folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Sadece Fotoğraf Yüklenecek Bir Web Sitesi Yapmak

Sadece Fotoğraf Yüklenecek Bir Web Sitesi Yapmak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayd
    ayd's avatar
    Erkek

selamlar.

1.5 aya nişanım var, hediyeliklerin altına QR yerleştirip yapacağım web sitesine yönlendireceğim.

Katılan kişiler QR ile siteye yönlenip, çekilen tüm fotoğrafları siteye yükleyecekler.

Basit bir şey yani, bunu ücretsiz bir şekilde nasıl yapabilirim?
    Wix üzerinden yaptım fakat fotoğrafı yükleyebilmek için üyelik girişi istiyor. Ben çok daha basit yapmak istiyorum.

Bence çok elzem bir şey değil ama nişanlım heves etmiş, yaptığımdan haberi yok daha süpriz yapmak istiyorum. :)

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kroo
    kroo's avatar
    Erkek

wp grubu yapsan karekodla herkes oraya yüklese

bu dünyada da öbür dünyada da yanmanın yolu plajdan geçer
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    designerboyalee
    designerboyalee's avatar
    Erkek

Öncelikle hayırlı olsun güzel düşünce, Uygulamanın ücretsiz hali halledilir bi şekilde gptden bile yapılabilir ama burada en önemli sorun hosting okadar geniş ve ücretsiz birşey bulman zor şimdi herkes telefonundan çektiği fotoğrafı fotoğrafı yüklicek etkinlik sonunda o alanda binlerce dosya olacak herkeste son model telefon olduğunu düşünürsek fotoğraflar en az 2MB-20MB arasında değişkecektir. Buda sana ciddi alan ihtiyacı doğurcaktır. hostinge sponsor bulman lazım ilk :D

uygulama işide basit şekilde ilk qr okutulur, otomatik bir açıklama alanı ve upload alanı gelir, kişi yüklediği fotoğrafın açıklamasını adını vs. yazar ve fotoğrafı seçer göndere basar. host tarafında okutulan her qr random bir klasör oluşturup açıklamayı ve fotoğrafı o klasörün içine atar bahaneyle fotoğraflar kendince kişi kişi ayıklanmış olur. tabi oluşturulan yerde kişi ismi yazsın yada ek birşey yazsın dersen bu yükleme formunda ek giriş alanlarıda oluşturmak lazım.

basit şekilde seneryoyu anlatıp giriş yaptım proje fikir güzel geliştirilip daha uygun hale getirilir. Burada aslında daha konuşulmayan yükleyen fotoğrafları inceleme kim göndermiş falanca kişinin fotoğrafları neler dersek uzar gider hayal gücüne kalmış. Ama merakla bende sonucu bekliyorum öneri yapmaya yazılanlara göre devam ederim. düğün Baskı tasarım fotoğraf üzerine müşterilerim olduğu için bu alanda fazlasıyla tecrübeliyim artıları eksileri ön görebiliyorum.

saygılar...

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoktaliVirgul
    NoktaliVirgul's avatar
    Erkek
    x designerboyalee bunu yazdı

Öncelikle hayırlı olsun güzel düşünce, Uygulamanın ücretsiz hali halledilir bi şekilde gptden bile yapılabilir ama burada en önemli sorun hosting okadar geniş ve ücretsiz birşey bulman zor şimdi herkes telefonundan çektiği fotoğrafı fotoğrafı yüklicek etkinlik sonunda o alanda binlerce dosya olacak herkeste son model telefon olduğunu düşünürsek fotoğraflar en az 2MB-20MB arasında değişkecektir. Buda sana ciddi alan ihtiyacı doğurcaktır. hostinge sponsor bulman lazım ilk :D

uygulama işide basit şekilde ilk qr okutulur, otomatik bir açıklama alanı ve upload alanı gelir, kişi yüklediği fotoğrafın açıklamasını adını vs. yazar ve fotoğrafı seçer göndere basar. host tarafında okutulan her qr random bir klasör oluşturup açıklamayı ve fotoğrafı o klasörün içine atar bahaneyle fotoğraflar kendince kişi kişi ayıklanmış olur. tabi oluşturulan yerde kişi ismi yazsın yada ek birşey yazsın dersen bu yükleme formunda ek giriş alanlarıda oluşturmak lazım.

basit şekilde seneryoyu anlatıp giriş yaptım proje fikir güzel geliştirilip daha uygun hale getirilir. Burada aslında daha konuşulmayan yükleyen fotoğrafları inceleme kim göndermiş falanca kişinin fotoğrafları neler dersek uzar gider hayal gücüne kalmış. Ama merakla bende sonucu bekliyorum öneri yapmaya yazılanlara göre devam ederim. düğün Baskı tasarım fotoğraf üzerine müşterilerim olduğu için bu alanda fazlasıyla tecrübeliyim artıları eksileri ön görebiliyorum.

saygılar...

