folder Tahribat.com Forumları
linefolder Elektronik / Embedded / Mobil Cihazlar
linefolder Tek Pasaport Çift Telefon Kaydı Yapan Oldu Mu

Tek Pasaport Çift Telefon Kaydı Yapan Oldu Mu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikky
    Antikky's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    PanxeR bunu yazdı
    Freak bunu yazdı

ya konusu acilmisken sorayim.

simdi benim cift simli iphone 14pro max.

ben ilk fiziki sim i pasaport a kaydettim. 2. imei de girmem gerekli miydi ? 

simdi pasaport sahibi uzerine olan bir hatti diger yuvaya taksam calisir mi ? 

yoksa o imei yi de islemem lazim mi ? islersek para verecek miyiz ? 

çift simli cihazların iki imei sini de kayıt etmen lazım kayıt etmezsen 2. sim kullanmaya başladıktan sonra kayıtsız cihazlarda olduğu gibi yasal süre bitince kapanacak.

ama kayitta olan sorunsuz calisacak degil mi?

Umursamaz Tavrımın Hastası Olunuz.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sürpriz komutan
    qoqo
    qoqo's avatar
    Erkek
    Antikky bunu yazdı
    PanxeR bunu yazdı
    Freak bunu yazdı

ya konusu acilmisken sorayim.

simdi benim cift simli iphone 14pro max.

ben ilk fiziki sim i pasaport a kaydettim. 2. imei de girmem gerekli miydi ? 

simdi pasaport sahibi uzerine olan bir hatti diger yuvaya taksam calisir mi ? 

yoksa o imei yi de islemem lazim mi ? islersek para verecek miyiz ? 

çift simli cihazların iki imei sini de kayıt etmen lazım kayıt etmezsen 2. sim kullanmaya başladıktan sonra kayıtsız cihazlarda olduğu gibi yasal süre bitince kapanacak.

ama kayitta olan sorunsuz calisacak degil mi?

Evet çalışır.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nereodi
    nereodi's avatar
    Erkek

en önemli sorun şu aynı model telefon var ama ip blokları nereye kadar beraber girmeli ilk kaç hane 

canısı| Keser gibi olma; hep bana, hep bana. Testere gibi ol Bir sana bir bana...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    coder2
    coder2's avatar
    Erkek

Tek pasaporta iki telefonu (imei) nasıl kaydediyoruz. Yurtdışından 2 telefon getirttik. İki iphone de aynı model. E-Devlet ten imei kaydet kısmına geldiğimde 3 adet imei girmeye izin veriyor. Bir telefonu hem sim kart hemde esim imeisini girip, diğer telefonun sadece sim kart imesini mi girmem gerekiyor buralara. Gerçi sim kart için ayrı esim için ayrı imei mi oluyor onu da bilmiyorum sadece tahminde bulunuyorum.

Yol yordam gösteren biri olursa sevinirim yarın şu mereti halledeyim. Bir de ödemeyi kredi kartı ile yapabiliyor muyuz bunu bilen varsa bunu da söylerse süper olur

Önceleri Kızlar Utanınca Kızarırdı Şimdilerde Kızarınca Utanıyorlar..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tosun
    tosun's avatar
    Erkek

Şu konuyu net bilen var mı?

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mavii
    mavii's avatar
    Erkek
    coder2 bunu yazdı

Tek pasaporta iki telefonu (imei) nasıl kaydediyoruz. Yurtdışından 2 telefon getirttik. İki iphone de aynı model. E-Devlet ten imei kaydet kısmına geldiğimde 3 adet imei girmeye izin veriyor. Bir telefonu hem sim kart hemde esim imeisini girip, diğer telefonun sadece sim kart imesini mi girmem gerekiyor buralara. Gerçi sim kart için ayrı esim için ayrı imei mi oluyor onu da bilmiyorum sadece tahminde bulunuyorum.

Yol yordam gösteren biri olursa sevinirim yarın şu mereti halledeyim. Bir de ödemeyi kredi kartı ile yapabiliyor muyuz bunu bilen varsa bunu da söylerse süper olur

iphonde 2 sim girişi olduğu için 3 imei yazamazsın hocam hata verir. 1. telefonun fiziksel sim imei yaz sonra 2. imei kısmına ikinci telefonun fiziksel imei yazacaksın 3. imei boş bırakacaksın. bu şekilde 2 telefonun da fiziksel imei leri çalışacak. e-sim kısımlarına hat tanıtınca süresi bitince o imeiler kullanıma kapanacak.

Toplam Hit: 1986 Toplam Mesaj: 17
pasaport kayıt