Tahribatin En Yasli Müridi?
-
WALLACEs'in babasına vermeliyiz bastonu .. =)
-
eheuhuehueuhe
biz de forumda yaş itibariyle büyük olduğumuzu sana duralım bu ne yaa ihtiyar heyetini kursak kurulacak neredeyse:):):)
bu arada yaş 26 :):):)
-
aranızda en yaşlı benim arkadaşlar doğru söylüyor 1961 dogumluyum en eskilerdende benim şunları unutmayın en eski pc kullanan benim sizlerle en eski prg da benim baston gönderende göndermeyende sağ olsun pm atıp şize kimliğimide yollarım bizleri aranıza alıp kabul ettiğiniz içinde çok teşekkür ederim size kendi yazdıgım türkiyen en eski oyun yazılılımıda bi ara gönderecem saygılarımla gençler
-
forcarbon bunu yazdı:
-----------------------------
WALLACEs'in babasına vermeliyiz bastonu .. =)
-----------------------------baston maston vermeyin sapa sağlam bizim peder. Her hafta halı saha yapıo:D
edit: maaşallah
-
WALLACEs bunu yazdı:
-----------------------------En yaşlı mürid benim babam olmalı 55 yaşında
-----------------------------amcam süper yaa , saygılarımı sunuyorum kendisine , resim çok hoşuma gitti :)
-
ah gençlik ah yavaş yavaş elden gidiyor .... 41 arkadaşlar
-
zigana bunu yazdı:
-----------------------------ah gençlik ah yavaş yavaş elden gidiyor .... 41 arkadaşlar
-----------------------------Abi Profilinde Benle yaşıtsın ama, Profildeki Bilgilerimizi Güncellersek Sevinecem yahu, Ne Gerek var yaşı gizlemeye, Sevgili Ajda Pekkanın Bir Şarkısında dediği Gibi Her yaşın ayrı Bir Güzelliği vardır. Hiç Gerek yok Saklamaya.
DipNot.. : Tamam Düzeltmişsin. Teşekkürler.
-
yok dostum profilime bakan kim kontrol edeyim. :D
-
Aman iyi benden yaşlılar varmış. Bastondan kurtulduk :)