Rolex Saat Satın Almak ?
-
Bu adamlarda sıraya girme muhabbeti var.
Parayı verip direk saat alamıyormuşsunuz.
Eğer beklemek istemiyorsanız 2. el piyasasından daha pahalıya alabiliyormuşsunuz.
Fakat bazı rivayetlere göre, satıcı ile ilişki iyi tutulduğu takdirde daha erken sahip olabiliyormuşsunuz.
Yani biraz da satıcının sizin bu saati alabileceğinize inanması ve sizi sevmesi ile alakalı herhalde.
Bu konuda daha öncesinden tecrübesi olan var mı ?
Satın alma işlemi prosedürü ve process i nasıl işliyor ?
-
Orjinale o kadar para vermem düşüncen varsa @muaythaist müridden birebir çakmasını bulabilirsin.
-
O nasıl bişeymiş yahu ?
-
Dediğin doğru. Türkiye'deki bayilerde saati beğenip parasını ödeyip beklemeye başlıyorsun. Bekleme kriteri pahalıdan ucuza göre işliyor. Merkez yüksek ücret ödeyen müşterilerin ürünlerini daha kısa sürede teslim ederken düşük fiyatlılar 6-12 ay veya iki yıl gibi bir süre beklemek durumunda.
-
Neden rolex
-
Sokayım rolexe saçma sapan bi satış politikası izlediler kısmen başarılı oldu ama şuan grey market fiyatları da geriliyor çünkü kimse rolexin ADlerinin kaprislerini çekmek istemiyor.
Benim tavsiyem git bir omega butiğine gönlüne göre dene seç al -
hocam açıkçası adamlar senin tipine de bakıp saat var veya yok diyebiliyorlar.
eylül ayında milano galleria da rolexe girmiştim, orada titanyum kordonlu bir model sormuştum, ancak silikon kayışlısı var demişlerdi, onu istesem hemen paketleyip verceklerdi.
genellikle belli modellerde üretimden kaynaklı sıra bekleniyor, bazı ürünleri direkt verebiliyorlar.
yurt dışında alması daha kolay sanırım. en son budapeşteye gidişimde niyetlenmiştim, @muaythaist hevesimi kırdı (:
-
Bu arada bence pahalı saatin kralı Grand Seiko'dur. Seiko'nun pahalı modellerini sattığı en üst markası.
Rolex bence Mercedes, Apple, Adidas gibi artık kült olmuş bir marka. Sadece marka satıyor.
-
golf oynayan zenginler bile apple watch yada huawei watch alıyor artıı.
klasik takılacaksan bile rolex saçmalık ondan önce alınması gereken farklı lüx şeyler var.
-
Modeli önceden belirle, bir hikayen olsun. Atıyorum ilk milyon dolarını yaptın kendini ödüllendireceksin.
İsmini yazdır, gerisi şans.
Çakma saat tavsiye etmem, otantik saat takan adam 2metre öteden anlar.
-
Ya siz ciddimisiniz ?
Yani ben girip bir dukkana Rolex saat alamiyormiyorum ?
Bu Türkiye'demi böyle sadece yoksa heryerdemi ?