folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Telsiz Lisansı Alıp Eve Telsiz İstasyonu Kurdum+Amatör Meteoroloji İstasyonu+Çanak Anten+Kamera Sistemi

Telsiz Lisansı Alıp Eve Telsiz İstasyonu Kurdum+Amatör Meteoroloji İstasyonu+Çanak Anten+Kamera Sistemi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erdem358
    erdem358's avatar
    Erkek
    SweetyVolty bunu yazdı
    erdem358 bunu yazdı

11 mayıs ta sınavım var hadi hayırlısı

benim de 4'ünde var sınavım :D 

Şunlar hariç çalışacak birşey var mı ya hiç birşey bulamadım standart soru cevap testler hariç. 

https://drive.google.com/drive/folders/1cx1VNml71d3XY1GyUqCGgeXx5FMjmiWe?usp=sharing 

bunu buldum 

https://www.traceskisehir.org.tr/dokumanlar.html

Yav he he
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sir
    sir's avatar
    Erkek

giriş ve orta seviye için lisanslı el ve araba telsiz tavsiyeleri de alsak ne güzel olur

Aman, kendini asmış yüz kiloluk bir zenci, Üstelik gece inmiş, ses gelmiyor kümesten; Ben olsam utanırım, bu ne biçim öğrenci? Hem dersini bilmiyor, hem de şişman herkesten. İyi nişan alırdı kendini asan zenci, Bira içmez ağlardı, babası değirmenci, Sizden iyi olmasın, boşanmada birinci... Çok canım sıkılıyor, kuş vuralım istersen.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xcorpix
    xcorpix's avatar
    Erkek

rehine dükkanına gelip zombi istilası olacak diye malzeme alan adamlar geldi aklıma amk

Oluruna bıraktıkça olmazlara düştü hep yolumuz.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gamahawk
    gamahawk's avatar
    Erkek

Hocam aynı manyaklıklar son 1 senedir ben de var :)) 2 tane baofeng UV 5R aldım birisi arkadaşım da tipi,kar yağdığında elektrik uzun süreli gidince kullanıyoz çok keyif veriyor. Bunun haricinde Victorinox koleksiyonu yaptım bıçak kullanmayı öğrendim. Kamp yapıyorum arada, ateş başlatıcılarla ateş yakmayı öğredim, çok sağlam bir deprem çantam var. Satalite Messenger(spot x) aldım ordan aileme konum atıyorum şebekle çekmeyen kırsal yerlerde. Bunun haricinde eve güvenlik sistemleri döşedim. Akıllı ev sistemi kurdum 5 ay içinde. Şimdi nasip olursa meteoroloji istasyonu kurmak istiyorum önerebileceğin bir şey varsa değerlendirmek isterim. 

gamahawk tarafından 30/Nis/25 19:13 tarihinde düzenlenmiştir

hawk
Toplam Hit: 2329 Toplam Mesaj: 35
telsiz telsiz veri izleme gözlemleme