Temu - Ücretsiz Ürün/Kupon Oyunu - Farmland
-
Hocalar temu da bu saçma oyuna bulaştım 15-20 gün oldu çiftçi olduk. 2 ürünü ve 2 tane 300 liralık kuponhücretsiz vereceğini söylüyor o yüzden hiç lafım yok. güzel yanı ürünleri değiştirebiliyorsun ve çok fazla ürün seçeneği var. şayet günde 15 20 dk bilemedin 30dk uğraştırıyor.
aslında oyun amacı yeni kullanıcı çektirmek veya ürün sattırmak çünkü böyle matara su doluyor ve sulama yapıyorsunuz yani puan gibi. Ek olarak oyunlar koymuşlar zar mar atıyorsun. şuan bitmeye çok yakınım ama puan olarak çok yavaş ilerliyor. şuan her basışta 0.02 puan artıyor ve tabiiki sulama sınırı var. ordan burdan oyunlarla puan elde ediyorsun veya yeni kişi kaydediyorsun, ürün alıyorsun.
temuyu kullansanız da bu oyuna girmediyseniz sizde yeni kullanıcı sayılıyorsunuz.
demem ona bana destek olabilir misiniz :)
https://i.hizliresim.com/dtzjcc1.jpg
yapacağınız tek şey arama yerine alttaki sayıları yazıp, 2 ürün seçip 5 defa sulama yaptırmanız. Ben de biraz bıktım artık bitsin istiyorum biraz mesele edindim bunu 😅
arama yerine yazılacak kod: 610310116 bu kodu yazınca direkt oyuna giriyor. 5 defa sulama yapmanız şart. 🙏
veya bu linki kullanabilirsiniz: Lütfen... 🥺Ödülümü almaya çalışıyorum. Bana yardım edebilir misiniz
https://temu.com/u/bAyfnOPWwBLDErJ
refsiz oyunu oynayıp 2 tane kod ve 2 ürünü ücretsiz almak için arama yerine farmland yazabilirsiniz.
-
Biri açıklayabilir mi bu kredi ne kupon ne hangisinin peşinden koşmak lazım bir defa çok güzel bir indirim olmuştu sepetimdeki en pahalı ürünü 0,01 TL'ye indirmişti ama onun haricinde yok 2000 TL kupon yok 5000 TL çek falan diye şeyler de veriyor ama araştırdığın kadarıyla onlar çok da kullanılabilir olmuyor herhalde Hani hakı bokunu ödemiyormisali
bu sistemi bilen birisi söyleyebilir mi neyin peşinde koşmak lazım
-
vergiden dolayı hertürlü aynı fiyata geliyor gibi bekleme süresi yanında cabası..
-
dfbnsfnksf kahkaha attım hocam vereceklerine hiç şüphem yok ama dübüründen kan aldırdığına değecek mi sence? geçen görmüştüm ben de merak edip tıklayayım beş bilmemne işte atıyorum hesapta bin liralık değeri olan ürünü sana yollayacaz şeylerini görünce beni de aldı bir heves ama sonra her davete %1 vermeye başlayınca dedim h*ssiktir lan oradan
-
Temu yazılımcıları, pazarlamacıları oturup milleti nasıl düdükleriz diye doktora yapmışlar aqlarım. Saçma sapan şeyler ama aliexpress'ten daha iyi bağlıyorlar. Farmlanda ben de daldım biraz. Başlarda kolay kolay geçirtip sonlarda damla damla ilerletiyor ibneler.
Fiyatlandırmalar da aynı şekilde. İndirim yaptım diyor ama atıyorum 500'den 200'e düşüş gösterip 500 üzerinden 300tl vergi alıyor. 300'den 250tl'ye düşen 180tl vergisi ile daha ucuz aslında. Buna dikkat etmek lazım.
Sende %99.95 gösteriyor. Ben şimdi %99.9'dayım. Bu son eldir diye oynuyorum. Yoksa %99.91 ya da 95'e mi atacak beni? Öyleyse oyunu bırakarım mubarek ramazan ana avrat söverim ben bu o.ç larına
Neyse senin numarayla giriş yaptım 3g su verdi :) Benim numara altta. İsteyen deneyebilir.
611579589
-
SweetyVolty bunu yazdı
dfbnsfnksf kahkaha attım hocam vereceklerine hiç şüphem yok ama dübüründen kan aldırdığına değecek mi sence? geçen görmüştüm ben de merak edip tıklayayım beş bilmemne işte atıyorum hesapta bin liralık değeri olan ürünü sana yollayacaz şeylerini görünce beni de aldı bir heves ama sonra her davete %1 vermeye başlayınca dedim h*ssiktir lan oradan
sorma yaa gurur meselesi yaptım, hırs yaptım :)) gerçekten öyle.. ama 1 ay 20 dk falan uğrasırsan olur hadi bilemedin 45 gün. :)
@erebos hocam birçok kampanya kupon zart zurtu var. kontrol etmeniz ggereken profile gidip mesajlara gidip promosyonlara girmek, orda bir sürü promosyon var.
