Mikrobit Vs Zalimadam AÇIKLAMA !
-
zalimadam bunu yazdıkelebeksim bunu yazdızalimadam bunu yazdı
900 dolar nerde dayıoğlu, yedi göbek küfür ediyordun :D
sağlam küfür ederdim ancak senin gibi fukaraya değmez.
900 doların nereye gittğini okumadan yorum yazıyorsun çünkü fukarasın kapanmış konuya hala eşşek gibi yorum yazıyorsun.
fukara bir ezik olduğun için 900 doları büyük rakamlar zannediyorsun. hesabına ağaç parası yatırayım mı dünyaya bir faydan olur.
Bırak algı yapmayı, o kadar ağaç 900 dolar yaptı yani hadi lan ufak at. 1 fidan bağış fiyatı 50-80 TL arası. Kaç tane yaptın hesap ortada. Birde gevrek gevrek cemkiriyon adama, adam doğru söylemiş. Ulan madem karnın aç neden 900 dolar diyorsun 90 dolar desene.
-
improper bunu yazdızalimadam bunu yazdıkelebeksim bunu yazdızalimadam bunu yazdı
900 dolar nerde dayıoğlu, yedi göbek küfür ediyordun :D
sağlam küfür ederdim ancak senin gibi fukaraya değmez.
900 doların nereye gittğini okumadan yorum yazıyorsun çünkü fukarasın kapanmış konuya hala eşşek gibi yorum yazıyorsun.
fukara bir ezik olduğun için 900 doları büyük rakamlar zannediyorsun. hesabına ağaç parası yatırayım mı dünyaya bir faydan olur.
Bırak algı yapmayı, o kadar ağaç 900 dolar yaptı yani hadi lan ufak at. 1 fidan bağış fiyatı 50-80 TL arası. Kaç tane yaptın hesap ortada. Birde gevrek gevrek cemkiriyon adama, adam doğru söylemiş. Ulan madem karnın aç neden 900 dolar diyorsun 90 dolar desene.
haha
-
Ben kendi adıma memnunum yapılan işten
Hakkım yoktur ama varsa da helal olsun
Zalimadam a karsi ben kazansam yine 900 dolarını istemezdim acikcasi, evladına egitimine onun gelecegine harcasin isterdim. Güzel bir birey olsun inşalah.
Ağaç işi çok güzel oldu.
Yüklenmeyelim artık arkadaşlar olgunca sulh olabilelim.
-
GodKlaus bunu yazdıdalyKadir bunu yazdıGodKlaus bunu yazdı
68 x 84 = 5712tl
(:
edit : Fotoğraf ekleyemedim ya la :D
Neyse özeti, 63 lira fidan bedeli, 5 tl e-sertifika bedeliymiş. 5712tl yapıyor totalde.
900dolar da şuandaki kurla 29.800tl yapıyor. Ona güldüm :D
Birde Rakkoç söyleniyor du : EmirReis ile Rakkoç'u birleştirmişler tek kişiymişiz gibi 1 fidan yapmişlar :D parasında pulunda değilm. O totoş ile birleşmek niye benim kaderim.
ben sadece şunu düşünüyorum kendimce, bir iddia atsam ortaya, "900 dolar verircem kaybedersem desem" sonra kaybedip karşı taraf bana "helal hoş olsun sana ananın ak sütü gibi" dese bile ben o belirttiğim miktarı karşı taraf almasa bile bir yere harcarım, ağaç olur, kuyu olur, çeşme olur X olur Y olur ama olur yani.
Bilmiyorum benim karakterim böyle. "Benimkisi en iyisidir, ben gibi olacaksınız" demiyorum kesinlikle ama ben olsam böyle yapardım.
Yanlış anlaşılmasın, taraflar anlaştıkları durumda ilerlemekte pek tabii özgürler. Ben sadece kendi düşüncemi dile getirmek istedim.
Sonuçta hem taraflar hem de forumdaşlar gerekli notları almışlar illaki.
belki arada ki farki seks ile ödedi amk. bize ne ?
-
öncelikle yapılan eleştirilere saygım sonsuz.
her iki tarafın önemli adımlayıla bu konunun kapanmasına rağmen bazı muridlerin anlamsız yaklaşım göstererek bu güzel sonucu sindiremediklerini görüyorum.
kendileri ciddi karın sancısı yaşıyor olmalı ki olayın para tarafında kalıyorlar. ben maddi manevi fukara değilim ki parayı dert edeyim arkadaşlar.
benim olayı kabullenmem, kazanana ödeme yapmam, yapılan yorumlarda reelde vasıfsız ama forumda ejderha kesilenler ve onları ifşa etmem, hayatında ağaç dikmemiş tek derdi kışkırtmak olan bazı murdilere ağaç bağışlanması. onların sancısı bunları sindirememek.
bunların hepsi aslında tahribatta sizlere ticaret yapacağınız kişileri seçmenize büyük rehberlik edecektir.
geriye kalan toksik yorumları zaten anlatmama gerek yok.
mikrobit kazandı, doğa kazandı, tbt tecrübe kazandı.
bundan sonrası hepimiz için sağlık huzur mutluluk getirir umarım.
saygılarımla.
edit: bu olaylarda gerçekten olgunluğa barışa doğruluğa yönlendiren güzel yorumlar yapanlara ayrıca teşekkür ederim. onlara bir zaman sonra ayrıca ağaç bağışlama sözü veriyorum.
