Oğlum Bak Git İn Filmi Geliyor
-
zumsuk bunu yazdıPeroksit bunu yazdı
Bu ülkede şu saçmalıklar nasıl tutuluyor anlamıyorum öyle mal bir ülke olmuşuz ki sikindirik boktan şeyler üzerine aylarca konuşuluyor film vs çekiliyor neymiş lan oğlum bak git çokmu komik 1 yaparsın 2 yaparsın nedir bu boktanlık amq
abi bu ülkede on numara filmler yapan adam Cem Yılmaz'dır. Gerek sahne, gerek komedi, gerek kurgu vs..
Fakat insanlarımız onu bile beğenmiyor. Gora'yı bilirsin. Deli gibi efekt kullandılar. Yani sadece komedi olarak değil ; Türk sineması anlamında çok ilerdeydi.
Onu bile sevmedi millet. Olmamış dedi. Recep İvedik'e hayran kaldılar. Yani ne kadar boktan şey yaparsan tutar. Arayada seks falan kat ohh mis.
Fetih 1453 gibi bir film yaptı adamlar. Evet eksiği çok ama alanında ilk. Onuda beğenmediler.
İşin garibi kimse beğenmiyor ama daha iyisini yapalım diyede kimse götünü kaldırmıyor. Yapacaksın abicim. Tüketici toplum olmayacaksın o zaman.
Yani böyle filmlerin tutulması normal bu ülkede.
Katılıyorum, bunun yanında 3d ve animasyon filmlerinede katılımda bulunmak lazım.Artık bu teknoloji üzerinde sağlam grafikerlerimizde var
Örnek verecek olursam
bknz:
http://www.youtube.com/watch?v=Lz-Le8hBBkI
içerisinde bir türk grafiker ve kurgudada bir türk var
-
tırt
-
Güncel bilgi oğlum bak git teki kahramanlardan çocuğun ailesi temizlik elemanı arkadaşa dava açmış. Tek korkusu işini kaybetmek olan işçi şuan 3.5 sene ceza istemi ile yargılanıyor. Ve korkarım bu gariban hem ceza alır hem işsiz kalır..
-
zumsuk bunu yazdıPeroksit bunu yazdı
Bu ülkede şu saçmalıklar nasıl tutuluyor anlamıyorum öyle mal bir ülke olmuşuz ki sikindirik boktan şeyler üzerine aylarca konuşuluyor film vs çekiliyor neymiş lan oğlum bak git çokmu komik 1 yaparsın 2 yaparsın nedir bu boktanlık amq
abi bu ülkede on numara filmler yapan adam Cem Yılmaz'dır. Gerek sahne, gerek komedi, gerek kurgu vs..
Fakat insanlarımız onu bile beğenmiyor. Gora'yı bilirsin. Deli gibi efekt kullandılar. Yani sadece komedi olarak değil ; Türk sineması anlamında çok ilerdeydi.
Onu bile sevmedi millet. Olmamış dedi. Recep İvedik'e hayran kaldılar. Yani ne kadar boktan şey yaparsan tutar. Arayada seks falan kat ohh mis.
Fetih 1453 gibi bir film yaptı adamlar. Evet eksiği çok ama alanında ilk. Onuda beğenmediler.
İşin garibi kimse beğenmiyor ama daha iyisini yapalım diyede kimse götünü kaldırmıyor. Yapacaksın abicim. Tüketici toplum olmayacaksın o zaman.
Yani böyle filmlerin tutulması normal bu ülkede.
cem yılmaz bile gorayı para kazanmak için yaptım başka bir amacım yoktu dedi yahu
ahahah
fetih 1453
internette after affect kullanarak savaş filmi yapan 3 eleman daha iyi çıkarmıştı bu filmden sdkfl
ha düzgün türk filmi yok mu varda bu saydıkların degil
-
Peroksit bunu yazdı
-
Yazık! eminim bu filme!? bile giden olacaktır.devam filmi gelmemesi dileğiyle..