folder Tahribat.com Forumları
linefolder Kriptoparalar & Blockchain
linefolder Twitter Üzerinden Coin Kazanıyoruz.

Twitter Üzerinden Coin Kazanıyoruz.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sürpriz komutan
    qoqo
    qoqo's avatar
    Erkek
    yolbulucu bunu yazdı
    qoqo bunu yazdı
    yolbulucu bunu yazdı

3 tl için mi uğraşıyonuz

Yok hocam olası airdrop için uğraşıyoruz, geçenlerde kaito vs yaptı, wl alıp nft alanlar 5eth vurdu. Senin için 5 eth = 3tl ise bilemem tabi.

konuda birbirinize 0.1 usdc yollayacağınız yazıyor. neyse

burdan 5 ethereum alacaksınız öyle mi :D 

hayırlı olsun hocam.güle güle harcayın

Kriptopara konusunu fazlasıyla ciddiye almadığın kanaatindeyim. İnsanlar ekrana tıklayarak ve hiç para harcamayarak binlerce dolar kazanıyor. Ton, not, dogs, cat vs kazandırdı. Yakında Blum piyasaya girecek o da kazandıracak.

Burada gönderdiğimiz 0.1 usdc tamamen platformu kullanmak için harcanan para. Mesela şu an town diye bir uygulama da var ama her işlem için 1.5 dolar harcandığı için burada paylaşmıyorum kimsenin parasını riske atmayalım diye. O proje bundan çok daha fazla kazandıracak emin olabilirsin.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sürpriz komutan
    qoqo
    qoqo's avatar
    Erkek

Zinciri başlattım gönderim sırasını yazayım;

ben --> @uylcin --> @kurtay_hasan --> @tcctus --> @hakanselvili --> @230206aa --> 0xnizo

İlave katılım olursa zinciri uzatırız, katılım olmazsa 2. tura geçeceğiz;

2. turda birer sıra kaydıracağız;

0xnizo --> @kurtay_hasan --> @uylcin -->  @tcctus --> @230206aa -->@hakanselvili --> @aydnmnzm

Buradan da 3. tura geçeceğiz o zaman yazarım.

Zinciri sürekli değiştirceğiz ki kullanım sayısını ve farklı kişilere gönderim sayısını artırmış olacağız.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    korkarabatak
    korkarabatak's avatar
    Erkek

@qoqo  hocam pi coin hakkinda ne düşünüyorsun ?

Güncel haberlerden birisi bu 

https://www.ensonhaber.com/bilgi/biriktirenler-yasadi-pi-coin-borsaya-girecek-mi-ne-zaman-pi-coin-2025-tahmini

Kaç yıldır telefondan kazım yapıyor insanlar benimde yakınlarımda var.

Bazı insanlar daha borsada listelenmeden insanlarin elindeki pi coinleri ucuzdan satin almaya çalışıyor ekşisozlukte de var bunu kovalayanlar.

Bana birilerinin reklamdan para vurma hamlesi gibi geliyor ama eğer borsaya girerse fena.

tabi lan
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Homo
    qoqo bunu yazdı
    yolbulucu bunu yazdı
    qoqo bunu yazdı
    yolbulucu bunu yazdı

3 tl için mi uğraşıyonuz

Yok hocam olası airdrop için uğraşıyoruz, geçenlerde kaito vs yaptı, wl alıp nft alanlar 5eth vurdu. Senin için 5 eth = 3tl ise bilemem tabi.

Kriptopara konusunu fazlasıyla ciddiye almadığın kanaatindeyim. İnsanlar ekrana tıklayarak ve hiç para harcamayarak binlerce dolar kazanıyor. Ton, not, dogs, cat vs kazandırdı. Yakında Blum piyasaya girecek o da kazandıracak.

