Tek Pasaport Çift Telefon Kaydı Yapan Oldu Mu
-
PanxeR bunu yazdıFreak bunu yazdı
ya konusu acilmisken sorayim.
simdi benim cift simli iphone 14pro max.
ben ilk fiziki sim i pasaport a kaydettim. 2. imei de girmem gerekli miydi ?
simdi pasaport sahibi uzerine olan bir hatti diger yuvaya taksam calisir mi ?
yoksa o imei yi de islemem lazim mi ? islersek para verecek miyiz ?
çift simli cihazların iki imei sini de kayıt etmen lazım kayıt etmezsen 2. sim kullanmaya başladıktan sonra kayıtsız cihazlarda olduğu gibi yasal süre bitince kapanacak.
ama kayitta olan sorunsuz calisacak degil mi?
-
Antikky bunu yazdıPanxeR bunu yazdıFreak bunu yazdı
ya konusu acilmisken sorayim.
simdi benim cift simli iphone 14pro max.
ben ilk fiziki sim i pasaport a kaydettim. 2. imei de girmem gerekli miydi ?
simdi pasaport sahibi uzerine olan bir hatti diger yuvaya taksam calisir mi ?
yoksa o imei yi de islemem lazim mi ? islersek para verecek miyiz ?
çift simli cihazların iki imei sini de kayıt etmen lazım kayıt etmezsen 2. sim kullanmaya başladıktan sonra kayıtsız cihazlarda olduğu gibi yasal süre bitince kapanacak.
ama kayitta olan sorunsuz calisacak degil mi?
Evet çalışır.
-
en önemli sorun şu aynı model telefon var ama ip blokları nereye kadar beraber girmeli ilk kaç hane
-
Tek pasaporta iki telefonu (imei) nasıl kaydediyoruz. Yurtdışından 2 telefon getirttik. İki iphone de aynı model. E-Devlet ten imei kaydet kısmına geldiğimde 3 adet imei girmeye izin veriyor. Bir telefonu hem sim kart hemde esim imeisini girip, diğer telefonun sadece sim kart imesini mi girmem gerekiyor buralara. Gerçi sim kart için ayrı esim için ayrı imei mi oluyor onu da bilmiyorum sadece tahminde bulunuyorum.
Yol yordam gösteren biri olursa sevinirim yarın şu mereti halledeyim. Bir de ödemeyi kredi kartı ile yapabiliyor muyuz bunu bilen varsa bunu da söylerse süper olur
-
Şu konuyu net bilen var mı?
-
coder2 bunu yazdı
Tek pasaporta iki telefonu (imei) nasıl kaydediyoruz. Yurtdışından 2 telefon getirttik. İki iphone de aynı model. E-Devlet ten imei kaydet kısmına geldiğimde 3 adet imei girmeye izin veriyor. Bir telefonu hem sim kart hemde esim imeisini girip, diğer telefonun sadece sim kart imesini mi girmem gerekiyor buralara. Gerçi sim kart için ayrı esim için ayrı imei mi oluyor onu da bilmiyorum sadece tahminde bulunuyorum.
Yol yordam gösteren biri olursa sevinirim yarın şu mereti halledeyim. Bir de ödemeyi kredi kartı ile yapabiliyor muyuz bunu bilen varsa bunu da söylerse süper olur
iphonde 2 sim girişi olduğu için 3 imei yazamazsın hocam hata verir. 1. telefonun fiziksel sim imei yaz sonra 2. imei kısmına ikinci telefonun fiziksel imei yazacaksın 3. imei boş bırakacaksın. bu şekilde 2 telefonun da fiziksel imei leri çalışacak. e-sim kısımlarına hat tanıtınca süresi bitince o imeiler kullanıma kapanacak.