-
en ağır eleştrileri yapanlardan biri de benim.. bazen bazı seyleri tadında bırakmak lazım artık.. gerildik stres yaptık üzüldük yada eğlendik geçti gitti..
iş olmadığında elestirdiğimiz ağır konustuğumuz gibi iş olduğunda da teşekkür etmek gerek bazen.. ben olsam kaybetsem verirdim ederdim diyoz bi kaçımız böyle dedi.. valla ben olsam haksız bile olsam ağır eleştrenler adına bağış yapmazdım acıkcası.. eleştirdiğimiz kadar hakkı da teslim etmek gerek bazen.. ciddi söyliyorum en ağır elestrenlerden dalga vuranlardan biri de benim.. bana yapılsa böyle ağzımdan cıkana razı olup 900 verirdim bi şekilde ama dediğim gibi gidipte bana kötü laf söyleyene fidan da dikmezdim.. yani ders vermeye çalıştığımız gibi ders cıkarmak ta lazım bazen.. baskası olsa belki kaçıp gidicekti buralardan idaa sonucuna razı olmamak için..
ben sahsen kendimce ders vermeye calısırken dersimi de aldım.. yaptığım elestirilerin ve söylediklerimin arkasında olduğum kadar adıma dikilen fidan için de teşekkür ederim. -
zalimadam bunu yazdı
öncelikle yapılan eleştirilere saygım sonsuz.
her iki tarafın önemli adımlayıla bu konunun kapanmasına rağmen bazı muridlerin anlamsız yaklaşım göstererek bu güzel sonucu sindiremediklerini görüyorum.
kendileri ciddi karın sancısı yaşıyor olmalı ki olayın para tarafında kalıyorlar. ben maddi manevi fukara değilim ki parayı dert edeyim arkadaşlar.
benim olayı kabullenmem, kazanana ödeme yapmam, yapılan yorumlarda reelde vasıfsız ama forumda ejderha kesilenler ve onları ifşa etmem, hayatında ağaç dikmemiş tek derdi kışkırtmak olan bazı murdilere ağaç bağışlanması. onların sancısı bunları sindirememek.
bunların hepsi aslında tahribatta sizlere ticaret yapacağınız kişileri seçmenize büyük rehberlik edecektir.
geriye kalan toksik yorumları zaten anlatmama gerek yok.
mikrobit kazandı, doğa kazandı, tbt tecrübe kazandı.
bundan sonrası hepimiz için sağlık huzur mutluluk getirir umarım.
saygılarımla.
edit: bu olaylarda gerçekten olgunluğa barışa doğruluğa yönlendiren güzel yorumlar yapanlara ayrıca teşekkür ederim. onlara bir zaman sonra ayrıca ağaç bağışlama sözü veriyorum.
konuyu üstte görünce merak edip girdim ne olmuş diye.
insanlar sana baya uyuz oldu, ben de dahil.
bu olayda yaptığın şey baya karaktersizlik. neresinden bakarsan bak. kişisel olarak kimsenin bi sorunu yok senle. ben seni tanımıyorum bile.
ama forumda olsun gerçek hayatta olsun senin kadar mahalle karısı moduna giren erkek görmemiştim. cidden erkek misin? kadın olma şansın var mı?
çünkü bu tripler falan bildiğin şımarık/kezban kız tripleri .
senin mesajlarını filtrele bu konularda, 90 larda doğmuş herhangi bir erkeğe göster, "sence adı ne" de, ya merve der ya tuğçe
durduk yere adama gelip küfür ettin, whatsappından + parandan oldun. hala daha gelmiş insanlara hakaret ediyosun ? nereye varmaya çalışıyosun.
o götü siktirmeden durmayacaksın heralde. nihai amacın o sanırım.
-
konu kilitlensin bence. yoksa müridler yine birbirine sövecek ve banlanacak. konu tatlıya bağlandı arkadaşlar birbirinize olan haklı veya haksız sözlerinizi söylemeyiverin. bir taraf alttan alsın zaten memleketin anası sikilmiş durumda güldük eğlendik sövdük BİTTİ. bir konuda tatlıya bağlanıp bitsin
-
Ulan keltoş eleştirilere sonsuz saygın vardida diğer konular'da niye mahalle yosmasindan halliceydin?
Neyin ifşasi mk ? Velevki para istedik, eee ne oldu bumu ifşa?
Bu aralar en büyük ifşa sensin mk nasıl bir karakter yoksunu olduğunu gördük ( ben ilk konudan beri diyorum )
Real de müdürüne sakso çeken adamın tekisin gelmişsin ahkem kesiyorsun. Ulan 900 doları vermemek için oğlunu kullandın, çocuğun dedesi ilan ettin neymiş mucizelere inanıyormuş , 80 ağaçlık mucizemi olur mk sanki bana Amazon ormanı bağışladi mk keli.
Under amca özür dilerim :) dayanamadım halen sallıyor.
-
sizin yaptığınız eleştiri değilki yolbulu ile aslanamca mesela. sonuca bağlanmış konuda hala birşeyleri eşelemeye çalışıyorsunuz.
haddiniz olmayan şeye laf etmeyeceksiniz. burada keyif benim istediğimi yaparım. olumlu olumsuz yorumunu yaparsın işine bakarsın.
yolbuluya sağlam giydirecektim normalde ancak profiline ilk defa baktım hakkında yapılan yorumlarda aslanamcadan da acınası durumu var. ne olduğu belli değil
gerçekleri nasıl kol gibi geçirdysem artık bu konuda olsun hatta yetmiyor benim konumu başka konulara c/p yapıyorsunuz. oda yetmiyor imzalarınıza eklediniz.
isim verdim ancak amacım kişiselleştirmek değil. sadece bu iki fukaranın gerçekte ne oldukları ve burada ne yapmaya çalışkarını bilin diye.