Ordu Fındığı (Satılık)
-
-
izzmarit bunu yazdı
Hocam benim gibi cahillere palaz nedir yagli nedir nasil kavrulur sokaktan alirken neye bakilir falan bi findik 101 anlatsana. Findigin babasinin yetistigi memleketteyim bunlari bilmiyorum ayip.
Sayın müridim fındığın babasının yetiştiği yerdeyim diyorsun sonra birşeyler anlatsana diyorsun dediğinde bi alaycı tavır hissettim hiç polemiğe girecek değilim burada isteyen alır isteyen almaz neyse uzatmayalım yanlış anladıysamda özür dilerim yazmak istediğini daha açık yazarsan cevap yazarım.
@tosun
10KG fındığı 22TL kargo ödedim
@rakkoc
10KG fındığıda kendisine bu gün kargoladım ayın 1de alıcam dedi aldı teşekkürler umarım kargoda kendisine sorunsuz ulaşır afiyetle yer :)
@ZeNRoM
kendisinede 1-10KG arası kargo ücreti 20TL fiyat verdim az önce ilk mesajıda editlicem 10-20KG arasıda 25TL Kargo ücreti vermeniz yeterli
-
emnimax bunu yazdıizzmarit bunu yazdı
Hocam benim gibi cahillere palaz nedir yagli nedir nasil kavrulur sokaktan alirken neye bakilir falan bi findik 101 anlatsana. Findigin babasinin yetistigi memleketteyim bunlari bilmiyorum ayip.
Sayın müridim fındığın babasının yetiştiği yerdeyim diyorsun sonra birşeyler anlatsana diyorsun dediğinde bi alaycı tavır hissettim hiç polemiğe girecek değilim burada isteyen alır isteyen almaz neyse uzatmayalım yanlış anladıysamda özür dilerim yazmak istediğini daha açık yazarsan cevap yazarım.
@tosun
@rakkoc
10KG fındığıda kendisine bu gün kargoladım ayın 1de alıcam dedi aldı teşekkürler umarım kargoda kendisine sorunsuz ulaşır afiyetle yer :)
@ZeNRoM
kendisinede 1-10KG arası kargo ücreti 20TL fiyat verdim az önce ilk mesajıda editlicem 10-20KG arasıda 25TL Kargo ücreti vermeniz yeterli
Bu ne gerginlik ciddi sormustum bi bilen olarak anlat diye. Tamam lanet yagsin ya googlea sorarim :D
-
izzmarit bunu yazdıemnimax bunu yazdıizzmarit bunu yazdı
@tosun
@rakkoc
@ZeNRoM
Bu ne gerginlik ciddi sormustum bi bilen olarak anlat diye. Tamam lanet yagsin ya googlea sorarim :D
Kusura bakma Müridim fındık 101 anlatsana yazınca anlam veremediğim bi şekilde bi an öyle düşündüm :)
ama PM dende sonran olmuş palaz fındık fotoda gördüğünüz fındıktır yaprak uçları tırtıllı bi şekile sahiptir sanırım bu yüzden olacak eskiler palaz demiş adına umarım merakınızı gidermişimdir.
@HarmOniYaFil
bu mesaj sanada :)
-
Fındıklar elime ulaştı, tadı lezzeti muhteşem.
Emnimax'a teşekkürler.
-
sLyMncTn bunu yazdı
Fındıklar elime ulaştı, tadı lezzeti muhteşem.
Emnimax'a teşekkürler.
Hem UP olsun hemde afiyet olsun ;)
-
hocalar 20 aralıkta kavrulmuşu 500 gr 22 Liraya geliyomuş bime
-
hem UP
hem açıklama olsun yine murid konu açınca aklıma geldi bende fındık satıyorum yeni konu açmaktansa eski konu hortlatayım hemde sorulacak soruların cevabı burada kolaylık olsun diye yeni konu açmayayım dedim
EK: Fiyat yine aynı 15 tldir kargo ile ülkenin her yerine gönderim vardır
-
Fındık 8.5 lira değilmi yaa :)
İşin şakası elbet de.
Allah, Fındık üreticilerinin yardımcısı olsun. Şu aşağı da ki fiyatlara bakarmısın yazık vallahi. Ağaçları kesip yakmak da haklılar..
15-09-2017 FINDIK FİYATLARI
- Değişim
- En Yüksek
- Değişim
TMO Fiyatı - 10,00 TL
- 10,50 TL
- AKÇAKOCA
- 8,00 TL
- -11.11%
- 8,50 TL
- -10.53%
- ÇARŞAMBA
- 8,40 TL
- -5.62%
- 8,90 TL
- -4.30%
- DÜZCE
- 8,00 TL
- -11.11%
- 8,50 TL
- -11.11%
- FATSA
- 8,00 TL
- -5.88%
- 8,50 TL
- -5.88%
- GİRESUN
- 8,94 TL
- 0.00%
- 9,19 TL
- 0.00%
- KOCAELİ
- 8,00 TL
- -11.11%
- 8,50 TL
- -11.11%
- ORDU
- 8,00 TL
- -5.88%
- 8,50 TL
- -5.88%
- SAKARYA
- 8,50 TL
- 0.00%
- 9,63 TL
- 0.00%
- SAMSUN
- 9,50 TL
- 5.56%
- 10,00 TL
- 5.56%
- TRABZON
- 8,00 TL
- -8.57%
- 8,50 TL
- -8.57%
- TERME
- 8,10 TL
- -5.81%
- 8,60 TL
- -5.81%
- ÜNYE
- 8,00 TL
- -8.57%
- 8,50 TL
- -8.57%
- ZONGULDAK
- 8,00 TL
- -11.11%
- 8,50 TL
- -11.11%
-
Ürün yerli de olsa 50 liraya yiyoruz, yabancı da olsa. Amk böyle ülkenin diyesim geliyor hep