Turknova.Com Torrent"De Yeni Bir Nefes!
-
abi mesela inglizce turlce egitim setini aradim, efu mu neydi, mininova thepiratebay vs sitelerinde bulamadim . nerde kaldi o sitererin yardimi... :D ama film filan oldugunda kullaniyorumm zaten...
-
Athzai_Khaine bunu yazdı:
-----------------------------
en iyisi free tracker lar, gayette güzeller bence, onları kullansanıza..
bu sitelerde free (üyelikli). ben torrent-arena'dan assasin's creed'i 350 kb ile indirdim. sk8er kardeşimin sayesinde rapidshare'den kurtuldum. bahsettiğin sitelerden 2-3 kb ile bir haftada zor bitirirdim galiba. -
guncel oyn filim bulunabilirde, guncelligini yitirmis filmlerde biraz zorlar free siteler...
-
hocam ratioya gıcık oldum yaw
yabancı sitelerde böle şeyler yok biz mi icad ettik ne :)
-
mataramasuko bunu yazdı:
-----------------------------hocam ratioya gıcık oldum yaw
yabancı sitelerde böle şeyler yok biz mi icad ettik ne :)
-----------------------------kardeş sen ne diyon ya :| nerde hani hangi üyelikli sitede ratio olayı yok??
-
" Turknova.com Torrent"de yeni bir nefes!" güzel sloganda nefesiniz çabuk kesiliyor bi film indirelim dedim günlerdir sürünüyom reseed istedim falan ama tık yok
-
hoja bende üye oldum referansınla bana da bi kyak yaparsın bekliyom :D
-
Sk8er bunu yazdı:
-----------------------------Arkadaşlar her zamanki gibi yine bir torrent sitesi ve yine ben
Bu sitenin yöneticisiyim aynı zamanda her türlü yardımcı olurum...
Kurtlar Vadisi ve daha birçok dizi bittiği anda sitede daha yeni kurulduk ama ilerde çok büyüycez...
Bu referanslı üyelik şeysi istemezseniz silin c0demasterı
http://turknova.com/signup.php?referrer=c0demaster
-----------------------------ben referansı unuttum ya :(
sorun olmaz dimi...
uploa puanı verecekmisiniz hemen :D nickimi yollayayım :D
-
sanacasta bunu yazdı:
-----------------------------Athzai_Khaine bunu yazdı:
en iyisi free tracker lar, gayette güzeller bence, onları kullansanıza..
bu sitelerde free (üyelikli). ben torrent-arena'dan assasin's creed'i 350 kb ile indirdim. sk8er kardeşimin sayesinde rapidshare'den kurtuldum. bahsettiğin sitelerden 2-3 kb ile bir haftada zor bitirirdim galiba.-----------------------------
+üyeliksiz diyim
türk warez sitelerinin en büyük eksisi üye olmanı istemesi, hizmet dediğin böyle verilmezki, bak gavur sitelerine...
-
sk8er bonus puandan başka süprizlerimde olacak demiştin :):)
yoksa sendemi iktidara geçince verdiin vaatleri unuttun :P