folder Tahribat.com Forumları
linefolder Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
linefolder Turkcell Ve Diğer Firmalar Neden 4.5G Ye Geçin Diyip Duruyorlar

Turkcell Ve Diğer Firmalar Neden 4.5G Ye Geçin Diyip Duruyorlar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jetlag
    jetlag's avatar
    Erkek

benim telefonda aynı durumda  4g destekliyor ama turkcell telefonunuz 4.5 g uyumsuz diyor bu arada telefonum htc one m7

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JPriest
    JPriest's avatar
    Erkek

RTE 4g'yi atlayalım biraz bekleyip direkt 5'e geçeriz demişti. Sonra 5g'nin aslında en iyi ihtimalle 2021'den önce buralara uğrayamayacağını anladılar ve getirmek zorunda kaldılar ama bu geri vites özellikle seçim zamanı olumsuz etki yaratacaktı. İsminin 4.5G olması tamamen bir seçim stratejisi olarak ortaya çıktı. Teknoloji bildiğin 4G, yeni  ya da dünyanın başka yerinde olmayıp da sadece bizde olan hiçbir şey yok.

Hatta 4g dağıtım ihalesinden devletin kasasına giren paralar falan seçim propagandası olarak kullanıldı bolca. Şöyle haberler çıktı falan: https://goo.gl/JXp646

Gerçi bu devletin kasasına giren her bir kuruş aslında vatandaşın cebinden çıkacak ekstra kuruşlar ama olaya bu açıdan bakan çok az insan görmüştüm.

JPriest tarafından 23/Oca/16 22:19 tarihinde düzenlenmiştir

Sen hiç kaval çaldın mı?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

4,5 g olsa ne olacak 100g olsa ne olacak ? 

1gb net var %90 millete . 

Minimalist Değilim Tembelim
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Apolitik
    Apolitik's avatar
    Erkek
    mataramasuko bunu yazdı

Amk telefon 4g destekliyor inat etmeseler ne güzel olacaktı,  4.5 dediklerini desteklemiyor 

Ulan asfagsjdjahsfkasglahs gece gece yıktın müdür.

Şeyh uçmaz, mürit ot çekmiştir.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whoobay
    whoobay's avatar
    Erkek

ADSL pakedimi yenilemiyorum, 4g ile beraber evde 4g internet kampanyalarını bekliyorum. Avrupadaki gibi düzgün kampanyalar yapılırsa 50gb 100gg kotalı bir şey. ona geçeceğim. Yanımda her yere götürürüm.

Herşey kolaydır, bazen değil işte ∆
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    whoobay bunu yazdı

ADSL pakedimi yenilemiyorum, 4g ile beraber evde 4g internet kampanyalarını bekliyorum. Avrupadaki gibi düzgün kampanyalar yapılırsa 50gb 100gg kotalı bir şey. ona geçeceğim. Yanımda her yere götürürüm.

Hiç boşuna bekleme. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jizz_jix
    jizz_jix's avatar
    Erkek

4g ve 4.5g aynı değişen bişey yok zamanında bunların olacağını bilmelerine ragmen hazırlık yapmamaları. şimdi sadece türkcell de ücretsiz sim kartları para bok gibi oldugun için + 1gb internettte bedava veriyo cihaz 4.5gyi destekliyosa

kapı aynı yere çıkıyo hem insaları 4.5gli telefon almaya ve hazırkartasa onu bi şekilde faturalı yapıp hedef doldurma 2 aydır böyle yapıyoruz bir türkcell iletişim danışmanı olarak..

TURKCELL
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    biri
    biri's avatar
    Erkek

Internet paketlerinden geçirecekler. 

¯\(ツ)/¯ ฏ๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎
Toplam Hit: 3838 Toplam Mesaj: 29
turkcell 4.5g