Turkcell Ve Diğer Firmalar Neden 4.5G Ye Geçin Diyip Duruyorlar
-
benim telefonda aynı durumda 4g destekliyor ama turkcell telefonunuz 4.5 g uyumsuz diyor bu arada telefonum htc one m7
-
RTE 4g'yi atlayalım biraz bekleyip direkt 5'e geçeriz demişti. Sonra 5g'nin aslında en iyi ihtimalle 2021'den önce buralara uğrayamayacağını anladılar ve getirmek zorunda kaldılar ama bu geri vites özellikle seçim zamanı olumsuz etki yaratacaktı. İsminin 4.5G olması tamamen bir seçim stratejisi olarak ortaya çıktı. Teknoloji bildiğin 4G, yeni ya da dünyanın başka yerinde olmayıp da sadece bizde olan hiçbir şey yok.
Hatta 4g dağıtım ihalesinden devletin kasasına giren paralar falan seçim propagandası olarak kullanıldı bolca. Şöyle haberler çıktı falan: https://goo.gl/JXp646
Gerçi bu devletin kasasına giren her bir kuruş aslında vatandaşın cebinden çıkacak ekstra kuruşlar ama olaya bu açıdan bakan çok az insan görmüştüm.
-
4,5 g olsa ne olacak 100g olsa ne olacak ?
1gb net var %90 millete .
-
mataramasuko bunu yazdı
Amk telefon 4g destekliyor inat etmeseler ne güzel olacaktı, 4.5 dediklerini desteklemiyor
Ulan asfagsjdjahsfkasglahs gece gece yıktın müdür.
-
ADSL pakedimi yenilemiyorum, 4g ile beraber evde 4g internet kampanyalarını bekliyorum. Avrupadaki gibi düzgün kampanyalar yapılırsa 50gb 100gg kotalı bir şey. ona geçeceğim. Yanımda her yere götürürüm.
-
whoobay bunu yazdı
ADSL pakedimi yenilemiyorum, 4g ile beraber evde 4g internet kampanyalarını bekliyorum. Avrupadaki gibi düzgün kampanyalar yapılırsa 50gb 100gg kotalı bir şey. ona geçeceğim. Yanımda her yere götürürüm.
Hiç boşuna bekleme.
-
4g ve 4.5g aynı değişen bişey yok zamanında bunların olacağını bilmelerine ragmen hazırlık yapmamaları. şimdi sadece türkcell de ücretsiz sim kartları para bok gibi oldugun için + 1gb internettte bedava veriyo cihaz 4.5gyi destekliyosa
kapı aynı yere çıkıyo hem insaları 4.5gli telefon almaya ve hazırkartasa onu bi şekilde faturalı yapıp hedef doldurma 2 aydır böyle yapıyoruz bir türkcell iletişim danışmanı olarak..
-
Internet paketlerinden geçirecekler.