1-benim deneyimime göre en iyisi 2 ürün al 2000 lira kupon seti hediye diyor. bunda ürün seçerken yine kuponlar veriyor. fiyatı önemsiz ve normalde olan 650 lira alışveriş alt sınırı burda yok. yani toplamda 200 300 liralık (vergi dahil) 70-100 liralık iki ürün alınca tüm kuponlar sisteme yükleniyor. kuponları kullanmak 24 yada 48 saat süresi var. kuponun biri alt limitsiz 300, diğerleri 700 e 200, 600 e 100 falan.
2- kupon değil direkt indirim. almayı istediklerini sepete ekle kalsın. sonra promosyonlardan ekstra indirim falan yazana gir. burda sepetindeki her ürüne değil ama benzer ürünlere yüzde 50 ye kadar indirim yapıyor. çok pahalı ürünler yok ama 600 liralık lehim istasyonunu 300 e aldım vergisiz.
3- denemedim ama yine kredi veren bir alışveriş yöntemi var. 3000 liralık al sana hediye kredi falan diyor, ekranda bir şeyler döndürüyor ve sonunda 50 lira eksik kalıyor. yani ürün alarak tamamlayacaksın. onu da yaptığın alışverişten yüzde 4 ve ek olarak 10 puan veriyor ve tamamlamış oluyorsun. yüzde 4 tam ayarlanmış 1000 lira üstü sadece ürünlerin vergisiz fiyatı olması lazım. bu krediler nasıl bilmiyorum. direkt kupon mu yoksa indirim mi bilmiyorum. ki indirim kredisiyse daha iyi çünkü onda daha fazla indirim olabiliyor. neyse bunu yaparsanız dikkat etmeniz gereken 7 gün boyunca uygulamaya ggirip credit gibi bir şey yazıp aratıp krediyi almak. 7 ye bölüyor saçma bri şekilde hemen vermior :) bilen yeşillendirebilir
-
Liquid bunu yazdı
Temu yazılımcıları, pazarlamacıları oturup milleti nasıl düdükleriz diye doktora yapmışlar aqlarım. Saçma sapan şeyler ama aliexpress'ten daha iyi bağlıyorlar. Farmlanda ben de daldım biraz. Başlarda kolay kolay geçirtip sonlarda damla damla ilerletiyor ibneler.
Fiyatlandırmalar da aynı şekilde. İndirim yaptım diyor ama atıyorum 500'den 200'e düşüş gösterip 500 üzerinden 300tl vergi alıyor. 300'den 250tl'ye düşen 180tl vergisi ile daha ucuz aslında. Buna dikkat etmek lazım.
Sende %99.95 gösteriyor. Ben şimdi %99.9'dayım. Bu son eldir diye oynuyorum. Yoksa %99.91 ya da 95'e mi atacak beni? Öyleyse oyunu bırakarım mubarek ramazan ana avrat söverim ben bu o.ç larına
Neyse senin numarayla giriş yaptım 3g su verdi :) Benim numara altta. İsteyen deneyebilir.
611579589
hocam 99.95 oluyor ama bunda da bitirmek bayağı zorlayacak gibi. mesela şuan her basışta 0.02 arttırıyor. :)) sövmeden 30 dk gir çık illa dolacaktır :)
-
banneduser bunu yazdıLiquid bunu yazdı
611579589
hocam 99.95 oluyor ama bunda da bitirmek bayağı zorlayacak gibi. mesela şuan her basışta 0.02 arttırıyor. :)) sövmeden 30 dk gir çık illa dolacaktır :)
kalsın o zaman bir daha girmem sokarım öyle oyuna. 2 tane bedava şey verecek diye götümü yırtamam. Emin ol 99.95'ten sonra 99.96 olur.
-
Liquid bunu yazdıbanneduser bunu yazdıLiquid bunu yazdı
611579589
kalsın o zaman bir daha girmem sokarım öyle oyuna. 2 tane bedava şey verecek diye götümü yırtamam. Emin ol 99.95'ten sonra 99.96 olur.
o kadar yapmazlar yaa o zaman ben de küfrederrim. neyse bir bakalım yazarım buraya. aliexpress de bunun aynısı var bu arada. daha kolay doluyor ama ürün seçimi az ve bazıları türkiyeye gelmiyor
-
Zaman geçirmek gibi bir amacınız yoksa hiç girmeyin farmland bölümüne.
Temudan kazançlı alışveriş yapmak istiyorsanız iade krediyi kovalayın. Örnek 700 liralık alışveriş yaptınız, 250-300 gibi iade alırsınız. Bunu da 7 günde kısım kısım çekersiniz. Ben bir de beğenmediğim, kusurlu çıkan vs ürünü iade ettiysem, kredi bakiyem 400-500 liralara çıkabiliyor. İade ettiğiniz ürün sizde kalıyor. Her sipatiş için bir kez iade hakkınız var.
Tabii burada bişeye dikkat etmek gerek, bir sonraki alışverişim mesela 800 lira ise, 800 liranın. yüzde 60 vergisini doğrudan ekleyip kredi bakiyesini düşüyorlar.
TR fiyatlarına göre oldukça avantajlıya geliyor.
-
Temu'ya 1 kez girdim, korsan film sitesi gibi oradan çark fırlıyor, buradan spin dönüyor, bonuslar akıyor 2x, 5x'ler bedavalar, daraldım çıktım.