Site Gidişatı İle İlgili Önemli Duyurudur. [Güncelleme Yapıldı]
-
karabulut yok güzel günler bekliyor bizi güzel şeyler olacak heyecan geldi foruma geç kalınmış bir değişim çok güzel oldu......
-
geç kalınmış ve yerinde bi karar :W
-
sunyy2003 bunu yazdı:
-----------------------------karabulut yok güzel günler bekliyor bizi güzel şeyler olacak heyecan geldi foruma geç kalınmış bir değişim çok güzel oldu......
-----------------------------
değişimden bahsetmiyorum dostum.Nasıl bir savaş çıkacak bilmiyorsun :( -
neonell bunu yazdı:
sunyy2003 bunu yazdı:
karabulut yok güzel günler bekliyor bizi güzel şeyler olacak heyecan geldi foruma geç kalınmış bir değişim çok güzel oldu......
değişimden bahsetmiyorum dostum.Nasıl bir savaş çıkacak bilmiyorsun :(
-----------------------------ne güzel işte... yıllardır özlediğimiz şey değilmiydi bu kadar sessizliğin sonunda bu olacağı belli değilmiydi.. neyse yorum yapmayalım..
-
çok iyi olmus site çoluk çocuk yuvası olmustu onun eli surda bunun ayagı nıe boyle bır bılısım-bılgısayar donanımla ilgili konu acıyorduk yardım ıcın aldıgımız cvp kısıtlı oluyordu tebrık ederım cok yerınde bır karar
-
İşte neşter doğru yere vurulmuş.
Uzun zamandır beklediğim devrim gerçekleşti.
Bu kararları alan yönetimi tekrarden tebrik ve takdir ediyorum.
Esas çizgimizde ilerleyelim..
-
neonell bunu yazdı:
irwa bunu yazdı:
hit kaygısından arınmış çok doğru bir karar
başımıza gelen bu talihsiz olayın bu kadar güzel bir sonucu olmasıda ayrıca güzel
demek ki artık felsefe adı altında saçma sapan konular açamayacaksın irwa pehehe
-----------------------------burda da uraşmaya beni mi buldun :D konuyu dağıtma toparlanma sewinci yaşıoruz şurda ,)
-
ben askerden gelince herkes eski haline donsun
almayim aklinizi :)
-
irwa bunu yazdı:
-----------------------------neonell bunu yazdı:
irwa bunu yazdı:
hit kaygısından arınmış çok doğru bir karar
başımıza gelen bu talihsiz olayın bu kadar güzel bir sonucu olmasıda ayrıca güzel
demek ki artık felsefe adı altında saçma sapan konular açamayacaksın irwa pehehe
-----------------------------burda da uraşmaya beni mi buldun :D konuyu dağıtma toparlanma sewinci yaşıoruz şurda ,)
tamam -
insallah etkili olur