folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Polislerin Askerlik Yapmama İsteği

Polislerin Askerlik Yapmama İsteği

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MUBARIZ
    TorNaVida
    TorNaVida's avatar
    Erkek

yok alper ben atılmadım x-files atılmış

47 ermeni köpeğini tek başına geberten KAHRAMAN TÜRK ŞEHİTİ MÜBARİZ İBRAHİMOV.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bektas
    x-files
    x-files's avatar
    Erkek

TheGoFReT bunu yazdı:
    -----------------------------

x-files bunu yazdı:

TheGoFReT bunu yazdı:

TorNaVida bunu yazdı:

TheGoFReT bunu yazdı:

kardeş sen hiç postallarla uykusuz ayakta 16 saat bekledinmi de saçma diyosun. bekara karı boşamak kolay tabi

Peki siz o postallarla 5-6 gün yürüyüp hain kovaladınız mı? -30 larda karın içinden geçtinizmi? Ölümü her dakika ensenizde hissettinizmi? 16 Saat ayakta durup 3 gün istirahat ediyosunuz.Askerin öyle bi şansı yok.Siz bunu yapıp 2200 maas alıyosunuz o bunu yapıp 180 lira maas alıyo.

kardeş yazdıklarımın hepsini almamışsın. sadece cımnızla tutup çekmişsin sen eğer bi gün böyle bi okullda okursan ki okuyacaksın. oz aman 2 yılın ne demek olduğunu anlarsın hayatının en güzel iki yılını oraya verince anlarsın ne demek istediğimi. ayrıca senin hiç sevdiğin biri öldümü benim üst devrem vefat etti şu parkta iki yunusa saldırmışlardı. onalardan birisi benim üst devremdi.ayrıca son zamanlarda kaç tane polis şehit olduğunun farkındamısın . bilmiyorum biz osuruğumuzda mısır patlatmııyoruz.gerekrise biizde çıkarız ayrıca polis asker farklı sizin işiniz dış güvenlik bizim işimiz iç güvenlik. ayrıı şeyler birbirleriyle kıyaslama madem çok rahat polis olsaydın kardeşim

Şehit olanlara bir dediğim yok
    üstad baa malal okuma okulda ne sıkıntınız var ne eksiğiniz vardı. Ömrümünün en güzel günün sana orda zorla geçireceksin demediler gel ömrünün en güzel dönemini burda geçir bizde cebine 1750 parayı cebine geçirelim dediler yalanmı

yalamam. ayrıca benim görüşüm bu ben sikayetçi değilim sıkıntımı çektim mesleğimi elime aldım kimseyede sözüm yok ama benim şu sizhniyete sözüm var polisler  yatıyomuş . en yatmadıklarını anlatmaya çalışıyorum sen konuyu çok başka bş yere çekiyosun. hala karşıyı savunuyosun. sen yatıyosan bilemem ben yatmıyorum

üstad ben sana yatıyorsun dedimmi

//Hayat Bazen Tatlıdır//--//Aşıksan vur saza şoförsen bas gaza// https://zulfumehmet.com/ Kişisel bir olay
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bektas
    x-files
    x-files's avatar
    Erkek

DJ_Alper bunu yazdı:

TorNaVida bunu yazdı:

Herkesin kendine has görev yerleri vardır.Dünyanın hayran kaldığı bordo berelileri işe yaramaz demeleri hayli ilginç.Bordo bereliler bi işe yaramıyosa kendileri ne işe yarıyo merak ediyorum.

sende herkesin dediğine  inanıyon bi bana inanmıyon :)

-----

polis okulundanmı atıldın? ne oldu he

Evet üstad hemde e güzel döneminde 2 sınıfa geçecektim polisin biri  şikayet etti beni okuldan attılar lisedeyken internet üzerinden nitelikli dolandırıcılık yapmışım poliste tanıdı stajda bir şikayet hoppp hayata atıl tırmala :D

//Hayat Bazen Tatlıdır//--//Aşıksan vur saza şoförsen bas gaza// https://zulfumehmet.com/ Kişisel bir olay
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheGoFReT
    TheGoFReT's avatar
    Erkek

x-files bunu yazdı:

TheGoFReT bunu yazdı:

x-files bunu yazdı:

TheGoFReT bunu yazdı:

kardeş sen hiç postallarla uykusuz ayakta 16 saat bekledinmi de saçma diyosun. bekara karı boşamak kolay tabi. ama bilmiyorum sizin düşünceniz niye böyle. acaba siz bu durumda olsaydınız ne düşünürdünüz çok merak ediyorumç sadece iki yıl polis okulunda okuma bile  çok zor bişey

