Udemy-Dl Kullanarak Udemy'den Download Yapmak
-
halletmenize sevindim muridler somurun :)
-
beyler suanda cekebilen varmi ? bi check edermisiniz bi zahmet ben sabahdan beri cekemiorum
-
Absolut bunu yazdı
beyler suanda cekebilen varmi ? bi check edermisiniz bi zahmet ben sabahdan beri cekemiorum
Patlamış galiba
-
eyw bosuna ugrasmim ozaman 3 gundur 2 video indiremedik yarida patladi ikiside ins duzelir yakin zamanda :)
-
Arkadaşlar başka indirme yöntemi bilen var mı? Bir kaç eğitim seti indirmem lazım.
-
Hocalar patladı artık herhalde ?
Ben de çekemiyorum şuan...
-
Evet olay patladi arkadaslar ama ihtiyaciniz olan setleri burdan istek olarak paylasalim daha onceden indirmis olan vardir belki up eder faydalaniriz.
-
Absolut bunu yazdı
Evet olay patladi arkadaslar ama ihtiyaciniz olan setleri burdan istek olarak paylasalim daha onceden indirmis olan vardir belki up eder faydalaniriz.
Daft udemynin yarısını çekmıstı ama konusundaki link uçmuş
-
Aynen hocam iptal bu olay.
-
d3lete bunu yazdıAbsolut bunu yazdı
Daft udemynin yarısını çekmıstı ama konusundaki link uçmuş
ben sildim linki, gereksiz yer işgal ediyordu google drive'ımda
700 gb set upload ettik, zamanında çekin bak indirmezseniz bu dosyalar silinir dedik
her zaman olduğu gibi denilen dinlenmedi, çizik atmakla yetinildi, bigün indiririm dendi, unutuldu
o 700 gb arşivden kala kala 3-5 set kaldı, ben de linkin gereksiz olduğu hükmüne varıp sildim
download istatistikleri de çok komikti, istek yapılıp indirilmeyen yığınla dosya vardı (ki bu da yukarda söylediğim gibi dosyaların silinmesine neden oldu)
"sen de openload gibi dosyaların silindiği bir yere atmasaydın, yandex'e atsaydın kardeşim" diyebilirsiniz
ben de derim ki piyasadaki en hızlısı, remote upload'a destek vereni buydu, oturup zilyon tane yandex hesabı açıp, yandex-disk linux client ile sync olmasını bekleyerek ömür tüketemezdim
bilgilendirme amaçlı yazılmıştır, herhangi bir agresiflik yoktur (buna da biri "ne bağırııon be" der diye yazdım)