Skype Mayıs Ayında Kapanıyor
-
Eski mesajları ve verileri istedim sabahtan beri pending diyor. Sizde ne kadar sürede geldi link?
-
u235 bunu yazdıLynXMaSTeR bunu yazdı
msn i cep telefonuna entegre edebilseler bugün whatsapp ihtiyacı olmazdı, ancak birkaç vizyonsuz yüzünden becerememişlerdir diye tahmin ediyorum.
ne güzeldi titretiyorduk milleti (:
Ben telefondan MSN ye girdiğimi hatırlıyorum. Hangi telefondu bilmiyorum ama mesajların çoğu gitmiyordu :)
kendi app'i yoktu ama web.messenger'in apilerini kullanan app'ler vardı diye hatirliyorum. Yada varsada benim kullandiğim bir anım yok :(
-
u235 bunu yazdıLynXMaSTeR bunu yazdı
msn i cep telefonuna entegre edebilseler bugün whatsapp ihtiyacı olmazdı, ancak birkaç vizyonsuz yüzünden becerememişlerdir diye tahmin ediyorum.
Ben telefondan MSN ye girdiğimi hatırlıyorum. Hangi telefondu bilmiyorum ama mesajların çoğu gitmiyordu :)
6600 giriyordu :)
-
rakkoc bunu yazdıu235 bunu yazdıLynXMaSTeR bunu yazdı
kendi app'i yoktu ama web.messenger'in apilerini kullanan app'ler vardı diye hatirliyorum. Yada varsada benim kullandiğim bir anım yok :(
lisedeyken (1991 liyim ) msn java versiyonu telefondan çalışıyordu o dönem bende s65 yada s88 olması lazım symbian bile değil düşün yani.
yine 2010-2011 yıllarında ios da msn messenger vardı androidde yoktu sonradan geldimi bilmiyorum.
msn deki anlık durum twitter oldu
yani ben hala anlamıyorum bu büyük firmalar tekel oldukları halde markaları nasıl gidip batırabiliyorlar.
-
-
TS3 e geri döndüm millet ileri gider biz geriye gidiyoruz.
Discord kapandı Skype gitti bir şey kalmadı harbi harbi şuan arkadaşlarınızla oyunda konuşmak yada ekran paylaşmak için ne kullanıyorsunuz şuan alternatifte ne var ses kalitesi güzel olan ekran paylaşabildiğimiz oyunda sorun yaratmayan
-
TheAvenqer bunu yazdı
Discord kapandı Skype gitti bir şey kalmadı harbi harbi şuan arkadaşlarınızla oyunda konuşmak yada ekran paylaşmak için ne kullanıyorsunuz şuan alternatifte ne var ses kalitesi güzel olan ekran paylaşabildiğimiz oyunda sorun yaratmayan
Turknet+google dns kullanıyorum ek bir şey kurmadan discord açılıyor biz kendi aramızda kullanıyoruz. Orospu çocuğu tecavüzcülere destek veren ya da yönetimin elindeki arap firmalara para vermezseniz siz de aynı şekilde kullanabilirsiniz.
-
DarkSkull bunu yazdıTheAvenqer bunu yazdı
Turknet+google dns kullanıyorum ek bir şey kurmadan discord açılıyor biz kendi aramızda kullanıyoruz. Orospu çocuğu tecavüzcülere destek veren ya da yönetimin elindeki arap firmalara para vermezseniz siz de aynı şekilde kullanabilirsiniz.
https://www.tahribat.com/forum/dnsforge-reklam-engelleme-dns-adresleri-259406
Bu DNS'leri öneririm. Daha hızlı.
-
mkyb bunu yazdıDarkSkull bunu yazdıTheAvenqer bunu yazdı
https://www.tahribat.com/forum/dnsforge-reklam-engelleme-dns-adresleri-259406
Bu DNS'leri öneririm. Daha hızlı.
Reklam engelleme falan istemiyorum. Kullandığım siteler para kazanacak ki yayın hayatına devam etsin. Yandaş, götlek vs sitelerde zaten hem virüs hem reklam için noscript eklentisi var o sitelere mecbur girmek zorunda kalırsam izin vermeden bakacağıma bakıp çıkıyorum.
-
dünya da hemen hemen herkesin severek kullandığı bir programın neden anasını siktiler ki ? ( MSN )
Özellikleri hala işlevsel bence.. Mail ile kayıt, telefon ile doğrulama kodu, fotoğraf doğrulamadan onaylı profil yapacaksın..
Online, ofline, iş, meşgul, standar durum ayarlamaları olacak.. Arkadaş listeni kategorize edebileceksinn..
Sonra isteyen isteyeni dürtsün titretsin, öpücük animasyonu yollasın, isteyen sanal seks yapsın.. isteyen iş konuşsun, isteyen şirket grubu oluştursun haberleşme sağlasın, patron arada herkese titreşim yollasın çalışın diye :D
Yani hem bu kadar işlevsel hem sevilen bir uygulama nasıl kapanır hala anlamıyorum..
Msn de olan Özelliklere ayrı ayrı focus yapıp milyon dolarlık yazılım geliştirdiler. Ama kafalar karıştı abi bi ton program var hangisini kullanıcaz.
Msn de hepsi aynı bünye de miss gibiydi.. Yapacakları şey özellikleri daha işlevsel daha modern hale getirmekti.. geliştirmeleri MSN bünyesinde yapacaklardı.
En önemlisi de Akıllı telefonlara adapte edip hızlı çalışmasını sağlayacaklardı..