Twitter Üzerinden Coin Kazanıyoruz.
-
Bu arada ben ilk transfer yaptım ama hamgi aşamada aksama var bilemiyorum, henğz ilk tur tamamlanmadı. Yeni kaydolanları araya ekleyebiliriz.
-
zaman kaybi . Balon genelde böyle coinler. Projesi ne ki ne vadediyor.
-
WarHead bunu yazdı
zaman kaybi . Balon genelde böyle coinler. Projesi ne ki ne vadediyor.
Bu kafadan çıkın öncelikle, boğa boyunca başkalarının para kazanmasını izlersiniz sadece.
Hangi coinin hangi nft nin harika projesi var? Imaro coin çıktı seçim sonrası 5m$ mcap yakaladı hype ile ne projesi vardı? Pumpfun da hergün yüzlece coin basılıyor ne projeleri var? Hepsini geçtim major coinlern bile doğru düzgün projesi yok. Harika proje dediğimiz zk coinleri yerlerde sürünüyor, kedi köpek coinleri kanatlanmış uçuyor.
Bu piyasa mantık piyasası değil, tamamen hype piyasası. Hype başında girdin parayı vurdun bitti.
Vana adlı nft çıktı, tamamen TR Community yürüttü nft yi, 3.5Eth fiyat gördü, airdrop yaptı 7k$ havadan geldi. Airdrop öncesi akıllı davrananlar 3-3.5Eth aralığında nftleri elden çıkardı ve totalde havadan 20k$ para kazandılar. Proje yok, teknoloji yok konu tamamen hype.
-
Hani ne oldu, biseyler yazmamissiniz? Olasi güzel Airdrop olursa bende katilabilirim hocalar. Her türlü Chain olabilir, yeterki mantikli olsun.