Burada gönderdiğimiz 0.1 usdc tamamen platformu kullanmak için harcanan para. Mesela şu an town diye bir uygulama da var ama her işlem için 1.5 dolar harcandığı için burada paylaşmıyorum kimsenin parasını riske atmayalım diye. O proje bundan çok daha fazla kazandıracak emin olabilirsin.

abi senin 0.1 kazanman için birinin 0.1 kaybetmesi gerekiyor işte. bunun dışında bir değer üretebilirse tabiki ciddiye alınır da öyle bir değer yok ortada henüz.

29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sürpriz komutan
    qoqo
    qoqo's avatar
    Erkek
    yolbulucu bunu yazdı
    qoqo bunu yazdı
    yolbulucu bunu yazdı
    qoqo bunu yazdı
    yolbulucu bunu yazdı

3 tl için mi uğraşıyonuz

abi senin 0.1 kazanman için birinin 0.1 kaybetmesi gerekiyor işte. bunun dışında bir değer üretebilirse tabiki ciddiye alınır da öyle bir değer yok ortada henüz.

Hocam burda kimse 0.1 kaybetmiyor da kazanmıyor da. Platformda coin gönderimi ücretsiz, ilk coini de ben kendi cüzdanımdan gönderdim sistemde dolaştırıyoruz. Herkesin en az 4-5 farklı kişiye gönderip 4-5 farklı kişiden transfer almasını sağlayacağız ki işlem çok görünsün.

Geçmişte böyle kaale alınmayıp da keşke yapsaydım denilen çok proje var.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sürpriz komutan
    qoqo
    qoqo's avatar
    Erkek
    korkarabatak bunu yazdı

@qoqo  hocam pi coin hakkinda ne düşünüyorsun ?

Güncel haberlerden birisi bu 

https://www.ensonhaber.com/bilgi/biriktirenler-yasadi-pi-coin-borsaya-girecek-mi-ne-zaman-pi-coin-2025-tahmini

Kaç yıldır telefondan kazım yapıyor insanlar benimde yakınlarımda var.

Bazı insanlar daha borsada listelenmeden insanlarin elindeki pi coinleri ucuzdan satin almaya çalışıyor ekşisozlukte de var bunu kovalayanlar.

Bana birilerinin reklamdan para vurma hamlesi gibi geliyor ama eğer borsaya girerse fena.

Yerli coinlerin hiçbirinden bişey olmaz, TR community kalabalık ve bazen güzel işler çıkarıyor, mesela Vana nın nftsinin ve sonrasında coininin çıkmasında TR community çok etkiliydi, parayı da güzel vurdular.

Ben geç kaldığım için almadım ama keşke ilk gördüğümde alsaydım dedim. 0.2 eth de gördüm, 3.5eth e kadar çıktı. Sonra nft başı 7k $ airdrop verdi ve 0.32 ye düştü nft ama yine farklı prpjelere airdrop verecektir.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Conquer
    Conquer's avatar
    Erkek

0.1 USDC göndermek icin ücret kesiyormu?

Conquer tarafından 27/Ara/24 04:51 tarihinde düzenlenmiştir

Hiçbir gerçek,bir şizofrenin yalanıyla başa çıkamaz.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek

https://sayecho.xyz/?r=Ateistimams

Refime destek 

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sürpriz komutan
    qoqo
    qoqo's avatar
    Erkek
    Conquer bunu yazdı

0.1 USDC göndermek icin ücret kesiyormu?

hayır kesmiyor Sol gönderiyoruz.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MiqRoP
    MiqRoP's avatar
    Erkek

@yolbulucu town'a bende denk geldim neden fazla kazandıracağını düşünüyorsun hocam?

Söyleyemediğim sözlerim var benim.. Yüreğimin derinliklerine gizlediğim.. Kimi zaman bir iç çekiş anlatır beni, kimi zaman hüzünlü bir şarkı ağlatır.. Hergün düşünceler sarar beni, derin derin düşünürüm.. Öyle bir haldeyim ki, sıcağın ortasında üşürüm...
Toplam Hit: 1739 Toplam Mesaj: 25
twitter kripto airdrop