Oğlum Bak Git İn Filmi Geliyor
-
Bir zamanlar fenomen olan sımdı ıse boku cıkan artık bızı sıkan Oğlum Bak git in yakında filmi geliyor.Buyrun bu da traileri:
http://www.youtube.com/watch?v=vGBmxLeJktU&feature=plcp
İyi ya da kotu yorumlarınızı beklıyorum
-
Bu ülkede şu saçmalıklar nasıl tutuluyor anlamıyorum öyle mal bir ülke olmuşuz ki sikindirik boktan şeyler üzerine aylarca konuşuluyor film vs çekiliyor neymiş lan oğlum bak git çokmu komik 1 yaparsın 2 yaparsın nedir bu boktanlık amq
-
videonun altina en ala yorumlari yerlestirmis millet zati hoca. bu ne amk.
-
boku cıktıgı zaman fılmın gelmesı sacmadır ama bır fılm cekmek uzun olmaz mı adamlar bunu dusunememıs
-
Peroksit bunu yazdı
Bu ülkede şu saçmalıklar nasıl tutuluyor anlamıyorum öyle mal bir ülke olmuşuz ki sikindirik boktan şeyler üzerine aylarca konuşuluyor film vs çekiliyor neymiş lan oğlum bak git çokmu komik 1 yaparsın 2 yaparsın nedir bu boktanlık amq
abi bu ülkede on numara filmler yapan adam Cem Yılmaz'dır. Gerek sahne, gerek komedi, gerek kurgu vs..
Fakat insanlarımız onu bile beğenmiyor. Gora'yı bilirsin. Deli gibi efekt kullandılar. Yani sadece komedi olarak değil ; Türk sineması anlamında çok ilerdeydi.
Onu bile sevmedi millet. Olmamış dedi. Recep İvedik'e hayran kaldılar. Yani ne kadar boktan şey yaparsan tutar. Arayada seks falan kat ohh mis.
Fetih 1453 gibi bir film yaptı adamlar. Evet eksiği çok ama alanında ilk. Onuda beğenmediler.
İşin garibi kimse beğenmiyor ama daha iyisini yapalım diyede kimse götünü kaldırmıyor. Yapacaksın abicim. Tüketici toplum olmayacaksın o zaman.
Yani böyle filmlerin tutulması normal bu ülkede.
-
orjinal olum bak git elamanlarina telif verirlermi ki?
-
Sagsaglim filmden calmis ne oyle kutu goturme olayi..
Sagsaglim de tabut goturuyordu basina komik olaylar geliyordu, bunuda ona benzetmis cok sacma hic komik yani yok :s fazla kisi izlemez bunu..
-
ucuz mizah
-
bence bu fılmın oglum bak gıt le alakası yok ama dıkkat ceksın dıe boyle yapmıslardır.
-
:/ o kadar.
-
birakin onu bunu film ciksada internetden indirip izlesek :)
korsan a destek ..