Site Gidişatı İle İlgili Önemli Duyurudur. [Güncelleme Yapıldı]
-
hepimiz için hayırlısı...
-
Böyle birşey gerekiyordu zaten sonunda oldu, iyi karar
-
Herkes iyi olmus super olmus demis ak, kendi kendimemi konusuyodum bu din siyaset konularında acaba :|
-
AMpul bunu yazdı:
-----------------------------Herkes iyi olmus super olmus demis ak, kendi kendimemi konusuyodum bu din siyaset konularında acaba :|
-----------------------------
hea :D:D -
din in karıştığı devlet yönetimi nasıl bu şekilde çöküyorsa, din in karıştığı sitede böyle çekecekti. O yüzden tam zamanında alınmış bir karar
-
son olay ile ilgili bi pm alabilirmiyim mumkunse.
-
yerinde kararlar olmuş belki eski üyelere yada herkese bilmem yapılabilitesi mümkünmü ama AF Gelse 1 kereye mahsus nasıl olur acep ?
-
geçenlerde şifremi değiştirmem gerektiği ile ilgili bi yazı çıktı.mail adresime yeni sifremi girdim onayladım.herkes yaptı mı bunu yoksa birileri bişiler mi çevirii?
-
kivanc bunu yazdı:
geçenlerde şifremi değiştirmem gerektiği ile ilgili bi yazı çıktı.mail adresime yeni sifremi girdim onayladım.herkes yaptı mı bunu yoksa birileri bişiler mi çevirii?
-----------------------------Herkesde aynı şekildeydi endişelenicek bir durum yok
-
Ozden bunu yazdı:
kivanc bunu yazdı:
-----------------------------Herkesde aynı şekildeydi endişelenicek bir durum yok
-----------------------------ok saol..