folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Temu - Ücretsiz Ürün/Kupon Oyunu - Farmland

Temu - Ücretsiz Ürün/Kupon Oyunu - Farmland

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    banneduser
    banneduser's avatar
    Erkek
    GusFring bunu yazdı

Temu'ya 1 kez girdim, korsan film sitesi gibi oradan çark fırlıyor, buradan spin dönüyor, bonuslar akıyor 2x, 5x'ler bedavalar, daraldım çıktım. 

bence ilk başta dolandırmaktan başka bir şey değil diyordum da aliexpress den çok daha ucuza geliyor eğer ki 3 5 parça alınacaksa. Bu çevir kazanlar da çok değil ama yarı yarıya vergi vermişsin gibi oluyor

ride or die..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    banneduser
    banneduser's avatar
    Erkek

Bu oyunu siktir edin :)) 99.95 bitti 99.97 oldu. İnternete baktım da birinin ki 3 ay sürmüş. 2 ay da sürebilir. Ne boktan durumdur.

aliexpress de aynı mantık var. oyunda ağaç suluyorsun hediyeleri görece daha az ama bu kadar saçmalamıyor. en fazla 3 4 hafta sürer. He aliexpress de vergi veriyorsun. temu tamamen ücretsiz diyor ama yine de... 

ride or die..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Liquid
    Liquid's avatar
    Erkek
    banneduser bunu yazdı

Bu oyunu siktir edin :)) 99.95 bitti 99.97 oldu. İnternete baktım da birinin ki 3 ay sürmüş. 2 ay da sürebilir. Ne boktan durumdur.

aliexpress de aynı mantık var. oyunda ağaç suluyorsun hediyeleri görece daha az ama bu kadar saçmalamıyor. en fazla 3 4 hafta sürer. He aliexpress de vergi veriyorsun. temu tamamen ücretsiz diyor ama yine de... 

eyv boşuna uğraşmayak

İmzalamazsam ne olcak?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    b0rd0
    b0rd0's avatar
    Erkek

Her girdiğinde çark çevirtiyor ilk önce en düşüğünü veriyor sonra tekrar dene şansı veriyor sonra en yüksek indirim çıkıyor. 

1 tl ye ürününü seçiyorsun asıl mevzu sonra başlıyor süre veriyor sana 30 dakika . bu zaman içerisinde 700 tl lik ürün satın alırsan alabilirsin diyor psikolojikman senin acele etmene sebep oluyor. 

sen 700 tl ye tamamlamak için 20 tl lik ürünleri o an ekranında 300 tl görüyorsun üzerine birde vergi binince 1500 ₺ lik olup çıkıyorsun . :) 

saygılar.

Kalbim Kadar Yazabilsem de Ömrüm Kadar Severim..
Toplam Hit: 636 Toplam Mesaj: 15
çin temu