folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Namusunla Üç Kuruşa Türkiyede Yaşamakmı? Yoksa; Gidip Yabancıya Teslim Olmakmı?

Namusunla Üç Kuruşa Türkiyede Yaşamakmı? Yoksa; Gidip Yabancıya Teslim Olmakmı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PatriotCracker
    PatriotCracker's avatar
    Erkek

Murhitler; TV, Gazete v.b. iletişim araçlarında son günlerde gördüğümüz olaylar Yabancı memleketleri parası bol olmasından yaşantısı rahat olmasından tercih eden TC vatandaşlarının yaşadığı sıkıntıları dile getirmektedir.

Siz olsanız euro'su bol, hayatı kaliteli diye yabancı bir memlekette yaşayıp sonra;" Polis bize faşist davranıyor" diye şilayetmi ederdiniz?

-------- Dünya kadar malın olacağına fındık kadar beynin olsun.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PyramiD
    PyramiD's avatar
    Erkek

şikayet etmez küfürü basardım.

Merhabaaaaa
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

şikayet etmesinde ne yapsın katlansın mı elbette şikayet edecek  para veriyor diye katlanacak mı hem parayı alacak hizmetinin karşılığını hemde  polisin ofsaytı varsa şikayet edecek bu insanca bir haktır

Siklediğin Kadar Siklenirsin. Siklendiğin kadar Siklersin.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kral_Benim
    Kral_Benim's avatar
    Erkek

norveçte geçen gün ihmal yüzünden ölen teyze olayını kastediyorsan eğer dışişleri bakanlığı olay ile ilgili norveçe nota verdi alın şu notayı "DO"tünüze sokun dedi. onun dışında emin ol onlar keşke bu kadar paramız olmasada tr gibi bir ülkemiz olsa diye içleniyorlar. tarih, kültür, yer altı zenginlikleri, her türlü tatil mekanı hem soğuk hem sıcak vs. vs. vs. ama biz kıymetini bilmiyoruz siyonist ve emperyalist müfredatına boyun eğip sözde ideolojiler uğruna yarınlarımızın ırzına dokunuyoruz.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maximuss
    maximuss's avatar
    Erkek

PatriotCracker bunu yazdı:
    -----------------------------

Murhitler; TV, Gazete v.b. iletişim araçlarında son günlerde gördüğümüz olaylar Yabancı memleketleri parası bol olmasından yaşantısı rahat olmasından tercih eden TC vatandaşlarının yaşadığı sıkıntıları dile getirmektedir.

Siz olsanız euro'su bol, hayatı kaliteli diye yabancı bir memlekette yaşayıp sonra;" Polis bize faşist davranıyor" diye şilayetmi ederdiniz?

ben olaya kendi acimdan , gecenlerde bir mesajda yazdim , buna benzer bir konuda .

Acikcasi Turkiyeyi artik gozumde buyuttugum Turkyie degil, Amerika , avrupa gibi ulkelerin madarasi olmus bir ulke. Her ne kadar Osmanlici kesim , Turkler avrpali degil demeleri icin osmanliyi ornek gosterselerde. Osmanli avrupaliydi . bosunami osmanliya " avrupanin yasli adami " unvanini verdiler . Bunu yazmamin sebebi , avrupa denildiginde sacma bir dusuncenin arkalarina siginmamalari. Ama i$ Ataturke gelince , sanki turkiye AB ye girmeli demis gibi yansitilmakta ! Ataturk asla turkiye Batiye uye olsun , batidan bir parcadir dememistir ! Ataturk Turkluk tanimini , Tuna sigirinde yazmistir ( Tuna ezelden beri turkturk diyerek , Turkiyenin avrupadan daha medeni ve oncedende bu topraklara sahip oldugunu belirtmistir ") . Ataturkun bize dedigi ; batinin seviyesine ulasin. Avrupaya sevdasi olsaydi Atanin , Turk ogun ogun-calis-guven yerine Avrupali ogun-calis-guven  derdi .

ben acikcasi ileride ingilterede yasamak istiyorum , en son ingiltereye gittigimde , Zengin ulke ne demek , zengin bir ulkenin vatandasi olmak ne demek anladim. Hakikatten cok fark var ve benim AB vatandasligimda var ( Cift vatandasim ).