Kimse 80 tane fotoğrafa ayrı ayrı açıklama yazıp yüklemez hocam :)

Sana whatsapptan atar, yine telefonun çöplüğe döner.

---

Senin aradığın site şu: https://dropevent.com/

If my calculations are correct, when this baby hits eighty-eight miles per hour... you"re gonna see some serious shit.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AslanAmca
    AslanAmca's avatar
    Erkek

Milletin çevreside zeki mk, ben davetiyeye qr kod ile ayrıyetten adres ekledim , millet arayıp o ne işe yarıyor diye sormuştu mk . Hayırlı olsun :)) 

AslanAmca tarafından 06/Ağu/24 10:08 tarihinde düzenlenmiştir

ZalımMadam.10.07.24
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

telegram grubu kur grup linkini qr olarak paylaş

gruba atlasınlar

bu dediğin mediafire da olması lazım bir üyelik açıp link verdiğin kişiler o linke dosya upload edinde senin üyeliğe eklemiş oluyordu hala varmı bilmiyorum 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TrC
    TrC's avatar
    Erkek

Photier  (websitesi) QR kod tüm misafirler de giriş yapabiliyor. Yüz tanıma özelliği ile doğrudan kişilerin fotoğraflarını da ayıklayıp karşılarına getirebiliyor. (farklı paket ücretleri var)

WedPics (uygulama) Herkes telefonuna indirip kullanabiliyor. Bildiğim kadarıyla en son ücretsizdi.

WedBox (uygulama) Bunu hiç kullanmadım ama mantoğı WedPics gibi. 

Bunların arasından Photier'i tavsiye ederim. Biraz para verirsin ama herkes kolaylıkla erişir fotoğrafını vs yükler, indirir.

Büyüdükçe mi fakirleşiyorsun, fakirleştikçe mi büyüyorsun?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    designerboyalee
    designerboyalee's avatar
    Erkek
    x NoktaliVirgul bunu yazdı
    x designerboyalee bunu yazdı

saygılar...

Kimse 80 tane fotoğrafa ayrı ayrı açıklama yazıp yüklemez hocam :)

Sana whatsapptan atar, yine telefonun çöplüğe döner.

---

Senin aradığın site şu: https://dropevent.com/

toplu yükleme seçme olarak düşünmüştüm. Ama verdiğin referans site harika direk onu baz alırsak amaca ulaşır. Arkadaşların tavsiyesi şuan en zahmetsiz ve hızlı olandır wp yada telegram olarak hızlı alırsın. ama bu sefer onunda eksi tarafları olabilir :D erkek tarafından yada kız tarafından numaralar alınıp yeni nışan ve düğünlere yol açar :)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayd
    ayd's avatar
    Erkek

Herkese teşekkür ederim, sunucu buldum. bizim host ettiğimiz bazı acentaların sunucuları boşta duruyor, oraya kuracağım siteyi :)

Wordpress'den de uygun bir template bulduğumda bu iş olur biter diye düşünüyorum, dropevent vs. tüm siteleri kontrol ettim fiyatları çok yüksek :(

Bu şekilde bedavaya hallederim diye düşünüyorum, bir de google maps'den yerin konumunu koyacağım o yüzden site her türlü lazım :)

Edit: sadece güzel bir file upload template bulmak lazım, önerilerinz varsa açığım.

ayd tarafından 06/Ağu/24 10:28 tarihinde düzenlenmiştir
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baristbt
    baristbt's avatar
    Erkek

wed.tv kullandım bu haftasonu. Güzel deneyimdi. İstediğin özelliklerin hepsi var 

Bir incele :) 

http://www.leyladansonra.com/
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayd
    ayd's avatar
    Erkek
    x baristbt bunu yazdı

wed.tv kullandım bu haftasonu. Güzel deneyimdi. İstediğin özelliklerin hepsi var 

Bir incele :) 

wed.tv iyiymiş, keşke video'da yüklenebilse. rahmetli anneannem "şeyi buldun kılsızınız arıyon" derdi hep bu tarz durumlarda :)

Toplam Hit: 847 Toplam Mesaj: 14
ücretsiz hosting