folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Turknova.Com Torrent"De Yeni Bir Nefes!

Turknova.Com Torrent"De Yeni Bir Nefes!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blood_rhyme
    blood_rhyme's avatar
    Erkek
    bende üye oldum bloodrhyme nikiyle bir eksiklik söleyeyim bu "_" leri falan nickde niye kabul etmiyo

EY YARALI KÜKREYEN ASLAN, SENİN GEZDİĞİN GÜZEL SAHRALAR ZULMÜN KÖPEKLERİNE KALDI, ARTIK GAFLET UYKUSUNDAN UYAN ! ...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sk8er
    Sk8er's avatar
    Erkek

sorsi isteklere girdikten sonra 1 hafta içinde ne istersen ekleniyor genelde yinede bulunamazsa pm atınca ben buluyorum :)

rar şifresi yanlış çıkması zor bi olasılık rarlı sunum yapmıyoruz genelde ama öylede bir sorun olursa torrent altın x2 olarak tekrar sunulur;)

bu arada arkadaşlar yeteri kadar bonus dağıttım artık farklı sürprizlerim (ilerde olacak) herkese teşekkürler ilgisinden dolayı...

Kefillik işleri için kalite ; 10 yıldır hizmetinizdeyiz , Kefillik 10 lira. Lütfen daha yüksek id"li arkadaşları tercih etmeyiniz. Kefil olduğumuz binlerce kullanıcıya sorabilirsiniz...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yeah
    Yeah's avatar
    Erkek

istediğim torrentleri her ne kadar rahat rahat bulabiliyorsam da üye oldum gitti =)

şu süprizler elle tutulur şeylerden olsa keşke :P (lafı çekmeyin yakarım :| =) 

herşeyin kısası makbuldur; ulaşmak isteyen yesterfox_55@hotmail.com a mail atabilir...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    behemoth
    behemoth's avatar
    Erkek
    banada 500 bonus lütfen nick aynı

we are just living to die.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    diener
    diener's avatar
    Erkek

ben de üye oldum :D

kul. adım: diener 

OYUN BİTİNCE ŞAH DA PİYON DA AYNI KUTUYA KOYULUR... ÜŞENİYORUM ÖYLEYSE YARIN...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    st_anger_turk
    st_anger_turk's avatar
    Erkek
    kardes bi tane 2 gb dvd indirdim bide iste resim muzik felan yani 5gb civarinda halada indiriyorum ama hepsi toplam 1 kb yi gecmiyor.Ayrica download var ama upload 273 megabayt.Bu haksizlik degilmi bitsinde paylasimda tutayim upload hic etmiyor bile.Hatta bazilari durmus durumda.Programdan kaldirip baska dosyami denesem 2-3 gundur boyle

Diriliş... /// Inadina Ofke Inadina INTIKAM
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Erkek

sk8er bi film isteğinde bulunabilir miyim :)

rica etsem hababam sınıfı askerde'yi yayınlayabilir misin?

Kayalardan kayarım yoktur benim ayarım (;
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sk8er
    Sk8er's avatar
    Erkek

st_anger_turk bunu yazdı:
    -----------------------------
    kardes bi tane 2 gb dvd indirdim bide iste resim muzik felan yani 5gb civarinda halada indiriyorum ama hepsi toplam 1 kb yi gecmiyor.Ayrica download var ama upload 273 megabayt.Bu haksizlik degilmi bitsinde paylasimda tutayim upload hic etmiyor bile.Hatta bazilari durmus durumda.Programdan kaldirip baska dosyami denesem 2-3 gundur boyle
    -----------------------------

abi daha yeniyi zolur böyle şeyler hangi dosya ise site üstünden pm at seede geçririm ben :)

Kefillik işleri için kalite ; 10 yıldır hizmetinizdeyiz , Kefillik 10 lira. Lütfen daha yüksek id"li arkadaşları tercih etmeyiniz. Kefil olduğumuz binlerce kullanıcıya sorabilirsiniz...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    st_anger_turk
    st_anger_turk's avatar
    Erkek
    kardes 5 gunum kaldi 5 gunde uploadim 4 gb olmas :D zaten 2 gun yokum

Diriliş... /// Inadina Ofke Inadina INTIKAM
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sk8er
    Sk8er's avatar
    Erkek
    st anger hallettim siteye bak ;)

Toplam Hit: 28722 Toplam Mesaj: 112