Ordu Fındığı (Satılık)
-
zeybekustasi bunu yazdıdo_som bunu yazdı
Fımdık uzmanı filan değilim hocam. Elimde kie ürünü satmak dışında bir niyetim yok.
Benimde elimdeki ürünü satmak dışında bir niyetim yok @nereodi mürid in dediği gibi senin konuyu görünce konu açmak aklıma geldi o kadar farkındaysanda polemik olmasın konu kirlenmesin diye cevap bile yazmadım, neyse lütfen konuyu kirletmeyelim.
@nereodi
mürid im mesaj için teşekkürler
@rakkoc
pazartesi hangi sübeden göndermemi tercih edeceğinizi söylerseniz buradaki şubeye gider fiyat sorarım size dönüş yaparım
-
Hocam kargo daha ucuza maaletmek istiyorsanız bence kırıp Fındıkları iç olarak satın ona göre fiyat biçin
-
@zeybekustasi :D
site, az çok satış sitesine benzemeye başladı.
-
ArduouS bunu yazdı
Hocam kargo daha ucuza maaletmek istiyorsanız bence kırıp Fındıkları iç olarak satın ona göre fiyat biçin
iç fındık daha çabuk bozulur kabukluya göre
-
Uplayayım hayırlı satışlar
-
Kargoyu daha ucuZa mal etmek isteyenler benim kargo konusuna baksınlar.
Tek isteğim 5kg ve üstü alacak olanlar yazsın. 5kg altı para kazandırmıyor
-
emnimax bunu yazdızeybekustasi bunu yazdıdo_som bunu yazdı
Fımdık uzmanı filan değilim hocam. Elimde kie ürünü satmak dışında bir niyetim yok.
Benimde elimdeki ürünü satmak dışında bir niyetim yok @nereodi mürid in dediği gibi senin konuyu görünce konu açmak aklıma geldi o kadar farkındaysanda polemik olmasın konu kirlenmesin diye cevap bile yazmadım, neyse lütfen konuyu kirletmeyelim.
@nereodi
@rakkoc
pazartesi hangi sübeden göndermemi tercih edeceğinizi söylerseniz buradaki şubeye gider fiyat sorarım size dönüş yaparım
hocam adresim :
Yoroca Merkez Ofis
İkitelli OSB Mahallesi
YTÜ Teknopark Sokak
Teknopark Binası
No 1 / 102
Başakşehir / İstanbulTelefon: +90 (212) 671 01 20Fax: +90 (212) 671 01 20E-Posta: info@yoroca.comCep : 555 406 09 08
Kargo firmasi adres vs hic fark etmez 10 kilo için bana kargo dahil fiyat ver uygun gelirse hemen eft cikartirim ertesi gün de sen kargolarsın.
içi boş kurtlu vs cikmaz insallah. Normalde findiğimiz kastamonudan gelirdi bu sene hastalik gelmiş heralde içi hep kof, boş cikiyor diye yollamadılar.
-
rakkoc bunu yazdıemnimax bunu yazdızeybekustasi bunu yazdıdo_som bunu yazdı
@nereodi
@rakkoc
hocam adresim :
Yoroca Merkez Ofis
İkitelli OSB Mahallesi
YTÜ Teknopark Sokak
Teknopark Binası
No 1 / 102
Başakşehir / İstanbulTelefon: +90 (212) 671 01 20Fax: +90 (212) 671 01 20E-Posta: info@yoroca.comCep : 555 406 09 08
Kargo firmasi adres vs hic fark etmez 10 kilo için bana kargo dahil fiyat ver uygun gelirse hemen eft cikartirim ertesi gün de sen kargolarsın.
içi boş kurtlu vs cikmaz insallah. Normalde findiğimiz kastamonudan gelirdi bu sene hastalik gelmiş heralde içi hep kof, boş cikiyor diye yollamadılar.
Telefon ve mail adresini silmen yararına olur murid im pmden alırım ben onları yarın sana kargo dahil bi fiyat yollayacağım. İçi boş kurtlu olayına gelince fındığım sağlamdır öyle bi durum olursa geri alırım
@GUS
up için teşekkürler
@TheM4D
iç fındık bozulur bide o şekil fiyat çok farklı olur
-
hocam kavrulmuş fındık olarak satıyor musunuz?
-
Az önce @sLyMncTn müridimize 5KG fındığını kargoladım umarım kargo kendisine sorunsuz ulaşır afiyetle yer :)
yarında @rakkoc müridimize 10KG kargosunu yollayacagım.
umarım herkes memnun bi ticaretimiz devam eder :)