Okumadan Ölmemek Gerek Dediğiniz Kitaplar Nelerdir?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek
    CISSP bunu yazdı

@unbalanced  konuya yeni eklemelerini bekliyoruz :)

konu günceldir.

yeni gördüm konuyu tekrar aktif olmus :)

Valla hocam o mesaji yazdigdan itibaren neredeyse hic kitap okumadim. Zaman bir türlü bulamadim pek. Ama ara ara okudugum sunlar var

Nicin Uyuruz (matthew walker), valla enfes bir kitap bu. Benim gibi 4-5 saat uyuyanlar icin yazilmis sanirim :) Uykunun aslinda ne kadar cok önemli oldugunu kanitliyor. bu adam bir sinirbilimci ve bilimsel olarak anlatiyor ama cok eglenceli. Mesela ben baykus tipinde oldugumu ögrendim :) adam diyor baykuslar icin, mesai saaati aksam olmasi lazim. Nasil görme engelliler icin cesitli ayricaliklar var, baykuslar icin de olmali diyor. Cünkü bu genetikmis :) 

İlkeler: Hayat-İş (Ray Dalio ).  Bu kitabin yazari dünyanin en zengin traderlarindan biri, 40-50 yil öncesinde trade yapiyor. Kendi hikayesini, tecrübelerini anlatiyor. Trade ile ilgilenen arkadaslar okuyabilir. 

Otuz Milyon Kelime Çocuğunuzun Beynini Geliştirin (Dana Suskind) yeni dogacak, dogan, bir kac yasinda cocugu olanlar varsa kesinlikle okumasi gerek. Baska bir sey demiyorum.

Token Economy: How the Web3 reinvents the Internet (Shermin Voshmgir) türkcesi yok sanirim bu kitabin. Blockchain hakkinda güzel bilgiler veriyor cok detayli bir kitap. Bende 2-3 tane türkce kitap da var konuyla ilgili ama bu kitap cok daha profesyonel. Bir arkadasin tavsiyesiyle amazon'dan siparis vermistim. 

simdilik aklima gelen bunlar :) Listeme ekledigim bir kac kitap daha vardi, zamani gelince onlari da eklerim :) 

unbalanced tarafından 08/Mar/24 00:59 tarihinde düzenlenmiştir

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Erkek

kitap okumak=  hani bilgisayarı zorlayınca; müzik, oyun, web siteleri falan hepsini aynı anda açınca yanıt vermiyor oluyorya benim beyinde böyle oluyor (: benim beyin kanamam muhabbetinden önce de böyleydi.

ben galiba daha ilkokula giderken 1 kere bi kitap bitirdim. sonra da hiç okumadım ve açıkçası hiçbirşeyin eksikliğini hissetmiyorum (;

Kayalardan kayarım yoktur benim ayarım (;
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kazasker1
    kazasker1's avatar
    Erkek

Kitağlığımda halen okunmayı bekleyen 30 civarında kitabım var ve bu sayı sürekli artıyor, yetişemiyorum.

Kitap okumak, kişisel bir yaşam biçimidir. Okudukça, "bilmediğim ne çok şey varmış" diyorum.

Caanım ülkem kitap okunmadığı için yobazların elinde oyuncak oldu gitti.

Karın güzelseee, ne işin var dügün evinde? Dügün senin evinde. Gir oynaaa çık oyna... Karın çirkinse, ne işin var ölü evinde? Ölü senin evinde. Gir aglaaa, çık agla...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kelebeksim
    kelebeksim's avatar
    Erkek

Sefiller çok zevkli. Yüzüklerin efendisi çok zevkli. Açlık oyunları çok zevkli.
    Başka da kitap bitiremedim ömrümde

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erdem358
    erdem358's avatar
    Erkek

Nizamülmük = Siyasetname 
    Kemal Tahir = (özellkle sağırdere)
    Suat Derviş 
    Aziz Nesin 
    Jack London (favorimdir ) bütün kitaparını okudum 

Yav he he
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CISSP
    CISSP's avatar
    Erkek

elinde e-kitap olan paylaşabilirmi onyboox sipariş verdim hemde konu güncellensin.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CISSP
    CISSP's avatar
    Erkek
    unbalanced bunu yazdı
    CISSP bunu yazdı

@unbalanced  konuya yeni eklemelerini bekliyoruz :)

konu günceldir.

yeni gördüm konuyu tekrar aktif olmus :)

Valla hocam o mesaji yazdigdan itibaren neredeyse hic kitap okumadim. Zaman bir türlü bulamadim pek. Ama ara ara okudugum sunlar var

Nicin Uyuruz (matthew walker), valla enfes bir kitap bu. Benim gibi 4-5 saat uyuyanlar icin yazilmis sanirim :) Uykunun aslinda ne kadar cok önemli oldugunu kanitliyor. bu adam bir sinirbilimci ve bilimsel olarak anlatiyor ama cok eglenceli. Mesela ben baykus tipinde oldugumu ögrendim :) adam diyor baykuslar icin, mesai saaati aksam olmasi lazim. Nasil görme engelliler icin cesitli ayricaliklar var, baykuslar icin de olmali diyor. Cünkü bu genetikmis :) 

İlkeler: Hayat-İş (Ray Dalio ).  Bu kitabin yazari dünyanin en zengin traderlarindan biri, 40-50 yil öncesinde trade yapiyor. Kendi hikayesini, tecrübelerini anlatiyor. Trade ile ilgilenen arkadaslar okuyabilir. 

Otuz Milyon Kelime Çocuğunuzun Beynini Geliştirin (Dana Suskind) yeni dogacak, dogan, bir kac yasinda cocugu olanlar varsa kesinlikle okumasi gerek. Baska bir sey demiyorum.

Token Economy: How the Web3 reinvents the Internet (Shermin Voshmgir) türkcesi yok sanirim bu kitabin. Blockchain hakkinda güzel bilgiler veriyor cok detayli bir kitap. Bende 2-3 tane türkce kitap da var konuyla ilgili ama bu kitap cok daha profesyonel. Bir arkadasin tavsiyesiyle amazon'dan siparis vermistim. 

simdilik aklima gelen bunlar :) Listeme ekledigim bir kac kitap daha vardi, zamani gelince onlari da eklerim :) 

kitap okuyucu aldım ebup dan devam ..

Toplam Hit: 6743 Toplam Mesaj: 78
kitap önerisi