Tahribatin En Yasli Müridi?
-
Bu gün itibariyle yer yüzünde 39 yıl yaşamış oldum
Mürit kardeşlerim
-
simdi biri daha yazar ben oldum fosillerim bile kalmadi obur dunyadan size yaziyorum diye :))
-
numune bunu yazdı:
-----------------------------
WALLACEs bunu yazdı:
-----------------------------En yaşlı mürid benim babam olmalı 55 yaşında
-----------------------------amcaya yollayalım bir tane yahu eheuheu
-----------------------------tahribat her yaşta her yerde ve her zaman önde geliyo galiba:D
-
ozsar07 bunu yazdı:
-----------------------------her ne kadar profilimde yas 39 olarak gorunsede sanirim kayit oldugum zaman yaslilikdan dolayi dogum yilini yanlis girmisim ehhh olsun bari orada yasimiz genc gorunsun der dururdum ama bak bu topic sayesinde yalanimiz ortaya cikti hay Allah
05-07-964 sanirsam 45 oluyor ama bakmayin siz sayilara beni goren 25 lik delikanli saniyor
ahan da ispati
( baston falan istemem zaten gerek yok devrilme dusme ihtimalim yok uc ayak vaziyeti kendi destegim var bakiniz CMYLMZ zenci esprisi)
-----------------------------oha babam yaşında :)
Efras bu konuda havan söndü :F
-
TheD0UBT bunu yazdı:
En küçüğüne ne var yaş 16 (:
-----------------------------bütün sayfaları okumadan cvp yazma bari =) ben yazmıştm yaşım:14 ,ayrıca 2007 yılındada üye olduğumu hatırlatim =)
-
ajan1111 bunu yazdı:
-----------------------------tugrul_baba
hatırladığım kadarıyla.
-----------------------------tugurul baba kral adamdı bee 8/
-
sanırım ben. Kendimi 100 yasinda gibi yaslanms ve yorgun hissediyorum :)
-
numune bunu yazdı:
-----------------------------WALLACEs bunu yazdı:
-----------------------------En yaşlı mürid benim babam olmalı 55 yaşında
-----------------------------amcama en derin saygılarım iletirsin. ellerinden öpüyorum saygılar şelale.
bu arada under amcanın yaşlı olduğunu iddia edenlere; evlenmeyen adam yaşlanmaz :)
-
forcarbon bunu yazdı:
-----------------------------bütün sayfaları okumadan cvp yazma bari =) ben yazmıştm yaşım:14 ,ayrıca 2007 yılındada üye olduğumu hatırlatim =)
asdasda :D
aferin sana abicim büyük ba$arı :D
ps : geri döndüm :)
-
eeee ben simdi kime yolliyacagim bastonu? bende kalmasin aman biktim :)