Sanal Gerçeklikle Emlak Sektörüne Nasıl Girebilirim
-
Elimde 1adet 3boyutlu kamera ve Google cardboard ve Samsung gear vr var
Emlak almak isteyen müşterilere gitmeden gözlük yaptırarak o evi göstermek istiyorum.
Bunun artısi ne olacak. Zaman kaybının önüne geçilecek, arabayla gittin geldin yok masrafı olmayacak ve bunlar gibi sebepler.
Sizce böyle bi işe emlakçılar nasıl bakarlar
-
Ben müşteri olsam gözlükten baktıktan sonra evi de gerçekte görmek isterim
-
Müşteriyi eve götürmeden olmaz hocam. Ancak iç mekan tasarımlarında dediğin işe yarayabilir. 3ds max'te alınan 360 derece renderların sunumu dediğin gibi yapılırsa müşterinin afedersin götü düşer.
-----Reklamlar-----
Her türlü iç ve dış mekan tasarımları için müracat: Ben.
-----Reklamlar-----
-
sanane bunu yazdı
tabi evi beğenirse...
bence mantıklı olmuş baya
-
yok ben almayım.
atlayıp gideceğim o eve. komşularını manzarasını göreceğim. evin muhitini göreceğim. herşeyi kurcalayıp dokunacağım.
Ama yinede kötü fikir değil. mantıklı.
-
fikir gayette güzel evi beğenirse alıp götürürsün.
-
Girme hocam :)
Ben bu sene teknogirisim projesi yazarak girdim bu ise, kabul aldim. Destek parasi yatana kadar yurtdisindaki en buyuk firma turkiye piyasasina girdi. Matterport isminde bi firma googledan bakarsin. Cihazi yazilimi herseyiyle birlikte yapiyolar bu isi. Turkiye piyasasinda da milliyet emlak ile anlastilar.
http://www.milliyetemlak.com/dergi/vr-gozlukle-gayrimenkul-gezme-devri-basladi/
360 derece fotograf ile yapacaksan (ki bu firma oyle yapiyor) baya zahmetli bir is.
Ben 3 boyutlu tarama ile yapacaktim bu isi fakat matterport gelip bir de en buyuk emlak sirketlerinden biri ile anlasinca durum biraz yalan oldu gibi. Farkli bir sektore yonelecegim gibi duruyor.
-
Sahibinden.com'da 360 derecelik resim yükleme olayı var. gözlüğe falan gerek kalmıyor.
-
sanane bunu yazdı
En azından ew hakkında bilgin olr hocam. Belki hiç sevmezsin ve gitmene gerek kalmaz.dogru değil mi
-
LinkinMeTiN bunu yazdısanane bunu yazdı
En azından ew hakkında bilgin olr hocam. Belki hiç sevmezsin ve gitmene gerek kalmaz.dogru değil mi
bu açıdan mantıklı tabi. beğenilmeyecek bir ev için zaman harcamamış olursun.
-
NmC bunu yazdı
Girme hocam :)
Ben bu sene teknogirisim projesi yazarak girdim bu ise, kabul aldim. Destek parasi yatana kadar yurtdisindaki en buyuk firma turkiye piyasasina girdi. Matterport isminde bi firma googledan bakarsin. Cihazi yazilimi herseyiyle birlikte yapiyolar bu isi. Turkiye piyasasinda da milliyet emlak ile anlastilar.
http://www.milliyetemlak.com/dergi/vr-gozlukle-gayrimenkul-gezme-devri-basladi/
360 derece fotograf ile yapacaksan (ki bu firma oyle yapiyor) baya zahmetli bir is.
Ben 3 boyutlu tarama ile yapacaktim bu isi fakat matterport gelip bir de en buyuk emlak sirketlerinden biri ile anlasinca durum biraz yalan oldu gibi. Farkli bir sektore yonelecegim gibi duruyor.
360derece video ile daha sağlam olmaz mı hocam ?