Turknova.Com Torrent"De Yeni Bir Nefes!
-
bende üye oldum bloodrhyme nikiyle bir eksiklik söleyeyim bu "_" leri falan nickde niye kabul etmiyo
-
sorsi isteklere girdikten sonra 1 hafta içinde ne istersen ekleniyor genelde yinede bulunamazsa pm atınca ben buluyorum :)
rar şifresi yanlış çıkması zor bi olasılık rarlı sunum yapmıyoruz genelde ama öylede bir sorun olursa torrent altın x2 olarak tekrar sunulur;)
bu arada arkadaşlar yeteri kadar bonus dağıttım artık farklı sürprizlerim (ilerde olacak) herkese teşekkürler ilgisinden dolayı...
-
istediğim torrentleri her ne kadar rahat rahat bulabiliyorsam da üye oldum gitti =)
şu süprizler elle tutulur şeylerden olsa keşke :P (lafı çekmeyin yakarım :| =)
-
banada 500 bonus lütfen nick aynı
-
ben de üye oldum :D
kul. adım: diener
-
kardes bi tane 2 gb dvd indirdim bide iste resim muzik felan yani 5gb civarinda halada indiriyorum ama hepsi toplam 1 kb yi gecmiyor.Ayrica download var ama upload 273 megabayt.Bu haksizlik degilmi bitsinde paylasimda tutayim upload hic etmiyor bile.Hatta bazilari durmus durumda.Programdan kaldirip baska dosyami denesem 2-3 gundur boyle
-
sk8er bi film isteğinde bulunabilir miyim :)
rica etsem hababam sınıfı askerde'yi yayınlayabilir misin?
-
st_anger_turk bunu yazdı:
-----------------------------
kardes bi tane 2 gb dvd indirdim bide iste resim muzik felan yani 5gb civarinda halada indiriyorum ama hepsi toplam 1 kb yi gecmiyor.Ayrica download var ama upload 273 megabayt.Bu haksizlik degilmi bitsinde paylasimda tutayim upload hic etmiyor bile.Hatta bazilari durmus durumda.Programdan kaldirip baska dosyami denesem 2-3 gundur boyle
-----------------------------abi daha yeniyi zolur böyle şeyler hangi dosya ise site üstünden pm at seede geçririm ben :)
-
kardes 5 gunum kaldi 5 gunde uploadim 4 gb olmas :D zaten 2 gun yokum
-
st anger hallettim siteye bak ;)