyorum ancak bu sorun depreşince ne yesen dokunuyor sabah hafif bir kahvaltı yapıyorum 11 e kadar eziyetini çekiyorum öğlen acıkınca geçiyor yanması hazımsızlığı 

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    falcon
    falcon's avatar
    Erkek

Doğal elma sirkesini sabahları aç karnına 1 yemek kaşığı olarak 1 büyük bardak suya atarak içip deneyebilirsin

Vurur yüze ifadesi Hyper-V sistemcilerin bitanesi
Toplam Hit: 2787 Toplam Mesaj: 47
reflü