Mideye En Fazla İyi Gelen Bitkilerin Sıralaması
-
Eşimde de var, geçen bir yerde görüp denedim mideye iyi geliyor.
Bir muzu dilimle, üzerine bir çorba kaşığı tayin ve 1 tatlı kaşığı da tarçın ekle.
Bunları iyice ez, püre haline getir ve sonra afiyetle ye.
Aç karna yenmesi daha iyi oluyor. Dene dua edersin.
-
tavsiyelerinizi uygulayacağım bu sabah kahvaltıda hiç ekmek yemedim bir de sadece bir bardak siyah çay içtim. Öyle olunca çok az yandı sonra geçti hemen. bir de dediğiniz doğru stres var bu ara o da bu sorunu azdırıyor galiba. geniş bir insan olmayı başaramadık şu dünyada...
-
Konuyu her seferinde midye diye okuyorum:)
-
Bu aralar sürekli çay var ve tüketiyorum
Kola falan içilmiyor asitli
Kahve ellerde titreme yapıyor
Bari çay içeyim dedim dikkatimi çekti aşırı fazla midemi rahatsız ediyor.
O sırada nette şunu gördüm.
"Çok fazla çay içmek mide asidini artırabilir ve mide ekşimesi, gastrit veya mide yanması gibi rahatsızlıkları beraberinde getirebilir."
Bende niye bu aralar aşırı kötü oldum diyorum.
Çay kahve kola icetea hepsi yasak sanırsam sadece şalgam içebilecez
Edit : dedikten sonra nette bunu görmem
"Acılı şalgam, içerisindeki baharatlar ve asidik yapısı nedeniyle mide hassasiyeti olan kişilerde mide yanması ve reflüye yol açabilir. Mide rahatsızlıkları bulunan kişilerin acılı şalgam tüketiminde dikkatli olmaları önerilir."
TheAvenqer tarafından 24/Eki/24 20:18 tarihinde düzenlenmiştir -
salihgs bunu yazdı
tavsiyelerinizi uygulayacağım bu sabah kahvaltıda hiç ekmek yemedim bir de sadece bir bardak siyah çay içtim. Öyle olunca çok az yandı sonra geçti hemen. bir de dediğiniz doğru stres var bu ara o da bu sorunu azdırıyor galiba. geniş bir insan olmayı başaramadık şu dünyada...
Mideye hortum salınmadığı (endoskopi) sürece o hastalık orada olmaya devam edecek.
En kısa sürede bir büyük hastanenin gastroenteroloji bölümüne başvur ve
bu probleminin uzun süredir olduğunu ve endoskopi olmak istediğini söyle.
Son not: Endoskopi den de korkma, korkulacak bir şey yok..
-
SerYolcu bunu yazdısalihgs bunu yazdı
Mideye hortum salınmadığı (endoskopi) sürece o hastalık orada olmaya devam edecek.
En kısa sürede bir büyük hastanenin gastroenteroloji bölümüne başvur ve
bu probleminin uzun süredir olduğunu ve endoskopi olmak istediğini söyle.
Son not: Endoskopi den de korkma, korkulacak bir şey yok..
endoskopi bir tedavi çeşidi değil ki hocam hortum sallayıp bakacak işte sonra sen reflüsün diyecek. Annem kaç kere endoskopi oldu her seferinde mide koruyucu yazıp gönderdiler.
Ha endoskopik tedavi yöntemleri çıkmış şimdilerde mesela arma yöntemi vs gibi ama onları da devlet hastanelerinde yapmıyorlar gidip özele 150 200 bin tl basacaksın ki yapsınlar.