Ordu Fındığı (Satılık)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emnimax
    emnimax's avatar
    Erkek
    zeybekustasi bunu yazdı
    do_som bunu yazdı
    zeybekustasi bunu yazdı

Pes hocam resim yazı filan birebir aynı konu açmışsın. Birde palaz ve yağlı fındığı karıştırıp satıyorsun. 

Neyse iyi satışlar diliyorum.

tbt findik uzmani konuya el atti 😂😂😃😂

Fımdık uzmanı filan değilim hocam. Elimde kie ürünü satmak dışında bir niyetim yok. 

Benimde elimdeki ürünü satmak dışında bir niyetim yok @nereodi mürid in dediği gibi senin konuyu görünce konu açmak aklıma geldi o kadar farkındaysanda polemik olmasın konu kirlenmesin diye cevap bile yazmadım, neyse lütfen konuyu kirletmeyelim.

@nereodi

mürid im mesaj için teşekkürler

@rakkoc

pazartesi hangi sübeden göndermemi tercih edeceğinizi söylerseniz buradaki şubeye gider fiyat sorarım size dönüş yaparım

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArduouS
    ArduouS's avatar
    Erkek

Hocam kargo daha ucuza maaletmek istiyorsanız bence kırıp Fındıkları iç olarak satın ona göre fiyat biçin

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek

@zeybekustasi :D 

site, az çok satış sitesine benzemeye başladı.

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheM4D
    TheM4D's avatar
    Erkek
    ArduouS bunu yazdı

Hocam kargo daha ucuza maaletmek istiyorsanız bence kırıp Fındıkları iç olarak satın ona göre fiyat biçin

fındık daha çabuk bozulur kabukluya göre

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GUS
    GUS's avatar
    Erkek

Uplayayım hayırlı satışlar

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tosun
    tosun's avatar
    Erkek

Kargoyu daha ucuZa mal etmek isteyenler  benim kargo konusuna baksınlar. 

Tek isteğim 5kg ve üstü alacak olanlar yazsın. 5kg altı para kazandırmıyor

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Elif - Efe
    rakkoc
    rakkoc's avatar
    Homo
    emnimax bunu yazdı
    zeybekustasi bunu yazdı
    do_som bunu yazdı
    zeybekustasi bunu yazdı

Pes hocam resim yazı filan birebir aynı konu açmışsın. Birde palaz ve yağlı fındığı karıştırıp satıyorsun. 

Fımdık uzmanı filan değilim hocam. Elimde kie ürünü satmak dışında bir niyetim yok. 

Benimde elimdeki ürünü satmak dışında bir niyetim yok @nereodi mürid in dediği gibi senin konuyu görünce konu açmak aklıma geldi o kadar farkındaysanda polemik olmasın konu kirlenmesin diye cevap bile yazmadım, neyse lütfen konuyu kirletmeyelim.

@nereodi

@rakkoc

pazartesi hangi sübeden göndermemi tercih edeceğinizi söylerseniz buradaki şubeye gider fiyat sorarım size dönüş yaparım

hocam adresim :

Yoroca Merkez Ofis
    İkitelli OSB Mahallesi
    YTÜ Teknopark Sokak
    Teknopark Binası
    No 1 / 102
    Başakşehir / İstanbul

Telefon: +90 (212) 671 01 20
    Fax: +90 (212) 671 01 20
    E-Posta: info@yoroca.com

Cep : 555 406 09 08

Kargo firmasi adres vs hic fark etmez 10 kilo için bana kargo dahil fiyat ver uygun gelirse hemen eft cikartirim ertesi gün de sen kargolarsın.

içi boş kurtlu vs cikmaz insallah. Normalde findiğimiz kastamonudan gelirdi bu sene hastalik gelmiş heralde içi hep kof, boş cikiyor diye yollamadılar.

Bu aralar fazla yogunum. Unuttugum seyler oluyorsa affola. DM vs atın.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emnimax
    emnimax's avatar
    Erkek
    rakkoc bunu yazdı
    emnimax bunu yazdı
    zeybekustasi bunu yazdı
    do_som bunu yazdı
    zeybekustasi bunu yazdı

@nereodi

@rakkoc

hocam adresim :

Yoroca Merkez Ofis
    İkitelli OSB Mahallesi
    YTÜ Teknopark Sokak
    Teknopark Binası
    No 1 / 102
    Başakşehir / İstanbul

Telefon: +90 (212) 671 01 20
    Fax: +90 (212) 671 01 20
    E-Posta: info@yoroca.com

Cep : 555 406 09 08

Kargo firmasi adres vs hic fark etmez 10 kilo için bana kargo dahil fiyat ver uygun gelirse hemen eft cikartirim ertesi gün de sen kargolarsın.

içi boş kurtlu vs cikmaz insallah. Normalde findiğimiz kastamonudan gelirdi bu sene hastalik gelmiş heralde içi hep kof, boş cikiyor diye yollamadılar.

Telefon ve mail adresini silmen yararına olur murid im pmden alırım ben onları yarın sana kargo dahil bi fiyat yollayacağım. İçi boş kurtlu olayına gelince fındığım sağlamdır öyle bi durum olursa geri alırım

@GUS

up için teşekkürler

@TheM4D

fındık bozulur bide o şekil fiyat çok farklı olur 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    twilight_flame
    twilight_flame's avatar
    Erkek

hocam kavrulmuş fındık olarak satıyor musunuz? 

Sevgimizin Bittiği yerde Nefretimiz Başlar...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emnimax
    emnimax's avatar
    Erkek

Az önce @sLyMncTn müridimize 5KG fındığını kargoladım umarım kargo kendisine sorunsuz ulaşır afiyetle yer :)

yarında @rakkoc müridimize 10KG kargosunu yollayacagım.

umarım herkes memnun bi ticaretimiz devam eder :)

Toplam Hit: 7197 Toplam Mesaj: 42
fındık ordu yağlı organik palaz