Mikrobit Vs Zalimadam AÇIKLAMA !

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    uzi
    uzi's avatar
    Erkek

Emeklerinize sağlık. Final çok güzel oldu. 

Bize yakışan da bu. 

Yolunuz bahtınız açık olsun.

uzi tarafından 23/Tem/24 18:33 tarihinde düzenlenmiştir

Ortaklink Takımıma Katılın: https://t.me/ortaklink_bot?start=7033669971 (REF'li)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Atlas
    Atlas's avatar
    Erkek

Dostluk kazandı, doğa kazandı emeğinize sağlık.

-
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kaan
    Kaan's avatar
    Erkek

Ben de söz verdiğim gibi 50dolarlik ağaç dikecem müsait zamanda, konudan keyiflenen, eğlenen, ezilene vurup vurup ağzından salyalar akan arkadaşlar da parasını ödesin pls :) 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siberturq
    siberturq's avatar
    Erkek

Teşekkürler sayenizde şu dünyada bir dikili ağacım oldu.

🤗🤗

Bir şeyi gerçekten yapmak isterseniz bir yolunu bulursunuz, istemezseniz de bir bahane bulursunuz.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GoldenShark
    GoldenShark's avatar
    Erkek

çok teşekkürler hocam günüm güzelleşti :)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KemikadaM
    KemikadaM's avatar
    Erkek

konuyu sıkıca takip edip yorumda yapmıştım bir umut benim adım da vardır diye düşünmüştüm ama yokmuş mutlu sonla bitmesine sevindik tabi.

Ç.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Toolbrowser
    Toolbrowser's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

1 adet fidan mi. Abim rahmet etti mezarina birsuru fidan aldim diktim.cunku anamdi babamdi cok temiz kalpliydi. Bir istenmeyen kavga oldu yasandi bir fidan aldi belki parasi bu kadarmis. Ama iddialasti. 900 dolar ben kaybedersem dedi. Nerde 900 dolar. Demek ortada parasi yokmus. Bir fidan fiyati 500 ile 800 tl arasi. Kavgaya dahil olanlarda keske birer fidan diksaydi. Oldukten sonra hic bir eseriniz kalmaz. Diktiginiz fidan sizi animsatir hepsi bu. 

Shockman
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hypnot1c
    hypnot1c's avatar
    Erkek
    Toolbrowser bunu yazdı

1 adet fidan mi. Abim rahmet etti mezarina birsuru fidan aldim diktim.cunku anamdi babamdi cok temiz kalpliydi. Bir istenmeyen kavga oldu yasandi bir fidan aldi belki parasi bu kadarmis. Ama iddialasti. 900 dolar ben kaybedersem dedi. Nerde 900 dolar. Demek ortada parasi yokmus. Bir fidan fiyati 500 ile 800 tl arasi. Kavgaya dahil olanlarda keske birer fidan diksaydi. Oldukten sonra hic bir eseriniz kalmaz. Diktiginiz fidan sizi animsatir hepsi bu. 

KES boş boş konuşma multi hesap.

Şuna cevap ver sen; özür dilemedin mi hala seni banlayan muritten? Sonra yine ağlama diye soruyorum.

Nerde o eski minecraftçılar. Unutulmadın X3uqM4 - Tahribatın yanlışlıkla banlanmış en bahtsız müridi. Böyle bir şans nasıl olabilir ? Banlanmış bir üyenin login olmaya çalıştığındaki IP sini sen kalk 1 gün sonra tahribata girerken nasıl denk geldiyse onun IP siyle gir. Bunu bir admin görsün fark etsin ve AB ban ı al şaka gibi :|
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emuxa
    emuxa's avatar
    Erkek
    hypnot1c bunu yazdı
    Toolbrowser bunu yazdı

KES boş boş konuşma multi hesap.

Şuna cevap ver sen; özür dilemedin mi hala seni banlayan muritten? Sonra yine ağlama diye soruyorum.

multi hesap için kefil olanlar da var baksana :)

01100101 01101101 01110101 01111000 01100001
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackhammer
    blackhammer's avatar
    Erkek
    Toolbrowser bunu yazdı

agac fidaninin mezar uzerinde isi nedir? bir fidan da degil birsuru fidanin kisinin mezari uzerinde olmasi biraz garip degil mi? fidan buyuyup kok saldikca o mezarin cevresini patlatmayacak mi?

mezar parselleri yaklasik 3m x 1.5m gibi bir sey olmasi gerekiyor belki daha kucuktur bilemeyecegim, o kadar kucuk bir alana birsuru fidan nasil dikebildin?

blackhammer tarafından 24/Tem/24 00:52 tarihinde düzenlenmiştir

ph"nglui mglw"nafh cthulhu r"lyeh wagh"nagl fhtagn
Toplam Hit: 13941 Toplam Mesaj: 136
tbt i̇ddaa miktobit agaç zalimadam