Skype Mayıs Ayında Kapanıyor
-
Şuan resmi açıklama yok ama kodlardan sızıntı olmuş. Microsoft MSN'i Skype için bitirmişti, şimdi onunda ağzına sıçtı. MSN'i tıpkı Whatsapp gibi akıllı telefonlara uyumlu yapsalardı şuan MSN hala kullanılıyor olurdu.
Skype'ı bitiren yine akıllı telefonlar oldu. Whatsapp sesli ve görüntülü arama özelliği gelince Skype kullanan pek kalmadı.
-
Teams varken Skype gereksiz kaldı.
-
bu büyük şirketler satın aldıkları firmaları %90 batırıyor.
abi MSN i modernize edip telefonlara entegre edip whatsapp ın ağzına edecekken whatsapp ın tekel olmasına çanak tuttular (Belkide gizli iş birliği içinde).
yavaş yavaş batacak olan Nokia yı satın alıp daha hızlı batırdılar.
Google facebook un en büyük rakibi ve bir çok ülkede facebooktan fazla kullanıcıya ulaşan orkut u google+ için bitirdi sonra google+ ı da adam edemedi kapattı gitti.
stadia çıkardı bok etti kapattı.
google music i çıkardı kapattı.
yazık günah.
-
msn i cep telefonuna entegre edebilseler bugün whatsapp ihtiyacı olmazdı, ancak birkaç vizyonsuz yüzünden becerememişlerdir diye tahmin ediyorum.
ne güzeldi titretiyorduk milleti (:
-
Windows Live Messenger üzerinde birde MSN PLUS eklentisini çaktık mı ah ah...
-
Skype güzeldi be :/
Amerikan sermayesi Amerika dışı oyuncuları alıp öğütüyor bilinçli bence :D
-
Benim en çok şaşırdığım Google nasıl olduda YouTube'u batırmadı. Herhalde video konusunda tekel olmasından dolayı.
-
şirketlerde teams kullnılıyor en son bizde kullnırdık.
Msn mirc netlog falan filan başkaydı. Merve sevinin msn si falan.
-
LynXMaSTeR bunu yazdı
msn i cep telefonuna entegre edebilseler bugün whatsapp ihtiyacı olmazdı, ancak birkaç vizyonsuz yüzünden becerememişlerdir diye tahmin ediyorum.
ne güzeldi titretiyorduk milleti (:
Ben telefondan MSN ye girdiğimi hatırlıyorum. Hangi telefondu bilmiyorum ama mesajların çoğu gitmiyordu :)
-
Resmi duyuruda geldi :
-
BaD_BoYs bunu yazdı
Teams varken Skype gereksiz kaldı.
mkyb bunu yazdıResmi duyuruda geldi :
Gayet yerinde bir karar olmuş.