folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Sadece Fotoğraf Yüklenecek Bir Web Sitesi Yapmak

Sadece Fotoğraf Yüklenecek Bir Web Sitesi Yapmak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Homo

beleşe gelsin diyorsan google drive kullanabilirsin. klasör oluşturup herkes dosya yükleyebilir olarak ayarlarsan google hesaplarıyla yükelyebilirler. tabi onda da google girişi olmalı. veya google form oluşturup onda da dosya yükleme seçeneğini açıp böyle herkesin yüklemesini sağlayabilirsin giriş yapmadan ama bu defa da galeri gibi olmayacak, sadece sana fotoları göndermiş gibi olacaklar.

aslında mutlaka ücretsiz bi çözümü vardır sadece hostinge para vereceğin ama bulamadım. işin kötüsü en iyi çözümü bile bulsan mobil uyumlu düzgün bi site olması lazım. yoksa app yükletecek vb. yine en kolay çözüm whatsapptan göndermelerini istemek gibi geliyor. sonra toparlayıp galeri haline getirebilirsin.

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nick6
    0x656e
    0x656e's avatar
    Homo

Backendde Google Drive'a API ile atsa olmaz mı? Her davetiyede unique bir QR mı olacak? Eğer öyle olacaksa hiç kullanıcıdan veri de istemezsin

Hadi API'yi geçtim bir klasör google drive klasörü olsa mount etmiş olsan ve dosyalar direkt oraya yüklense. Yandex disk uygulamasının klasörleri gibi. 

0x656e tarafından 06/Ağu/24 12:50 tarihinde düzenlenmiştir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayd
    ayd's avatar
    Erkek

valla sabahtan beri https://claude.ai/ ile içli dışlıyız,
    ben bu işi yaparken fena hoşuma gitti bi yandan, bizim yazılımcı çocuk abi satarız bunu dedi fena gaza getirdi beni.
    yakında host edeceğim, host belese geldi bizim sirketten. Google API'yi de araştırdım, o da hazır ama gerek yok şu an.
    bildigimiz salaktan proje yaptık kendimize ahaha

desteğiniz için çok teşekkür ederim. güncelleme atacağım :)

ayd tarafından 06/Ağu/24 19:08 tarihinde düzenlenmiştir
Toplam Hit: 848 Toplam Mesaj: 14
ücretsiz hosting