Turkcell Ve Diğer Firmalar Neden 4.5G Ye Geçin Diyip Duruyorlar
-
Arkadaşlar selam,
Sürekli tv de görüyorum 4.5 e geçin hemen geçin şimdi geçin ücretsiz geçin yıl başına akadar ücretsiz geçin.
Geçinde geçin diye reklam yapıp duruyorlar ?
Planlanan nedir. Daha sonra geçince ücretlimi olacak yani ?
Ne hedefleniyor ? Çok merak ediyorum.
Bilgisi olanlardan cevapları bekliyorum
-
Maksat taahhütle 4G'li telefon satmak.
-
Bakma ücretsiz dediklerine bu ibne operatörler çay kaşığıyla verip kepçeyle geri alıyorlar, 4.5G hayatımıza girdikten sonra yeni pozisyonlar peşindeler acaba milleti sağamı yatırıp becersek yoksa solamı yatırıp diye vardır kafalarında planlar projeler şimdi bedava diye göz boyuyorlar :)
-
az ama öz olarak yazmissin hoca.
-
bakın taahhut yapacaklar millere ilk başta 3 g de çekmeyen yerde milleti öptükleri gibi.
acele etmeyin bir kalsın.
-
Telefon aldırmak, sim kart değiştirip oradan para kırmak falan.
-
amk telefon uyumlu sim uyumsuz vodafone 15 lira istedi inatlaştım :D
Turkcelle geçecem
-
x DJ_Alper bunu yazdı
amk telefon uyumlu sim uyumsuz vodafone 15 lira istedi inatlaştım :D
Turkcelle geçecem
pişman olursun,
Turkcell çekim gücü son 3 aydır AVEA dan kötü .
-
2 büyük GSM firmasında çalışmış birisi olarak en iyisi Turkcell derim hizmet ve kalite bakımından. neden 4.5 G ye geçilmeli konusunun detayını pek bilmiyorum ama tahminimce baz istasyonlarında ki 3g yapılarını 4.5 ile yenilemesi yapıldı 3G alt yapısı kaldırmayabilir bu yüzden yeni 4.5 G yapısını kullanın diyor olabilirler bu sadece bir tahmin.
-
Bence daha hizli internet kullandirip kotanin biran önce bitmesini saglamak.
-
Şuna 4.5g denilmesine bir ben mi kıl oluyorum? Bildiğin 4g işte neyi ispat etmeye çalışıyorlar.
Bence telefon satmanın da ötesinde kullanıma geçildiği an reklamda "en çok kullanım bizde" diyebilmek içindir. Şimdi ne kadar fazla kullanıcı hazır olursa geçildiği an o kadar fazla kullanım olur.
Ücretli olacağını zannetmiyorum. Aksine ekstra kampanya bile yaparlar. Şu noktada 4g simine sahip olmanın avantajı yok. Avantaj arttığı zaman, kaliteler ortaya çıktığı an değer mi değmez mi kararlaştırılır. İlk etapta ayak alıştırılması lazım.