Mikrobit Vs Zalimadam AÇIKLAMA !
-
Emeklerinize sağlık. Final çok güzel oldu.
Bize yakışan da bu.
Yolunuz bahtınız açık olsun.
-
Dostluk kazandı, doğa kazandı emeğinize sağlık.
-
Ben de söz verdiğim gibi 50dolarlik ağaç dikecem müsait zamanda, konudan keyiflenen, eğlenen, ezilene vurup vurup ağzından salyalar akan arkadaşlar da parasını ödesin pls :)
-
Teşekkürler sayenizde şu dünyada bir dikili ağacım oldu.
🤗🤗
-
çok teşekkürler hocam günüm güzelleşti :)
-
konuyu sıkıca takip edip yorumda yapmıştım bir umut benim adım da vardır diye düşünmüştüm ama yokmuş mutlu sonla bitmesine sevindik tabi.
-
1 adet fidan mi. Abim rahmet etti mezarina birsuru fidan aldim diktim.cunku anamdi babamdi cok temiz kalpliydi. Bir istenmeyen kavga oldu yasandi bir fidan aldi belki parasi bu kadarmis. Ama iddialasti. 900 dolar ben kaybedersem dedi. Nerde 900 dolar. Demek ortada parasi yokmus. Bir fidan fiyati 500 ile 800 tl arasi. Kavgaya dahil olanlarda keske birer fidan diksaydi. Oldukten sonra hic bir eseriniz kalmaz. Diktiginiz fidan sizi animsatir hepsi bu.
-
Toolbrowser bunu yazdı
1 adet fidan mi. Abim rahmet etti mezarina birsuru fidan aldim diktim.cunku anamdi babamdi cok temiz kalpliydi. Bir istenmeyen kavga oldu yasandi bir fidan aldi belki parasi bu kadarmis. Ama iddialasti. 900 dolar ben kaybedersem dedi. Nerde 900 dolar. Demek ortada parasi yokmus. Bir fidan fiyati 500 ile 800 tl arasi. Kavgaya dahil olanlarda keske birer fidan diksaydi. Oldukten sonra hic bir eseriniz kalmaz. Diktiginiz fidan sizi animsatir hepsi bu.
KES boş boş konuşma multi hesap.
Şuna cevap ver sen; özür dilemedin mi hala seni banlayan muritten? Sonra yine ağlama diye soruyorum.
-
hypnot1c bunu yazdıToolbrowser bunu yazdı
KES boş boş konuşma multi hesap.
Şuna cevap ver sen; özür dilemedin mi hala seni banlayan muritten? Sonra yine ağlama diye soruyorum.
multi hesap için kefil olanlar da var baksana :)
-
Toolbrowser bunu yazdı
agac fidaninin mezar uzerinde isi nedir? bir fidan da degil birsuru fidanin kisinin mezari uzerinde olmasi biraz garip degil mi? fidan buyuyup kok saldikca o mezarin cevresini patlatmayacak mi?
mezar parselleri yaklasik 3m x 1.5m gibi bir sey olmasi gerekiyor belki daha kucuktur bilemeyecegim, o kadar kucuk bir alana birsuru fidan nasil dikebildin?