Turkiyeye artik saygimda kalmadi , neden derseniz. Ben 2004 deki askerlik yoklama kagidina "gonullu komando olmak isterim " secenegini secmis biriydim. o zamanlar toyduk , Turkiye aski vardi icimizde. Sonucta benim anam babam buyuklerim Turk olduklari icin zulm gormusler. Turk olmak gurur vericiydi. Ama ailem buna cok kizmisti . Dayim hatta " vatanini seviyorsun , ama neden basbakanin oglu degilde sen gidicen " dediginde dayimla nerdeyse kavga edicektik . bugun dayimin ne demeye calistigini anliyorum . Son gelinen nokta bunu gosteriyor . Dagdan inen kopeklere devlet el acicak , is vericek . O kopekleri defetmek ugruna ayagini , bacagini , gozunu , elini kolunu vermis askerleri , bir emniyet muduru azarliycak !  boyle askin izdirabini s*kerim acikcasi. Kendi sehidine gazisine onem vermeyen bir devlet icinmi olucem ? Basbakanlarin , vekillerin ne ustunlugu var ? Benim anam ana , babam baba degilmi ? zaten anadoluda temiz turk yok acikcasi. Benim baba tarafindan dedem on turklerden geldigi dusunulen pomaklardan , babamin anne tarafi sarisin cekik mavi gozlu tatarlardan. anne tarafida tatar ( Gali denilen bir soy unvanlari varmis )  . yani biz anadolu turku degiliz , Ama Ataturk bunu basardi , Anadoluda turk olmayan cerkez , laz , abaz gibi milletleri Turk adi altinda topladi . Bugun Turkiyede Ataturk diye birsey kalmadigi icin benimde Turkiye devletine sevgim yok, yani beni kendisine bagliycak birseyi yok acikcasi Turkiye adina. Bir bayragi var gercide . Turkiye devletinde turk bayragi yakilabiliyorsa , ben baska birsey demiyorum . Turkum gurur duyuyorum ama Turkiyeye karsi artik  cok buyuk sevgim yok.

acikcasi planim kendimi unv bitirip, meslek  uzerine de gelistirip , ingilterede master yapmak . sonrasinda hayatimi orda surdurmek . Kardesimide Turkiyeden kurtarmak istiyorum  , yoksa bir kac sene sonra unvteye basladiginda ya yobaz yada komunist diye kendinden olmayan akimlara kapilir .

mesaji yazan arkadasa sunu oneririm ,git avrupaya , yasam standartlarini gor sonra milliyetci dusunursun .

he bizim gurbetciler gibi amele olarak gidersen birsey yapamazsin .

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    drexler
    drexler's avatar
    Erkek

anamı da vursalar babamı da assalar idam sehpasına da götürseler sonuna kadar TÜRKİYE.....

İTİNA İLE torrentleech davetiyesi aranır. ama kefil bulunamaz :)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BRK35
    BRK35's avatar
    Erkek

Beynim mal olmuş resmen. Başlığı Namlusunda Üç Kurşunla Türkiye'de yaşamak mı? diye okudum :S Diyom ne alaka?

Folklorik olarak sana saygım var ama sana tapamam totem!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmiRReiS
    EmiRReiS's avatar
    Erkek

İnsan istediği yerde yaşar. Şahsen bende artık Türkiyede yaşamak istemiyorum. Gittiğim farklı bir ülkede, bana polis faşizan yaklaşıyorsa elbette hakkımı arayacağım. Ben yıllardır, bir Türk polisinin gelen turistlere yada yabancı vatandaşlara kötü davrandığı bir habere denk gelmedim.

Neden ? Türkiye bu konuda medeni bir ülke, hoşgörülü yaklaşımı var. Aynı şekilde bir çok ülke de böyle. Lakin, Türkler ciddi anlamda gördüğüm ve duyduğum kadarıyla insanları bıktırıyorlar.

Geçen gün bir arkadaşın kuzeni geldi almanyadan 19 yaşında, çocuk almanları sürekli dövüyoruz, bizim yüzümüzden bazıları okulu bıraktı felan dedi. Şimdi bu alman insanları nasıl faşist olmasın ?

İnsanlar rahat edeceği yeri elbette ister, ben güzel para kazanıyorsam ve bana değer verilen bir ülkedeysem orada ömür boyu yaşarım. Elbette polis ile ilgili sorunlarımız olabilir, bu da bir şekilde zamanla çözülür. Ama Türk isek, tüm avrupa da bize iyi gözle bakmayacakları kesin.

Bknz: Ekşisözlük de avrupa ülkeleri hakkında yazılanlara bakarsanız, hepsi aynı ortak noktayı işaret ediyorlar; bizi sevmiyorlar...

