folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Telsiz Lisansı Alıp Eve Telsiz İstasyonu Kurdum+Amatör Meteoroloji İstasyonu+Çanak Anten+Kamera Sistemi

Telsiz Lisansı Alıp Eve Telsiz İstasyonu Kurdum+Amatör Meteoroloji İstasyonu+Çanak Anten+Kamera Sistemi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExpirE
    ExpirE's avatar
    Erkek

Hocalar nereden girdim bu işe bilmiyorum şuan evde telsiz istasyonu kurdum resmen çatıma antenlerimi falan kurdum tüm dünya ile iletişim kuruyorum. herşey yasal devlet nezninde bir sıkıntı yaratacak birşey yok, mors anahtarı falan aldım kendime mors ile geçen antartikada biriyle sohbet ettim.

sonra çanak anten aldım tüm dünya tv lerini izlemek için bir sürü para verdim kurdurttum, 12 tane lnb takılı bir sürü uyduyu izleyebiliyorum.

birde çidnen meteoroloji istasyonu getirtttim rüzgar hızına kadar herşeyi görüyorum monitöre yansıtıyor

son olarak evin kapı girişi ve tüm terasa apartmanın 360 derece herşeyini gözlemleyebildiğim kameralar taktım.

ofisimdede zaten heryerde kamera vardı. onlarıda bağladım.

kar yağıyor eve kapandım bugün tatil verdim kendime oturdum kış ayazında loş evimde ekranlardan verielri izliyorum.

ben kafayı mı yiyorum bilmiyorum ama çok eğlenceli geliyor şuan :D

bu tarz fetişi olan insanlar var mı nerede bulurum?

"bea"
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LaNCeLoT
    LaNCeLoT's avatar
    Erkek

Bayiliyom buna, yapacagim bir gün ben de

Faceten tum gruplarinda varim HAM RADIO , WEATHER STATIONS falan

Kurtlar tasma takmaz....
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pikacu
    Pikacu's avatar
    Erkek

1) Antarktika tarafında devletler toprak yada buzulların paylaşımını nasıl yapmışlar?

2) Penguenlerin durumu nasılmış?

3) O taraflarda nesli tehlike altında olan canlı var mıymış?

Benim için bunları sorar mısın?

Şimdiden teşekkür ederim.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SaNaL_AjaN
    SaNaL_AjaN's avatar
    Erkek
    x ExpirE bunu yazdı

Hocalar nereden girdim bu işe bilmiyorum şuan evde telsiz istasyonu kurdum resmen çatıma antenlerimi falan kurdum tüm dünya ile iletişim kuruyorum. herşey yasal devlet nezninde bir sıkıntı yaratacak birşey yok, mors anahtarı falan aldım kendime mors ile geçen antartikada biriyle sohbet ettim.

sonra çanak anten aldım tüm dünya tv lerini izlemek için bir sürü para verdim kurdurttum, 12 tane lnb takılı bir sürü uyduyu izleyebiliyorum.

birde çidnen meteoroloji istasyonu getirtttim rüzgar hızına kadar herşeyi görüyorum monitöre yansıtıyor

son olarak evin kapı girişi ve tüm terasa apartmanın 360 derece herşeyini gözlemleyebildiğim kameralar taktım.

ofisimdede zaten heryerde kamera vardı. onlarıda bağladım.

kar yağıyor eve kapandım bugün tatil verdim kendime oturdum kış ayazında loş evimde ekranlardan verielri izliyorum.

Allah başka dert vermesin ne diyim :)) Kimse kimsenin popisine karısamaz sadece bana uygun işler değil.Bu tarz işler ile ilgilenen kişiler genel olarak asosyal olarak görüyorum..İnsanlar ile uğraşmak yerine bu tarz sistemler ile uğraşmak daha keyifli geliyor.Normalde gelir kaynağın yada mesleğin neydi hocam ?

Antalya'da Emlakçı parçası :)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    akmarky
    akmarky's avatar
    Erkek

techizat ve tesisatın resmini atar mısın merak ettim özendim :)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    TheAvenqer
    TheAvenqer's avatar
    Erkek

https://www.tahribat.com/forum/kisa-mesafe-telsiz-vs-amator-telsizcilik--242708

TBT yi telsizci yapan o konu

Bot ve lisans ihtiyaçlarınız için pm atınız.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wert
    wert's avatar
    Erkek
    x ExpirE bunu yazdı

hava durumu izlemyi bende seviyorumda okadar cihazlı felan değil windy-ventusky-rainviewer üzerinden takip ediyorum bazen

birde lightningmaps ten oturup yıldırımlara-şimşeklere bakıyorum. olsada sabahtan akşama kadar yıldırım-şimşek izlesem :)

|sadece aptalların başarısı ders notu ile ölçülür|
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PsychoDawn
    PsychoDawn's avatar
    Erkek

böyle fetişim var da yapacak parak yok. 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Atlas
    Atlas's avatar
    Erkek

Toplam maliyetin ne oldu hocam, belki niyetlenen olur veya niyetlenen varsa fiyatlardan dolayı hiç düşünmez :)

-
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExpirE
    ExpirE's avatar
    Erkek
    x Atlas bunu yazdı

Toplam maliyetin ne oldu hocam, belki niyetlenen olur veya niyetlenen varsa fiyatlardan dolayı hiç düşünmez :)

en pahalısı telsiz ekipmanları oldu, diğerleri yine bir nebze daha ucuz, anten falan filan meteoroloji ıvır zıvırları ucuda asıl iş telsiz ekipmanının pahalı olmasında hocam. telsiz vs dahil 150 falan harcamışımdır

çanak anteni yurt dışından getirttim normalde 1 lnb takıp tek uydu yada aynı enlemdeki uydular için yaparken ben çoklu farklı enlemlerdeki uydular için özel bir çanak getirttim 10k sadece oydu diseq elemanları falan derken 15 e geldi toplamda sadece çanak olayı ama tüm dünyayı yüksek görüntü kalitesi ile izliyorum

ExpirE tarafından 12/Şub/25 23:26 tarihinde düzenlenmiştir

"bea"
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

telsizleri gümrükten geçirirken nasıl bir prosedürl karşılaştın ?

amatör telsizcilik belgesini mi sundun ?

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
Toplam Hit: 1879 Toplam Mesaj: 32
telsiz telsiz veri izleme gözlemleme