Tek Pasaport Çift Telefon Kaydı Yapan Oldu Mu
-
tek pasaporta 2 tane iphone kayıt edeyim diyorum internet de aynı seri ise sıkıntı yok deniliyor hiç yapan deneyen olud mu
-
iphonelarda esimsiz çift fiziksel simli var mı ?
modeline bak ordan sorgulayıp başın ağrımasın.
3 imei girenlerde bu modelde 3 fiziksel imei yok diyip hata aldıklarını biliyorum.
yapan birisi varsa daha net aydınlatır gelince.
-
manglerman bunu yazdı
iphonelarda esimsiz çift fiziksel simli var mı ?
modeline bak ordan sorgulayıp başın ağrımasın.
3 imei girenlerde bu modelde 3 fiziksel imei yok diyip hata aldıklarını biliyorum.
yapan birisi varsa daha net aydınlatır gelince.
bendeki model a2896 fiziki çift simli olanı
-
nereodi bunu yazdı
tek pasaporta 2 tane iphone kayıt edeyim diyorum internet de aynı seri ise sıkıntı yok deniliyor hiç yapan deneyen olud mu
Bizde hep öyle yapıyorlar hocam işlem doğru yani ama dedikleri gibi aynı model olması şart
-
nonamebiri bunu yazdınereodi bunu yazdı
Bizde hep öyle yapıyorlar hocam işlem doğru yani ama dedikleri gibi aynı model olması şart
eyv hocam teşekkür ederim
-
Yaptın mı hocam? Bir de 2 tel de senin adına kayıtlı hat ile çalışmalı dimi? Tek pasaporta 2 iphone kaydediliyorsa telleri değiştirebilirim :)
-
Neptun bunu yazdı
Yaptın mı hocam? Bir de 2 tel de senin adına kayıtlı hat ile çalışmalı dimi? Tek pasaporta 2 iphone kaydediliyorsa telleri değiştirebilirim :)
pazartesi yeni bir tel alıcam deneyecem hatlar benim adıma
-
Ben kayıt yaptım. Model numaraları aynı ise sorun olmuyor. A2894 gibi olan model numaraları aynı olsun, yeterli.
-
Vay arkadaş iimiş bu olay 😁 Yok mu Androidde benzeri bunun 🤣😂
-
ya konusu acilmisken sorayim.
simdi benim cift simli iphone 14pro max.
ben ilk fiziki sim i pasaport a kaydettim. 2. imei de girmem gerekli miydi ?
simdi pasaport sahibi uzerine olan bir hatti diger yuvaya taksam calisir mi ?
yoksa o imei yi de islemem lazim mi ? islersek para verecek miyiz ?
-
Freak bunu yazdı
ya konusu acilmisken sorayim.
simdi benim cift simli iphone 14pro max.
ben ilk fiziki sim i pasaport a kaydettim. 2. imei de girmem gerekli miydi ?
simdi pasaport sahibi uzerine olan bir hatti diger yuvaya taksam calisir mi ?
yoksa o imei yi de islemem lazim mi ? islersek para verecek miyiz ?
çift simli cihazların iki imei sini de kayıt etmen lazım kayıt etmezsen 2. sim kullanmaya başladıktan sonra kayıtsız cihazlarda olduğu gibi yasal süre bitince kapanacak.