.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zfc
    zfc's avatar
    Erkek

Bana göre "yabancıya teslim olmak" gayet yanlış bir terim.
    Arkadaşın dediğini daha doğru olarak "yurtdışında yaşamak mı" olarak algılarsak.Evet Avrupada yaşayan biri olarak Avrupada yaşamayı tercih ederim.
    Bunun için bir çok sebep sıralayabilirim.Fakat sadece Norveç'teki olayla karşılaştırıp örnekleyeceğim.

İnsanoğlunun olduğu hiç bir sistem hatasız değildir.
    İskandinav ülkeleri insan hayatına ve özlük haklarına en çok önemi veren toplumlardandır. Bu ülkelerde bulunduğum için söylüyorum.
    Norveç'te yapılan ırkçı yaklaşımı çok üzülerek izledim. Fakat şüpheniz olmasında ki o işlemi yapan polislerin polislik hayatı neredeyse bitti. Abarttığımı düşünenler olabilir ama abartmıyorum  
    Her yer Türkiye değil ki "adam öldürmekten" 2 yıl hükümlü olasın ya da hırsızlıktan 6 ayla kurtulasın, en olmadı enfilasyon almış başını giderken halkla dalga geçer gibi %10 zam alasın.

Türkiye'de yaya geçicinde durmak nedir bilmeyen, kuyrukta sırasını beklemektense kendini akıllı zannedip önüne geçenlerle , küçüklü büyüklü kaçırılan her verginin bütçeye verdiği zararın  ZAM ve SONU GELMEYEN VERGİLER olarak tüm halka döndüğü, evim, işyerim taşlandığında demokratik sayılıp polisin ve kanunların yetersiz kaldığı noktada kendini tepkini verdiğin için faşist sayıldığın, bunlara rağmen kiraların minimum 300 tl asgari ücretin 500 küsür tl olduğu bir toplumda Türk Milletinin karakteri olan "ses çıkartmama, boyun eğme" davranışıyla yaşayan toplum mu  yoksa vergi kaçagının olmadığı, öğleden sonra 4'te paydos yapıldığı ve daha fazla çalışmaya gerek olmadığı, aldığı ücretin ( özel sektör ya da devlet hiç fark etmiyor ) aileni geçindirmeye rahat rahat yettiği, yaya geçicine geldiğinde seni gören araçların 50 metre öteden yavaşladığı, en küçük nüfuslu yerleşim biriminde dahi gelecek otobüsün gpsten takip edebildiğin, aptal yerine konmadığın, kuralın ve yasanın NE OLUSA OLSUN ESNETİLMEDİĞİ VE ÇİĞNENMEDİĞİ bu şekilde herkesin hakkının daha olayın içinde olmadan haklarının korunduğu bir toplum mu ?

Benim tercihim ; 
    Ülkemi çok seviyorum, Türkiye aşığıyım ama hiç birimizin hakkının korunmadığı ( hangimiz haklarımız biliyoruz ya da bildiğimiz halde savunuyoruz, Türkiye'de dur kardeşim napıyosun dersen gülerler , Entellektüel derler. )her gün stressle güne başlayıp, çalışmaktan zevk almayan, yüzünde tebessüm olmayan insanlarla çalışıp kendini yetiştirmiş birey olarak aldığım üç kuruşla ayı zor çıkartıp kendimi mutlu oldurmaya çalışağıma , Avrupada çalışıp stressiz uyanmayı, düzenli yaşamayı, yaptığı işten zevk alan insanlarla çalışıp her ay bütçenden kenara hem tatil hem de yatırım için para koyabileceğin sistemi tercih ederim. 3 Haftalığına gelirim 1,5 hafta ailemi görürüm 1,5 hafta cennet ülkemin en güzel yerlerinden birinde tatilimi yaparım. 

Karar sizin !

Yalnız tek bir tavsiyem var, olaylara daha geniş açından bakmaya çalışın.
    Sevgiler.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

drexler bunu yazdı:

anamı da vursalar babamı da assalar idam sehpasına da götürseler sonuna kadar TÜRKİYE.....

Devam...

Biz eşek olmayı kabullendikten sonra semer vuran çok olur...

Siklediğin Kadar Siklenirsin. Siklendiğin kadar Siklersin.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

ben avrupa ülkelerini bu 4 ü yüzünden istiyorum.

Para,gezmek görmek,Dil öğrenmek ve güzel kızlar : )

Toplam Hit: 3549 Toplam Mesaj: 23