folder Tahribat.com Forumları
linefolder Python
linefolder Udemy-Dl Kullanarak Udemy'den Download Yapmak

Udemy-Dl Kullanarak Udemy'den Download Yapmak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mastika.
    Absolut
    Absolut's avatar
    Erkek

halletmenize sevindim muridler somurun :) 

Nice babayigitler kirayi kim odeyecek, coluk cocuk ne yiyecek derdinden dolayi dunyayi degistiremiyor.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mastika.
    Absolut
    Absolut's avatar
    Erkek

beyler suanda cekebilen varmi ? bi check edermisiniz bi zahmet ben sabahdan beri cekemiorum

Nice babayigitler kirayi kim odeyecek, coluk cocuk ne yiyecek derdinden dolayi dunyayi degistiremiyor.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    d3lete
    d3lete's avatar
    Erkek
    Absolut bunu yazdı

beyler suanda cekebilen varmi ? bi check edermisiniz bi zahmet ben sabahdan beri cekemiorum

Patlamış galiba

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mastika.
    Absolut
    Absolut's avatar
    Erkek

eyw bosuna ugrasmim ozaman 3 gundur 2 video indiremedik yarida patladi ikiside ins duzelir yakin zamanda :)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    csfrt
    csfrt's avatar
    Erkek

Arkadaşlar başka indirme yöntemi bilen var mı? Bir kaç eğitim seti indirmem lazım.

ruh eşi çok sıradan, bana suç ortağı lazım.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angelofhope
    angelofhope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Hocalar patladı artık herhalde ?

Ben de çekemiyorum şuan...

Programming is our Religion, Algorithms are Our Bible & We ./make Our Own GOD
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mastika.
    Absolut
    Absolut's avatar
    Erkek

Evet olay patladi arkadaslar ama ihtiyaciniz olan setleri burdan istek olarak paylasalim daha onceden indirmis olan vardir belki up eder faydalaniriz.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    d3lete
    d3lete's avatar
    Erkek
    Absolut bunu yazdı

Evet olay patladi arkadaslar ama ihtiyaciniz olan setleri burdan istek olarak paylasalim daha onceden indirmis olan vardir belki up eder faydalaniriz.

Daft udemynin yarısını çekmıstı ama konusundaki link uçmuş

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NewwarrioR
    NewwarrioR's avatar
    Erkek

Aynen hocam iptal bu olay.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YekteranBaymedir
    YekteranBaymedir's avatar
    Homo
    d3lete bunu yazdı
    Absolut bunu yazdı

Daft udemynin yarısını çekmıstı ama konusundaki link uçmuş

ben sildim linki, gereksiz yer işgal ediyordu google drive'ımda

700 gb set upload ettik, zamanında çekin bak indirmezseniz bu dosyalar silinir dedik

her zaman olduğu gibi denilen dinlenmedi, çizik atmakla yetinildi, bigün indiririm dendi, unutuldu

o 700 gb arşivden kala kala 3-5 set kaldı, ben de linkin gereksiz olduğu hükmüne varıp sildim

download istatistikleri de çok komikti, istek yapılıp indirilmeyen yığınla dosya vardı (ki bu da yukarda söylediğim gibi dosyaların silinmesine neden oldu)

"sen de openload gibi dosyaların silindiği bir yere atmasaydın, yandex'e atsaydın kardeşim" diyebilirsiniz

ben de derim ki piyasadaki en hızlısı, remote upload'a destek vereni buydu, oturup zilyon tane yandex hesabı açıp, yandex-disk linux client ile sync olmasını bekleyerek ömür tüketemezdim

bilgilendirme amaçlı yazılmıştır, herhangi bir agresiflik yoktur (buna da biri "ne bağırııon be" der diye yazdım)

Toplam Hit: 23061 Toplam Mesaj: 88
udemy download udemy-dl