üstad polis okulunu okumanın çok zor olduğunu söylüyorsan bence şimdiden mesleği bırak

tabi polissen

sen okudunmu bilmiyorum ama hayatımın en kötü iki yılıydı şimdi çok daha iyi durumdayım

okudum hemde en pis devreciği gördüm okulun internet sorumlusuydum :D

üst devre kasa verirdi elime en üst katta bizim depovardı cdler kasalar kartlar bozulan bilgisayarlar falan kasayı verirdi elime bir günde belki 25 defa çıkar inerdim yukarda komprosör vardı üfle getir 16 tane kasa vardı tek tek :D ama yinede güzeldi

ben bilgisayarsormlusuydum okulun tüm pc leri ayrıca iki internet kafeden sorumluydum üstevre süründürdü beni ben kaafayı yicektim kala küfür ediyorum aradan iki yıl geçmiş :)

http://tikla.net/ durma tıkla =)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

bi başkomser arkadaşım bana şunu söylemişti

polis çocuğu için baba  sabah masaya bırakılan harçlıkdır diye

gerisini sen düşün ben çocukken babamın gecenin bir yarısı çağırılıp işe gittiğini gelip yarım saat sonra kalkıp tekrar gittiğini bilirim 1-2 defa olan şeyler değildi

pazarları tatildi ama 2 haftada bir pazar ya tatil yapardı ya yapmazdı

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bektas
    x-files
    x-files's avatar
    Erkek

TheGoFReT bunu yazdı:

x-files bunu yazdı:

TheGoFReT bunu yazdı:

x-files bunu yazdı:

TheGoFReT bunu yazdı:

kardeş sen hiç postallarla uykusuz ayakta 16 saat bekledinmi de saçma diyosun. bekara karı boşamak kolay tabi. ama bilmiyorum sizin düşünceniz niye böyle. acaba siz bu durumda olsaydınız ne düşünürdünüz çok merak ediyorumç sadece iki yıl polis okulunda okuma bile  çok zor bişey

üstad polis okulunu okumanın çok zor olduğunu söylüyorsan bence şimdiden mesleği bırak

tabi polissen

sen okudunmu bilmiyorum ama hayatımın en kötü iki yılıydı şimdi çok daha iyi durumdayım

üst devre kasa verirdi elime en üst katta bizim depovardı cdler kasalar kartlar bozulan bilgisayarlar falan kasayı verirdi elime bir günde belki 25 defa çıkar inerdim yukarda komprosör vardı üfle getir 16 tane kasa vardı tek tek :D ama yinede güzeldi

ben bilgisayarsormlusuydum okulun tüm pc leri ayrıca iki internet kafeden sorumluydum üstevre süründürdü beni ben kaafayı yicektim kala küfür ediyorum aradan iki yıl geçmiş :)

aynen hem internet hem bilgisayar sınıfı. Get okulda karizman oluyordu yeme beni

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Homo

yaptığınız alıntı zincirini ta .......

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

x-files askerliğini nerde yaptın?

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bektas
    x-files
    x-files's avatar
    Erkek

DJ_Alper bunu yazdı:

bi başkomser arkadaşım bana şunu söylemişti

polis çocuğu için baba  sabah masaya bırakılan harçlıkdır diye

gerisini sen düşün ben çocukken babamın gecenin bir yarısı çağırılıp işe gittiğini gelip yarım saat sonra kalkıp tekrar gittiğini bilirim 1-2 defa olan şeyler değildi

pazarları tatildi ama 2 haftada bir pazar ya tatil yapardı ya yapmazdı

üstat narkotik terör cinayet bunların meslk gerçekten zor

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheGoFReT
    TheGoFReT's avatar
    Erkek

x-files bunu yazdı:

TheGoFReT bunu yazdı:

x-files bunu yazdı:

TheGoFReT bunu yazdı:

x-files bunu yazdı:

TheGoFReT bunu yazdı:

tabi polissen

aynen hem internet hem bilgisayar sınıfı. Get okulda karizman oluyordu yeme beni

karizma mı bilgisayar sorumlularını hiç sevmezler okulda ayrıca müdürlerin şahsi bilgisayarları dahil tamir ederdik iğrenç bir iş yani

http://tikla.net/ durma tıkla =)
Toplam Hit: 9622 Toplam Mesaj: 79